Ferry Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 http://www.levnealarmy.eu/autoalarmy-3/?zenid=ug65ki5vmvavdbetij6l27kir4 mrkni na Magicar nebo TrackPro Citovat
Jenda 309 Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Ty jo píchnout na klakson Já mam bez světelný signalizace a zvukový signalizace a slyším jen to zacvkanutí, ale za to dobře... Ikdyž to bude asi tím že to nefunguje na větší vzdálenost jak 20M . Kde je vlastně snímač infra centrálu? Ta vystouplá blbost u lampičky nad zrcátkem? Asi budu muset nechat udělat novej centrál. Kámoš u kokty to má tak že když to otevírá tak to pípne jednou a když zamyká tak to pípne 2x. Večer je to o to jistější že se mu rozsvítí lampička při odemknutí... Citovat
Ferry Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 ano prijmac IR je to u zpetneho zrcatka neni treba delat novej central, staci pripojit univerzalni dalkove ovladani, postup i s popisem co, jak a kam zapojit (cisla dratu, umisteni ridicich jednotek, zapojeni signalizace na blinkry apod) jsem tu nekolikrat (a nejen ja) daval ve skodovce byvaji nejcasteji DO od Jablotronu [upravil dne 8/12/09 Ferry] Citovat
greg Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 a tady by to mohlo fungovat místo troubení na blinkry. .. ? Citovat
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Pokud bude auto při každým zamčení/odemčení houkat klaksonem, myslím si, že Vás budou sousedi fakt milovat. Citovat
greg Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Medvěd : proto je o příspěvek výš schema, kde by mělo auto blikat, jenže si nejsem jist funkčností, proto čekám na odpovědi . Citovat
Ferry Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 jeste se zeptam, jaky typ dalkoveho ovladace mas ?Infra (musis mirit ovladacem na prijimac umisteny u vnitrniho zpetnyho zrcatka) nebo radiove ? v Pripade infra bych asi nevahal a koupil za 500 univerzalni radiove dalkove ovladani, ktere ma standartne vystup na blinkry a pokud je kombinovano s nejakym i jednoduchym alareme, dokaze i pipnout pri zamceni nebo odemceni. Osobne me teda to pipani pri zamceni a odemceni nesmirne stve, takze ho mam vypnuty, ale signalizace blinkry a zobrazeni stavu na pageru na klicich mi uplne staci Citovat
greg Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 ano, mam infra, a o tom univerzálním začinám silně uvažovat Citovat
.mycTD Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 to bude asi nejjednodussi. jeste se koukni, jak dlouho je ten zamek pod proudem, asi to bude dele, nez cekas. Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 greg: to shcema na blinkry jak je nakresleny, tak by myslim melo fungovat. Citovat
greg Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 paráda, tak já se do toho v pátek pustím (blikání) a dám vědět jestli to doopravdy funguje. Jinak o tom celém novém DO přemýšlím, jelikož se mi stávající klíček rozpadá. Líbilo by se mi tady to, jenže kdo mi udělá ten klíč? a navíc jestli by tam nebyl problém s imo. ale nevím jestli ho moje auto má. http://alarmtuning.cz/dalkove-ovladani-centralniho-zamykani/dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-keetec-cz-key-new-s-integrovanym-klicem.htm Citovat
greg Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 heleďte nevíte kolik kabelů vede k tlačítku výstražných světel na středovém panelu, já mám za to že tam jsou 3 dráty, ale podle schematu z jak na to ..., jich tam je 7 Citovat
Qcko Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Ked si kupujes taku sadu, tak pises do objednavky aj typ a rok auta a poslu ti ho presne s cepelou, kluc si das spravit v klucovej sluzbe;) ... a s immo problem mat nebudes, staci vybrat ten maly chip zo stareho kluca a dat do noveho:papa Citovat
Meldik Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Tak s tema blinkrama to funguje, impuls trva cca 1s........ Dalo by se to zapojit i tak, ze by treba pri zamknuti blikly prave blinkry a pri odemknuti leve blinkry..... Citovat
Andreww Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Já jsem teda měl taky infra centrál a nakonec jsem vyměnil za univerzál radiový. Při zamknutí blikne jednou, při odemknutí dvakrát. Navíc má i výstup pro otevření kufru. Sice přiložené schema bylo úplně na h...., ale metodou pokus/omyl jsem to dal dokupy. P.S. blinkry jsem musel stejně zapojit přes diody. Citovat
Meldik Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 tak ty blinkry, to je spis o tom, ze se mi to libi.........a infra me uplne staci, pze ja stejne vzdy zkousim kliku, jestli je opravdu zamceno....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.