Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

No mam inspiraciu ktoru som dnes spravil na mojej prednej maske.

Cenove naklady 1,46€

nastrihal som pasy (gumovy koberec, linoleum) presne podla sirky a vyplietol som s nimi tu mriezku na narazniku. uplne spodna ostala otvorena, avska je mozne postupne odobrat keby sa to nahodou prehrievalo. Do prace mam do 10km a uz teraz ked je rano cca8 stupnov tak kym dojdem do prace sa mi motor nestihne poriadne ohriat. S tymto lacnym riesenim sa mi zohreje uz na pol ceste a dosahuje skoro 80stupnov. Pocas aj dlhsej jazdy v meste sa motor neprehrieva, takze zatial je to ok. Na dialnici samozrejme by to asi bol problem i ked to nemam odskusane, neni problem par pasov zhodit dole. Cez vikend dorobim elektricky predohrev motora (obst. naklady 170€) (parkujem vo dvore kde mam 220V) a to uz bude uplna lahodka.

obrazok je realne foto mojej prednej masky.

Mozno sa to nebude niekomu pacit, ale za taketo obstaravacie naklady to nejako moc neriesim a hlavne aby to splnalo ucel. Ved kolko ludi obetuje a vydrzi v zime na plechovych diskoch a tie tiez niesu tak pekne ako elektrony v lete. Takze nejako to designovo cez zimu vydrzim a ked sa otepli tak to pojde dole. :bacha

post-31067-14109613048402_thumb.jpg

Odesláno

tak to si aj ja myslim, i ked ten origo plast ma stale polovisu mriezky odokrytu a hlavne aspon cenovy rozdiel potesi :)

a dakujem za kompliment. celkovo mi to trvalo asi polhodinu nastrihat tie pasy.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem jako správný český kutil udělal po vzoru originálu vlastní kryt-přichycen je stahovacími páskami, takže po zimě stačí odstřihnout a je to dole ;) Další fotky pro zájemce rád dodám

post-31261-14109613210046_thumb.jpg

Odesláno

neni to sice shick ale preco nie..napad je to okej..a hlavne ze splni svoj ucel....ved kto sa uz pozera cez zimu na to ako ktore auto vyzera-.....na to mame letne mesiace....:super:super

Odesláno
Tak jsem jako správný český kutil udělal po vzoru originálu vlastní kryt-přichycen je stahovacími páskami, takže po zimě stačí odstřihnout a je to dole ;) Další fotky pro zájemce rád dodám

Toto riešenie sa mi zdá asi lepsie, nakoľko aj origo kryt je podobný a asi preto je len na pravej strane aby nezakrýval intercoler:myslim

Čo vy na to?:mrk

Odesláno
neni to sice shick ale preco nie..napad je to okej..a hlavne ze splni svoj ucel....ved kto sa uz pozera cez zimu na to ako ktore auto vyzera-.....na to mame letne mesiace....:super:super

Krasné to vážně není, ale přesně, jak píšete-na parádu máme letní měsíce ;) Jinak až dnes jsem si všiml, že originální kryt zakrývá 4 za 7dmi sekcí a ten můj zakrývá ještě skoro celou 5tou

Odesláno

Toto riešenie sa mi zdá asi lepsie, nakoľko aj origo kryt je podobný a asi preto je len na pravej strane aby nezakrýval intercoler:myslim

Čo vy na to?:mrk

Ano-výrobce určitě chtěl, aby intercoller zůstal odkrytý, což je i logické ;)

Odesláno
:xvul jen se zeptám, zda-li něco podobného používáte i na 406 a 106 ? Když jsem měl Vaz 2101, tak jsem tam měl sololit:super.

Na 406 mám ohnutý hliníkový plech, který je nasazený na chladiči. Teď v zimě mám už zakrytý skoro celý chladič a na kraji malou díru kdyby sepl ventilátor.

Odesláno

A pouzitie na dlhe jazdy?ja beham dost..takze dat to tam ci nie..ale asi ked to je zakryte len na 2/3 tak to moze byt nonstop tam celu ziomu....:myslim

[upravil dne 21/10/10 od godzilaTO]

Odesláno

Chtěl bych se zeptat čtu tu že se može dávat nějaká mříška na zimu čemu to je dobrý a jeto lepší dát na zimu jak stím máte zkušenosti a prosím kolik to stojí a kde se to dá sehnat a omlouvám se jestli ste to už psali ale jen jsem to prolít a zahlídnul jsem to ale budu rád když mě někdo poradí jestli to má cenu tam dát děkuju

Odesláno

neviem ci si tento thread/vlakno cital od zaciatku, ale na prvej strane mas presne napisane a dokonca i obrazok ako to na aute vyzera. mas tam obj. cislo, pribliznu cenu a taktiez dovody preco to na auto dat ci nedat. vyznam to ma a pomaha to. :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...