Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Pežotaci nevim jak vy ostatni ale ja ješte nemam prezuto na zimni.Včera jsem si pořidil pneu Dunlop Sp Winter Sport 3D v 16´´ jelikož nemam skušenosti s tuhle značkou chci se zeptat jestli je nekdo mate a jake mate skušenosti a pod. Diky :papa

post-0-14109611328179_thumb.jpg

Odesláno

gedu: je vidět, že ti to pálí i v neděli ráno. ;) Je to přesně tak, jak píšeš - prodávat to nebude, tak proč se ptát? Spíš si myslím, že se chtěl pochlubit, co si pořídil. Mimochodem, kupovat zimní pneu v prosinci (decembri) by mě asi nikdy nenapadlo - to už mají jarní slevy?

Jo, na závěr jedna zkušenost - když sedí za volantem jelito, tak ho nezachrání ani sněhové řetězy.

Odesláno

Tak za prve je muzu vratit kdybych mnel pochybnosti, v prosinci proto ze do ted nebyl duvod na přezuti.A kromne toho ja jsem se ptal na Vas nazor ne nato jak mne urazit.Kdybych se chtel chlubit tak asi necim jinym a ne pneu. Tak sory ze jsem se vubec ptal na vase nazory a skusenosti. Nektery ste tady fakt hrdinove.Ostatnim dik!Muzete to zamknout :xvul

[upravil dne 6/12/09 groovred]

Odesláno

Jinak ja jezdim take domu do Popradu (pro ty ktery nevi kde to je tak jsou tam takovi ty hory a jmenuje se to ze Tatry vid Kurte :D) mno a tam se vyskytuje take snih :D proto taky potřebuju zimni pneu.Ja vim ze na netu je mnoho recenzi jenom ze na kazde strance pišou neco jinyho.Proto je lepši sliset osobni skušenost.

Odesláno

Jak vidím, tak kdo tě kde urazil naznačit nechceš. No tak hlavně, že víš, jak se jmenují hory na Slovensku. ;)

Podívej, ony tyhle osobní zkušenosti jsou taky jen subjektivní názor - stejně jako recenze. A mají společné i to, že bývají nezřídka ovlivněny financemi. Když si koupím gumu za 2000kč, tak přece nenapíšu, že je to šmejd, že jo - jen si příště koupím jinou.

Opravdu čekáš, že zde uvidíš i nějaké zápory těch pneumatik?

Pokud chceš osobní zkušenost, udělej ji - to je ta nejpřesnější informace pro tebe.

Odesláno
Původně zaslal: groovred

Jinak ja jezdim take domu do Popradu (pro ty ktery nevi kde to je tak jsou tam takovi ty hory a jmenuje se to ze Tatry vid Kurte :D) mno a tam se vyskytuje take snih :D proto taky potřebuju zimni pneu.Ja vim ze na netu je mnoho recenzi jenom ze na kazde strance pišou neco jinyho.Proto je lepši sliset osobni skušenost.

Tak i unás je v zimě sníh a nebydlím na horách. Jinak mám zimní pneu Barum Polaris a spokojenost. Ohledně různých testů na pneu, tak otom se na fóru již psalo. Záleží, kdo provádí ty testy. Pokud se jezdí jak se má = opatrně a předvídá se, tak dobré zimní pneu pomohou, ale pokud se nedodrží některá ,,pravidla\", která jsou daná pro jízdu v zimně, tak nepomouhou ani ty nejdražší zimní pneu na světě! To mi věř!!! p.s. Poprad = Vysoké Tatry. Už ve škole jsme se to učili a byl jsem tam;). Pěkné:super

Odesláno

Taky mám Polarisky a jsem s nimi spokojen. Jenom si teď nevzpomenu, jak jsou na tom s hlučností. Někdo tady na fóru psal, že po přezutí z letních na zimní není v autě nic slyšet. :myslim

Odesláno

To je docela hustý,proč by se měl chlubit když se zeptá jestli koupil dobře a jaký jsou mi nepřijde divný.Spíš mi přijde divní mít reakce viz příspěvek Kurt,myslím ten první.

Já jsem si je koupil taky a taky mě zajímá jestli jsem koupil dobře a závěrem : Kdyby je koupil třeba v lednu,tak ti to může bejt jedno - máš ty gumy - ne , máš s nima zkušenost - ne ,tak o co ti jde jen o to něco napsat?

Odesláno

to je pěkná guma, tak pak dej vědět, jak rychle Ti mizí vzorek. Včera jsem sundal letní Bridgestone a ty mizí drobátko rychleji, než letní goodyear, které jsem měl na 406. Teď jsem na zimu koupil zase goodyear, tak doufám, že zase pár let vydrží.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...