corsair.cz Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Tak jsem známýmu pomáhal s webem pro firmičku co se zabývá opracováváním skla tak jsem si nechal udělat pár Peugeot krýglů. Je to pískovaný, jeden je ledovanej. Logo s tachometrem včetně info štítku jsem si nakreslil sám. Už aby bylo léto a mohl jsem to vytáhnout někde na nějaký beer akci Citovat
kaper Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Daj sem fotoooooo. Ja mám krígel s prezývkou a mám ho strašne rád. :super:super Citovat
corsair.cz Odesláno 5. prosinec 2009 Autor Odesláno 5. prosinec 2009 štítek, špatně k přečtení protože prosvítá logo zepředu ale když je v tom pivo, tak to jde Citovat
kaper Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Je krásnýýýýý nazdravie idem si aj ja dať niečo s toho môjho.:mrk:super:super:super Citovat
corsair.cz Odesláno 5. prosinec 2009 Autor Odesláno 5. prosinec 2009 Původně zaslal: kaper Je krásnýýýýý nazdravie idem si aj ja dať niečo s toho môjho.:mrk:super:super:super díky, mám vlastně 3, když jsem měl příležitost nechal jsem vyzkoušet jak to bude vypadat v různým konceptu.... původní záměr: logo + tachec s maximálkou, nějak jsem to nakreslil a udělal i štítek se základním infem o mazlíkovi, takže teď má svůj vlastní půllitr... jen ta maximálka je už pasé Citovat
corsair.cz Odesláno 5. prosinec 2009 Autor Odesláno 5. prosinec 2009 Původně zaslal: Přema Koupím 1 ks co ty na to??????? ahoj! svoje určitě neprodám, ale když budeš chtít můžu domluvit vyrobit pro tebe, s vlastní maximálkou, štítkem, nebo jak budeš chtít ... ten borec to udělá v podstatě dle přání ... jak říkám, já jsem si to logo nakreslil v Corelu, ten štítek taky, a on to udělal... jen jsem s tím laboroval, zajímalo mě to, co dokáže udělat, protože pro toho borce zajišťuju tvorbu webu a eshopu, tak mě zajímalo jak to s tou úpravou skla má. Citovat
Šalda Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 moc pěkný a originální, na kolik tě vyšli?? Citovat
corsair.cz Odesláno 5. prosinec 2009 Autor Odesláno 5. prosinec 2009 to bylo různý, nejvíc myslím stál ten s tím ledováním... ale asi tak 250,- on to všechno dělá ručně, to je právě výhoda toho, že ti vypískuje a vybrousí to co chceš... [upravil dne 5/12/09 corsair.cz] Citovat
corsair.cz Odesláno 5. prosinec 2009 Autor Odesláno 5. prosinec 2009 já nevím kolik jsem do toho narval, protože jezdím na vodu tak jsem si nechal v létě udělat pro všechny účastníky krýgly s vybroušeným pádlem a vypískovaným nápisem s dekorem dna jako vlny.... to bylo fakt pěkný, ale protože tam bylo víc prvků (brus + písek) tak i dražší. říkal jsem mu aby vymyslel brus i na toho peugeota ale říkal, že ho nic nenapadá, tak jen písek + ledování Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Na tu hlavu v tom logu má někdo myslím autorský právo;) Citovat
corsair.cz Odesláno 5. prosinec 2009 Autor Odesláno 5. prosinec 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Na tu hlavu v tom logu má někdo myslím autorský právo;) tak pokud jsem si to nechal udělat pro sebe tak snad žádný problém, horší by to bylo kdybych to chtěl dealovat.... Citovat
corsair.cz Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 2 Přema: tohle jsem mu poslal a on to udělal, jestli chceš můžu se s ním domluvit aby udělal i pro tebe. Mám to vektorově v Corelu, takže to můžu i celkem jednoduše upravit podle tebe. Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 jeeeeee, to je krasny, to bych bral, jestli to jde, tak objednavam jeden, maximalka 231 :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.