Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci,jak se chova vase 106 na snehu?Ja mam nove zimaky,ted napadl cerstvy sneh a ja si pripadal jak na lede.Musim jet pomalu a do zatacek krokem,ma to porad snahu jet ze kriva.Mam z toho decela obavu.

[upravil dne 16/12/09 Ferry]

Odesláno

mas v poradku geometrii, pripadne, jestli jsou ty gumy se smerovym dezenem, nemas je obute opacne ?

ja nemam se 106 na snehu zadne problemy, samozrejme musi se do zatacek s rozumeme, je to lehounke auticko

[upravil dne 16/12/09 Ferry]

Odesláno

hrabat to hrabe pekne,nato jsem uz prisel.Smer pneumatik mam urcite dobre,akorat se me zda,ze se sneh strasne lepi na pneu a ucpe drazky.V 60 slapnu lehce na brzdy a je citit jak to flokuje,rovno ne do strany.Jsem z toho vydešený,nebot jsem poprve se 106 na snehu.

Ale ono to je mozna i tim cerstvym snehem,ten je nejhorsi.Takovy ten poprasek a je lehce mamrzli.Uvidim az ho bude vic a trochu mokry.

Odesláno

taky sem lital uz loni s S16 na snehu a pohoda .. i do zatacek sem lital docela s (ne)rozumem a drzela prekvapive pekne... a pres rukav je to nejvetsi zabavicka :-) .. uz se tesim az tu padne nejakej slusnej poprasek a bude se řádit :super:super

Lentilka: moc pekna foto .. verim ze byla zabava :-)

Odesláno

to jo:) ale s feldou je to lepsi:) prece jen ty moje slicky co tam mam... jsou tam dve drážky dokola a to je cely:D v drážkách kontrolní body kolik mam ještě vzorku:D tak už je v garáži a před barákem nastupce:P foto v aktuálních foto miláčků....

Odesláno

tak natom asi tak spatne nejsu,jel jsem pro segru cca 30 km do nejake diry,silnice tak 4 tridy,mozna i horsi,neudrzovana,same kopce a z kopce a po ceste jsem potkal na useku 5 km 7 aut v prikope.4 byly v jednom kopci v jedne prikope pekne zasebu. Chlapek me pod kopcem rika at tam nejedu,ze to strasne klouze,dal jsem za 2 a vyjel.Jel jsem po rovine max.60 a do zatacek opatrne a dojel jem v pohode.Chce se to asi s autem z zit a je to ok.Kdyz jsem dupl v 50 na 4,tak to pekne hrabalo:D

Odesláno
:D pekna prihoda :D .... jo staci to auto poradne cejtit (kolik plynu a rejdu atd) .. a ani na snehu neni problem jezdit :roker
Odesláno

106ka je uplně ideal auto an projíždění ztáčkou bokem krásně se srovnává a drží stopu bokem:-D horší je na rozjezdy na sněhu jak je lehká tak jí to krapet trvá a někdy se i nechce třeba v kopci na sněhu rozject ale mám zimáky 185/60 R14 tady je jedna fotka z lonska letos jestě zimní rally neproběhlo cěká se na sních na hodně sněhu:-D

[upravil dne 16/12/09 luky106rolandgaros]

post-0-14109611575171_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...