kobr Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Dobrý den, rád bych věděl, co a jak se seřizuje na vstřikovačích CR. Jen pro informaci, protože příslušné nástroje a nářadí nemám. Na starých vstřikovačích se seřizuje pružinou tlak nafty a tím jeho otevření, ale co na CR? Děkuji za vyčerpávájící odpovědi. Citovat
majty Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 rek bych ze na CR se serizuji automaticky nedavno tu byl podobny thread na tohle tema tak zkus pohledat. [upravil dne 15.12.2009 majty] Citovat
Medvěd Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Až na jejich cenu v případě výměny - když jsem kdysi četl na kolik vyšla výměna vstřiků Přemu, šly na mě mrákoty. Citovat
MatrixChose Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Jo, ale daj se sehnat i za rozumno, většinou stačí vyměnit trysky (2100,-) a kolik už jsem jich viděl mockilometrových... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.