Hafity Odesláno 16. listopad 2021 Odesláno 16. listopad 2021 Ta Barca mi tak hrozná nepřijde.... Vybaví se mi, bohužel už matně, kruhák v Paříži, někde poblíž Vítězného oblouku.... Poměrně čerstvé papíry, ale zas na druhou stranu "myslivna" byla bystřejší.... To byla ale ještě LADA 1600.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2021 Odesláno 16. listopad 2021 taky mi to nepříjde, objel bych to i protisměrem Citovat
BubakGS Odesláno 18. listopad 2021 Odesláno 18. listopad 2021 (upraveno) ..mno kdysi jsem obcas musel jet autem i na moto pres tohle.... https://en.wikipedia.org/wiki/Magic_Roundabout_(Swindon) ... Upraveno 18. listopad 2021 uživatelem BubakGS Citovat
mmartinkovic Odesláno 21. listopad 2021 Odesláno 21. listopad 2021 Je to o cviku, myslim ze keby sa / si / som tade jazdil "kazdy den" nemal by to byt problem. Ked sme boli na dovolenke v Tunisku, v Side, neol tam kruhac, ale spajali sa 2 2prudove cesty, a este do toho bol vyjazd z "nasho" hotela, kde cuval autobus, a bez problemov cuval do plnej premavky, vsetci ho obisli a bolo. a takto to bolo skoro kazdy den. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.