doktor Odesláno 25. září 2010 Odesláno 25. září 2010 Nevíte někdo jestli ten kryt na zimní období existuje i pro 307 2005 1.4HDi a co by případně mohl stát.Děkuji Citovat
Marcel00 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 No mam inspiraciu ktoru som dnes spravil na mojej prednej maske. Cenove naklady 1,46€ nastrihal som pasy (gumovy koberec, linoleum) presne podla sirky a vyplietol som s nimi tu mriezku na narazniku. uplne spodna ostala otvorena, avska je mozne postupne odobrat keby sa to nahodou prehrievalo. Do prace mam do 10km a uz teraz ked je rano cca8 stupnov tak kym dojdem do prace sa mi motor nestihne poriadne ohriat. S tymto lacnym riesenim sa mi zohreje uz na pol ceste a dosahuje skoro 80stupnov. Pocas aj dlhsej jazdy v meste sa motor neprehrieva, takze zatial je to ok. Na dialnici samozrejme by to asi bol problem i ked to nemam odskusane, neni problem par pasov zhodit dole. Cez vikend dorobim elektricky predohrev motora (obst. naklady 170€) (parkujem vo dvore kde mam 220V) a to uz bude uplna lahodka. obrazok je realne foto mojej prednej masky. Mozno sa to nebude niekomu pacit, ale za taketo obstaravacie naklady to nejako moc neriesim a hlavne aby to splnalo ucel. Ved kolko ludi obetuje a vydrzi v zime na plechovych diskoch a tie tiez niesu tak pekne ako elektrony v lete. Takze nejako to designovo cez zimu vydrzim a ked sa otepli tak to pojde dole. Citovat
Judes Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Marcel00 čo sa dizajnu týka, tak to vyzerá lepšie ako ten origo plast na pól mriežky. Citovat
Marcel00 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 tak to si aj ja myslim, i ked ten origo plast ma stale polovisu mriezky odokrytu a hlavne aspon cenovy rozdiel potesi a dakujem za kompliment. celkovo mi to trvalo asi polhodinu nastrihat tie pasy. Citovat
tunerrw Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Tak jsem jako správný český kutil udělal po vzoru originálu vlastní kryt-přichycen je stahovacími páskami, takže po zimě stačí odstřihnout a je to dole Další fotky pro zájemce rád dodám Citovat
godzilaTO Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 neni to sice shick ale preco nie..napad je to okej..a hlavne ze splni svoj ucel....ved kto sa uz pozera cez zimu na to ako ktore auto vyzera-.....na to mame letne mesiace....:super Citovat
Stefan00 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Tak jsem jako správný český kutil udělal po vzoru originálu vlastní kryt-přichycen je stahovacími páskami, takže po zimě stačí odstřihnout a je to dole Další fotky pro zájemce rád dodám Toto riešenie sa mi zdá asi lepsie, nakoľko aj origo kryt je podobný a asi preto je len na pravej strane aby nezakrýval intercoler:myslim Čo vy na to? Citovat
Marcel00 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 ved v zime nejazdime agresivne a tolko to uchladi zas na pripadny kratky ulet... mne jazdou po meste turbo ani nezapne... jazdim s obmedzovacom este k tomu Citovat
tunerrw Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 neni to sice shick ale preco nie..napad je to okej..a hlavne ze splni svoj ucel....ved kto sa uz pozera cez zimu na to ako ktore auto vyzera-.....na to mame letne mesiace....:super Krasné to vážně není, ale přesně, jak píšete-na parádu máme letní měsíce Jinak až dnes jsem si všiml, že originální kryt zakrývá 4 za 7dmi sekcí a ten můj zakrývá ještě skoro celou 5tou Citovat
tunerrw Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Tak jsem jako správný český kutil udělal po vzoru originálu vlastní kryt-přichycen je stahovacími páskami, takže po zimě stačí odstřihnout a je to dole Další fotky pro zájemce rád dodám Toto riešenie sa mi zdá asi lepsie, nakoľko aj origo kryt je podobný a asi preto je len na pravej strane aby nezakrýval intercoler:myslim Čo vy na to? Ano-výrobce určitě chtěl, aby intercoller zůstal odkrytý, což je i logické Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 jen se zeptám, zda-li něco podobného používáte i na 406 a 106 ? Když jsem měl Vaz 2101, tak jsem tam měl sololit:super. Citovat
oudry Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 jen se zeptám, zda-li něco podobného používáte i na 406 a 106 ? Když jsem měl Vaz 2101, tak jsem tam měl sololit:super. Na 406 mám ohnutý hliníkový plech, který je nasazený na chladiči. Teď v zimě mám už zakrytý skoro celý chladič a na kraji malou díru kdyby sepl ventilátor. Citovat
godzilaTO Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 A pouzitie na dlhe jazdy?ja beham dost..takze dat to tam ci nie..ale asi ked to je zakryte len na 2/3 tak to moze byt nonstop tam celu ziomu.... [upravil dne 21/10/10 od godzilaTO] Citovat
oudry Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 ne celkem krátké, ráno 15 km do práce a odpoledne zpět Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Čau pánové kde se nachází termostat na 2,0Hdi? Citovat
PavelP123456 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Chtěl bych se zeptat čtu tu že se može dávat nějaká mříška na zimu čemu to je dobrý a jeto lepší dát na zimu jak stím máte zkušenosti a prosím kolik to stojí a kde se to dá sehnat a omlouvám se jestli ste to už psali ale jen jsem to prolít a zahlídnul jsem to ale budu rád když mě někdo poradí jestli to má cenu tam dát děkuju Citovat
Marcel00 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 neviem ci si tento thread/vlakno cital od zaciatku, ale na prvej strane mas presne napisane a dokonca i obrazok ako to na aute vyzera. mas tam obj. cislo, pribliznu cenu a taktiez dovody preco to na auto dat ci nedat. vyznam to ma a pomaha to. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Čau pánové kde se nachází termostat na 2,0Hdi? Nikdo neporadí? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.