Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, tak je to jasný. V neděli nasedám na vláček kolejáček a tradááá do Čech. Jedu si pro svýho prvního pažouta (P 306 1,9D 94\', 78 tis.km). Tak jsem věru zvědav. Dal jsem dal ještě jednou řeč s bráchancem a říkal, že je tam doknonce nová baterka, zimní gumy na discích a ještě jedny plecháče s letníma. Elektrony jsou na autě. Tak nevím, jak to uvezu.. Hele, pro klid duše chci nechat vyměnit rozvoďák a kromě převodovýho všechny oleje a náplně.. Kolik si mám připravit? V úterý už budu leštit fotit a posílat vám obrázky. Je vám asi jasný jak se cítím. V práci si připadám jak LEV v kleci... Hééén vole hééén...

Odesláno

Blahopřeju. Bratránek si na 306 benzín nechával tohle všechno měnit nedávno a myslím, že říkal něco okolo pěti tisíc se vším všudy. Moc to nebylo. To já když dávám auto do servisu, tak to vždycky stojí za to (pod 15 nechodím).:(

Přeju mnoho š?astných kilometrů - a že jich může být, s takhle málo jetým motorem.:papa

Odesláno

Rozvody celá sada necelých 3.500,- + práce - pokud to má ale skutečně najeto jen takhle málo, měla by stačit výměna samotného řemene, 800,- + práce max. 2 hodiny (s kladkami 3h).

Olej polosyntetika 10W-40, 5 litrů, 120 - 200,- Kč/litr, filtr 150,-Kč.

Vzduchový filtr 200,-, naftový filtr 100 - 200,-. 3 litry Antifreeze cca 400,-. Práce úměrně :)

Tak a? slouží...

Odesláno

To Marlin: Vím, že s tou 306 jsem to v tomhle směru taky příliš nevyhrál, ale věru netuším, zda bych se do 106 vlezl. Mám bez 4 cm 2metry.

Odesláno
Napsán autorem Majkie

To Marlin: Vím, že s tou 306 jsem to v tomhle směru taky příliš nevyhrál, ale věru netuším, zda bych se do 106 vlezl. Mám bez 4 cm 2metry.

kdybys vyhodil predni sedacku jako Hintowr, tak jo :D:D:D

Odesláno

Jo 306 s 1.9D je dobrý auto, mám ho taky a můžu se na něj spolehnout. Není to sice žádný sprinter, pod kapotou má spíš takový ty tažný koně než ty závodní, ale na slušnou jízdu to stačí.

Odesláno

Tak tě taky vítám do rodiny.Můžu říct, (protože jsem 306 letos prodal), že je to good autíčko. Budeš mít sedan nebo tu nákupní tašku.:D Mě sloužilo moc dobře. Takže a? ti to v úterý klapne. :papa

Odesláno

to White: Je to hedžbek (krásné slovo) pětidvíř s koulí na prdeli. :( Ve spojení s daným motorem... jsou všechny sportovní ambice v mlhavých dálavách...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...