Šalda Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 EuroNCAP musíš brát s rezervou, kolik aut z r,v, 1995 mají 5 hvězdiček????? Jinak se těším jak dopadne příští týden test superbu combi, to zas bude samá chvála:) Citovat
MatrixChose Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Rok výroby jsem bral v potaz a o tom to právě je Jak by asi, lepší auto není Citovat
Medvěd Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 SuperB kombi mě hodně zajímá, umím si ho docela dobře představit jako příjemné rodinné vozidlo (byť V 70 je a zůstane V 70) Citovat
MatrixChose Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Hlavně bay to nedopadlo jako u Okt. III že ty kombíky dělaj plešatý (čti bez hágusů), na to se vážně nedá koukat. O social výbavě co mám ve služebáku ani mluvit nebudu, desetiletá 406 toho má 2x tolik a je 3x tak tišší a pohodlnější. Na tom se zatím shodl každý... Citovat
Šalda Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 jj, okty sou hrozný, pár jich máme v práci a sem z nich zklamanej, ostatně jako z každé okty:nevim Citovat
shark734 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 no bratranec kupin funglovku oct. III 1.9TDi combi....oproti 307 strasne pocut motor, taha celkom dobre, blbo sa mi v nej sedelo-ja mam na svojom sedacku upne hore a nechcel mu som to prestavovat...spätne zrkadla vyzeraju hrozne, budiky takisto, volant prilis maly a prilis lahko sa s nim toci...prevodovka dobra, ale na moj vkus sa preraduje prilis lahko...je to combi takze to plava...307 ma tvrdsi podvozok Siel som na tom asi 10km takze tak... Interier slusny-len to biele podsvietenie displeja nieje bohvieco A co sa vybavy tyka tak jedine co ma navyse od mojho tak ESP a denne svietenie...zadne okna manual...na to ze to je o 8 rokov mladsie od mojho nic moc... Sory za OT Citovat
MatrixChose Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 shark734: taky máme 1.9 TDi PD 77 kW, motor opravdu řve, když večer sednu do dvýho, myslím, že jedu furt na volnoběh, bez přehánění. Sezení asi o zvyku, ale taky po 500 km už nevím jak si sednout. Zrcadla jsou velký, je toho vidět hodně, to je plus, ale fakt jsou ošklivý a dost se zasíraj. Budíky se mi zase líbí i to bílý podsvětlení. Posilovač jde přes dia nastavit, ale jak to prodávaj tak je to takový \"umělý\". Interiér naprosto bez šmrncu, strohej prostě. Co nemá, co mi přijde fakt šílený v dnešní době tak je: palubní počítač, vzadu elektrický okýnka, DÁLKOVÝ zamykání, senzor deště (fakt mi chybí), digi klima, stmavování osvětlení palubky, zadní stěrač (sedan). Elektrika je tak nějak zvláštně dělaná, že někdy po chcípnutí jde hýbat s okny, někdy zase ne, první poloha klíčku se fakt blbě hledá (aby šlo rádio a okna). Převodovka mi moc nesedí, právě mi přijde, že jde dost ztuha. A co je takovej bonbónek a nikdo tomu nechce věřit je, že po otevření pátých dveří z nich pomalu veškerá voda steče do kufru Uff, snad je to všechno Citovat
Šalda Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 ty pátý dveře se mě nelíbí ani u 406, když prší, dojedu domů s nákupem a jdu to hned vyložit tak po stranách skapává špinavá voda a bohužel téměř vždy na oblečení Citovat
MatrixChose Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 Právěže jenom v rozích, počkám než to steče, to je chvilička a je to. A pro doplnění, je to i potvrzený člověkem ze škody, tak to má díru v plynu, v mapě. Stalo se už všem, co jsme s tím jezdili, že to auto chcípne třeba při 20 km/h, ať už na 1. nebo 2. rychlost, zrychlování nebo spomalování. Škoda o tom ví, ale pouští do do prodeje. Jenom pokud s tím někdo přijde tak přehraje ŘJ. Citovat
shark734 Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 MatrixChose: to s tym chcipanim sa mi lubi Citovat
Guest servisman Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 u 406 to dělá zahnutá plastová lišta drží se v ní voda v rohu jsem ji zespod provrtal a není to tak hrozný už tolik vody nestíká ,prostě se tam už tolik vody nedrží,protože odteče tou 8mm dírou ven,když jsou dveře zavřené.Prostě to nedořešili Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.