Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zamykani 306 s troubenim (blikáním)

Recommended Posts

Odesláno

Ty jo píchnout na klakson :D Já mam bez světelný signalizace a zvukový signalizace a slyším jen to zacvkanutí, ale za to dobře... Ikdyž to bude asi tím že to nefunguje na větší vzdálenost jak 20M :D. Kde je vlastně snímač infra centrálu? Ta vystouplá blbost u lampičky nad zrcátkem? Asi budu muset nechat udělat novej centrál.

Kámoš u kokty to má tak že když to otevírá tak to pípne jednou a když zamyká tak to pípne 2x. Večer je to o to jistější že se mu rozsvítí lampička při odemknutí...

Odesláno

ano prijmac IR je to u zpetneho zrcatka

neni treba delat novej central, staci pripojit univerzalni dalkove ovladani, postup i s popisem co, jak a kam zapojit (cisla dratu, umisteni ridicich jednotek, zapojeni signalizace na blinkry apod) jsem tu nekolikrat (a nejen ja) daval

ve skodovce byvaji nejcasteji DO od Jablotronu

[upravil dne 8/12/09 Ferry]

Odesláno

Medvěd : proto je o příspěvek výš schema, kde by mělo auto blikat, jenže si nejsem jist funkčností, proto čekám na odpovědi .

Odesláno

jeste se zeptam, jaky typ dalkoveho ovladace mas ?Infra (musis mirit ovladacem na prijimac umisteny u vnitrniho zpetnyho zrcatka) nebo radiove ? v Pripade infra bych asi nevahal a koupil za 500 univerzalni radiove dalkove ovladani, ktere ma standartne vystup na blinkry a pokud je kombinovano s nejakym i jednoduchym alareme, dokaze i pipnout pri zamceni nebo odemceni. Osobne me teda to pipani pri zamceni a odemceni nesmirne stve, takze ho mam vypnuty, ale signalizace blinkry a zobrazeni stavu na pageru na klicich mi uplne staci

Odesláno

paráda, tak já se do toho v pátek pustím (blikání) a dám vědět jestli to doopravdy funguje. Jinak o tom celém novém DO přemýšlím, jelikož se mi stávající klíček rozpadá. Líbilo by se mi tady to, jenže kdo mi udělá ten klíč? a navíc jestli by tam nebyl problém s imo. ale nevím jestli ho moje auto má.

http://alarmtuning.cz/dalkove-ovladani-centralniho-zamykani/dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-keetec-cz-key-new-s-integrovanym-klicem.htm

Odesláno

heleďte nevíte kolik kabelů vede k tlačítku výstražných světel na středovém panelu, já mám za to že tam jsou 3 dráty, ale podle schematu z jak na to ..., jich tam je 7 :(

Odesláno

Ked si kupujes taku sadu, tak pises do objednavky aj typ a rok auta a poslu ti ho presne s cepelou, kluc si das spravit v klucovej sluzbe;) ... a s immo problem mat nebudes, staci vybrat ten maly chip zo stareho kluca a dat do noveho:papa

Odesláno

Tak s tema blinkrama to funguje, impuls trva cca 1s........

Dalo by se to zapojit i tak, ze by treba pri zamknuti blikly prave blinkry a pri odemknuti leve blinkry.....

Odesláno

Já jsem teda měl taky infra centrál a nakonec jsem vyměnil za univerzál radiový. Při zamknutí blikne jednou, při odemknutí dvakrát. Navíc má i výstup pro otevření kufru. Sice přiložené schema bylo úplně na h...., ale metodou pokus/omyl jsem to dal dokupy.

P.S. blinkry jsem musel stejně zapojit přes diody.

Odesláno

tak ty blinkry, to je spis o tom, ze se mi to libi....:D.....a infra me uplne staci, pze ja stejne vzdy zkousim kliku, jestli je opravdu zamceno.......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...