Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Ložisko na přední nápravu-kde koupit

Recommended Posts

Odesláno

Kolegové, prosím, nevíte, kde by se dalo koupit ložisko (kolové) na přední nápravu kromě u Autobenexu? Potřeboval bych alespoň číslo dílu. Moje 309/r.v.86/1300 ccm začíná pajdat na pravé kolečko... Díky moc.

Odesláno

zrovna tohle ma skoro kazdy prodejce ND.

Co jsem to ted zhanel tak jsem volal do 4 ve vsech ctyrech to meli za +/- pulsta stejne ... a vsechno skladem

Takze jse asi o docela spotrebni zbozi :)

Odesláno

Od jisté doby v Rožnově u Voštíka má různé některé díly na 205, ale sorry nevšim jsem si, že to potřebuješ na 309. :D:D;):o:papa

Odesláno

Dostaneš koupit i ve firmách co se specializují pouze na ložiska a podobné věci. Mají tam i gufera a podobný doprovodný sortiment.

Řekl bych že vzhledem k oboru ve kterém se zabývají, tak budou mít nejlacinější ceny a větší výběr výrobců.

Ale třeba speciální věci mít nebudou. Třeba jak jsem sháněl gufero do převodovky s grafitovým ochranným břitem a silonovou unášecí klecí. Pouze k dostání v zastoupení značky. Speciálky firmy nepouští do obchodní sítě kvůli zisku a závislosti zákazníků na nich.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...