Kajo Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 cafte vsetci tak mi akurat skoncila viazanost na orange a rozmyslam ze prejdem do O2, ake mate skusenosti s O2 v SR? Znamy hovoril ze usetril az 40% nakladov na firmu ked presiel do O2 (a viem ze by ma neklamal), a zase kamos hovori ze maju blbe pokrytie. Ako ste na tom vy? Citovat
shark734 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 no ja mam od nich pausal odkedy zacinali a neviem sa dockat ked mi skonci...zozaciatku mi zle opisali meno z obcianskeho, a to som chodil do O2 asi 4 mesiace kym to opravili...niekedy mi chodili faktury s dost vysokou sumou a to mam len 70min pausal-stacilo ze som poslal jednu SMS a zrazu prisla hrozna faktura. Ked som si vyberal mobil nokia tak ma nahovaral na nejaky samsung posraty az kym som mu nepovedal ze ja šroty nechcem. A tie ich super ceny hovorov co maju teraz su tiez parada, az na to ze za mobil zaplatis plnu sumu. Ja by som uz k nim nesial, je to banda klamarov Citovat
AnotherOne Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Čo sa týka pokrytia, nejaké minimálne pokrytie museli zabezpečiť (dosť vysoké percento), inak by nedostali licenciu. Pokrytie sa bežne rieši prenájmom vysielačov (neviem či O2 vôbec nejaké vlastné má) aby si každý operátor nebudoval vlastné, najmä v husto osídlených oblastiach by to bolo nemysliteľné. Rozdiely v pokrytí preto budú minimálne. Citovat
Qcko Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 O2 nema ziadne vlastne vysielace + su strasne drahi, naoko to posobi, ale v skutocnosti sa clovek zacne stazovat po par mesiacoch vyuzivania ich \"sluzieb\"... ako aj blamaz typu O2 fér, nic to nikoho nestoji, ale zahadne chodia SMS so strhanim penazi a vysoke faktury....no proste este nepoznam nikoho kto by bol s pausalom od nich spokojny:roll ...vynimkou je zevraj len kredit od nich, ale porovnavat kredity nie je spravodlive:aut Citovat
marko306 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 ja som si prerátaval O2 a stále mi to vychádzalo drahšie ako čo mám teraz operátora a to bez mobilu ak by som bral mobil, tak by to bolo sakra drahšie:bojim Myslím, že O2 má prenajaté vysielače od T-mobile Citovat
Kajo Odesláno 15. prosinec 2009 Autor Odesláno 15. prosinec 2009 cize vela dobrych slov na O2 ani nie je... :) heh Citovat
shark734 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 je to tak..maju zdanlivo dobre ceny, ale oni si to vykonpenzuju...ked som sa bol stazovat na fakturu tak mi v predaji odporucili nech poziadam o vypis....lenze na tom vypise boli strasne bludy, jednoducho prevolany cas nesedel z daleka s tym co mi naratalo pocitadlo v mobile a mohol som si ist piskat a platit... a priatelka to iste-mala pausal na pol roka a este dalsieho pol roka sa s nimi natahovala nech jej ho zrusia, hoci viazanost bola na 6 mesiacov neodporucam-normalne som sa nasral jak som si na to spomenul-ked tam prides s problemom robia s teba debila Citovat
jozefsv Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 je uplne jedno u ktoreho operatora ste.kazdy sa snazi ludi zdrat.mne sa orange napil nervy uz tolko ze len cakam kedy mi skonci net od nich net a zrusim to ako som zrusil pausal.mam u nich namiesto pausalu uz len nejaku somarinu za 3 euro na mesiac,a drzim si cislo.mam firemny tel tak vyuzivam ten. u mna stale bude rozhodovat ake ma operator pokrytie a akeho operatora ludia z mojho oklia vyuzivaju Citovat
Guest Y2K-Tom Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 O2 ma narodny roaming od Tmobile to pravda je. Ale ma uz aj vlastnu siet a to najma kvoli neobmedzenemu flat internetu nakolko ten je za tu sumu iba v ich vlastnej sieti. Da sa zablokovat aby na inej sieti nesiel. To ich vlastne pokrytie zatial nie je ziadna slava, ale o 200% lepsie ako pred rokom a stale sa buduje. Problemy s fakturou vznikaju zlym CRM systemom, to bohuzial je dan za noveho operatora. Investuju ovela viac do toho aby im siet vobec sla ako starostlivosti o zakaznika a najma systemom ktore to zabezpecuju. Preto to je tak ako to je. Na kazdom zalezi ci im to bude tolerovat alebo nie. Kazdopadne, ziadna viazanost, hovory v rovnakej cene do kazdej siete a ceny ktore su troska inde ako ostatni operatori ma stale presviedcaju ze O2 je OK. Poznam dost ludi ktori sa nemozu na nich stazovat. Je pravda ze pri pocitani nakladov treba aj ratat nemoznost dotovaneho telefonu, ale kedze toto osobne neriesim toto minus mi u nich odpada. Zalezi na kazdom co preferuje, ja konkretne nizke faktury a neobmedzeny pristup na net a v tom zatial u mna O2 vediet. Takze akonahle mi skonci viazanost u TM idem tam. Ak sa mi nebude pacit vzdy sa mozem zasa dat k inemu operatorovi nakolko nie je ziadna viazanost. A kedze portacia cisiel je fajn vec stale to iste cislo budem mat Citovat
Y2K Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Ten posledny prispevok je odo mna keby chcel niekto rypat :) Len som sa prihlasil nickom z clubu a nie fora...pardoon Citovat
marko306 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 akurát som sa chcel spýtať, že kto ťa kopíruje Citovat
gedu Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Původně zaslal: Y2K Ten posledny prispevok je odo mna keby chcel niekto rypat :) Len som sa prihlasil nickom z clubu a nie fora...pardoon čo si schizofrenik?:D:D Citovat
Fusion Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Já mám slovenskou O2 s kreditem, pro příjem volání z SK a mám dojem, že mám levnější volání z česka do česka přes slov. operátora levnější jak na druhým telefonu kde je českej O2 kreditovej Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Osobne mam radsej kuponove akcie T-Mobilu :) Robia ich aj tento rok, neni to az tak dobre, co minuly, ale je... Treba len cakat na akcie. Napr teraz mam doma kupon, na pausal PODLA SEBA 2, za 9,90 Eur s DPH mesacne. TJ ked si vyberies 2x balik 40 min vsade, dostanes 80 minut za 9.90, co je 0,12 Eur za minutu... Nejedna sa o to, ze je to o 1 cent lacnejsie, ale o to, ze k tomu dostanete dotovany telefon trebars za 1 Euro :) Co sa tyka mna, teraz mam 200 Viac so 75 percentnou zlavou na 24 mesiacov... Tj platim 11,84 Eur s DPH za 200 minut vsade, 20 SMS + nejake oddichove minuty... Kolko vychadza teda minuta ? 0,06 Eur, a O2 sa moze strcit K tomu som dostal IPHONE za vtedajsich 390 Sk, ktory som za tyzden predal za 8500 Sk a kupil som si svoju nokiu E51 za 5000 Sk fungl novu. Tj my ostalo, 3500 tj cca 116 Eur, co mi zaplati pausal na cca 10 mesiacov :P Tj treba len hladat, a pozerat, O2 je dobre pre ludi, co vela netelefonuju atd. Postacuje... Inac ano, siete ma prenajate od T-Mobilu ktory na tom neskutocne zaraba Nieco uz ma aj svoje... Citovat
Y2K Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Tak ale zas kazdy nema moznost 75% zlavy ze ano :) To ze sa dali kupovat o tom teda neviem... PS: Super...mam prvy prispevok By som rad vedel kde sa podeli moje ostatne [upravil dne 15/12/09 Y2K] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Kto nema, mohol si kupit, bol ich plny net. 75 percentna zlava sa predavala po 2000 Sk , a aj to sa ocividne oplatilo... Len niekomu sa to zdalo vela, co som ja nikdy nepochopil :) Citovat
automale Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 no ja vyuzivam mobil minimalne a v T-mob ma uz srali cenami 9.90Sk/min a 3.40Sk za SMS. Tak sme sa s priatelkou rozhodli ze pojdeme do O2 - platnost kreditu je skoro rovnaka ale ceny hovorov a SMS uplne niekde inde. Ci ma O2 nejaky pausal ani netusim - nam sa o tom nikto ani nezmienil - maju bud klasicke dobijanie kreditu alebo na fakturu - po mesiaci ti zuctuju co si prevolal a poslu ti to domov/alebo elektronicky. Pokial volas dost tak asi skor Orange lebo u O2 ked chces novy fon tak jedine normalne kupit. A povedzme si - kolko vydrzia dnesne telefony plne funkcne? Aurat tie dva roky a niekedy ani to nie :) Pokritie u 2 som nejak nepocitil ze by bolo zle. Ak mas viac ludi s Orange ostan u orange ak s O2 tak chod do O2 ak mas v dobrom stave telefon, Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Automale ... Nikdy som nepozeral na to, kde mam kolko ludi, v akej sieti :) Vzdy pozeram na to, co mi ten dany operator moze ponuknut, a hlavne kolko minut do vsetkych sieti dostanem za kolko ... S puberty som uz vysiel, nezaujimaju ma volne minuty po 18 tej, nezaujimaju ma volne vikendy, ani volne SMS. Verim, ze vetsina z Vas vola kam potrebuje, kedy potrebuje. Treba si len pozriet, kolko bezne mesacne prevolate, a hotovo :) Vybrat vhodny objem minut, a pozret, kde Vam ho daju najlacnejsie. Do ceny pausalu treba pocitat dotaciu za telefon. Bud mate nieco za 1 Euro, alebo ked ho nepotrebujete, vetsinou ten phone za 1 Euro sa da predat ale za 100 Eur na inzerat, aj to su peniaze :) Tie u o2 nedostanes ... u O2 je zaujimavy neobmedzeny internet za pomerne smiesny poplatok. Tu vsak prichadza otazka, kto a kedy ho vyuzije. Pre NTB ci PC je z mojho hladiska nepouzitelny, nakolko je dost pomaly. Tj je dobry tak pre mobil... Student co sa nudi, ho mozno vyuzije, pre mna je len na nudzove veci, ako mail, sem tam ICQ a ozaj nudzovo nejaky web, ked potrebujem nieco zistit... Ale to je vsetko, a na to by mi kludne stacilo aj 10 MB :) Navyse mam v mob WIFI, a dnes uz je dostupna asi vsade... Takze kazdy, podla svojho gusta ... O2 sa zda ako vyhodne, ale nemusi to byt tak ... Nema sice viazanost, ale v com je problem ? Kazdy vie, ze mobil budes potrebovat teraz, a urcite aj o 2 roky atd ... Takze nemam problem byt viazany, nakolko za to dostanes vetsinou odmenu, vo forme spominaneho dotovaneho telefonu, a casto aj vo forme nejakej zlavy... Citovat
Y2K Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Ano viazanost v tomto smere problem nie je. Moze byt vsak problem ked po 4 mesiacoch viazanosti pride konkurent s takou ponukou ze by si najradsej presiel k nemu ale este 20 mesiacov nemozes. S tym dotovanym telefonom to je tiez pravda, ako som aj ja uz spominal. Ale vacsinou operatori aj tak nemaju v ponuke ten fon ktory prave chcem a ked maju tak za nehorazne peniaze. To ze si mozem zobrat akykolvek a predat je tiez pravda ale aspon mne osobne sa predaj telefonu ozaj nechce riesit Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Původně zaslal: Y2K Ano viazanost v tomto smere problem nie je. Moze byt vsak problem ked po 4 mesiacoch viazanosti pride konkurent s takou ponukou ze by si najradsej presiel k nemu ale este 20 mesiacov nemozes. S tym dotovanym telefonom to je tiez pravda, ako som aj ja uz spominal. Ale vacsinou operatori aj tak nemaju v ponuke ten fon ktory prave chcem a ked maju tak za nehorazne peniaze. To ze si mozem zobrat akykolvek a predat je tiez pravda ale aspon mne osobne sa predaj telefonu ozaj nechce riesit 1. Problem je ten, ze ked pride operator s nejakou super mega ponukou, ta je tiez z viazanostou :) 2. Kto ma trocha rozumu, zaviaze sa na vianoce :) Tym padom mu vzdy skonci akcia na vianoce, a vzdy dostane tu najlepsi zlavu ... Tj mne raz skoncila viazanost v septembri, a pockal som do decembra, zaviazal som sa az vtedy :) Vtedy mas istotu, ze pocas roka lepsia akcia nebude ... 3. Co sa tyka telefonov, tebe nestaci, 99 percentom ludom vsak ano :) A oni pozeraju na nich, nie na teba :) Co sa tyka mna, musi mat symbian, wifi, a musi to byt nokia + slusna vydrz na baterku. Teraz E51, na novy rok bud E52 alebo E75 :) 4. S predajom telefonov si naozaj nemusis lamat hlavu... Staci napisat na net, predam telefon k pausalu napr PODLA SEBA 5 ... Cena poplatok za telefon u operatora + 100 Eur napr :) Tj nekdo si vybere, a pak predas. Alebo zoberes neco, co jede, a prodas ho s vetsim ziskom :) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.