Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem známýmu pomáhal s webem pro firmičku co se zabývá opracováváním skla tak jsem si nechal udělat pár Peugeot krýglů. Je to pískovaný, jeden je ledovanej. Logo s tachometrem včetně info štítku jsem si nakreslil sám. :roker

Už aby bylo léto a mohl jsem to vytáhnout někde na nějaký beer akci ;)

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Je krásnýýýýý nazdravie idem si aj ja dať niečo s toho môjho.:mrk:mrk:super:super:super

díky, mám vlastně 3, když jsem měl příležitost nechal jsem vyzkoušet jak to bude vypadat v různým konceptu.... ;)

původní záměr: logo + tachec s maximálkou,

nějak jsem to nakreslil a udělal i štítek se základním infem o mazlíkovi, takže teď má svůj vlastní půllitr... :potlesk

jen ta maximálka je už pasé:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Koupím 1 ks co ty na to???????

ahoj!

svoje určitě neprodám, ale když budeš chtít můžu domluvit vyrobit pro tebe, s vlastní maximálkou, štítkem, nebo jak budeš chtít ;)... ten borec to udělá v podstatě dle přání ... jak říkám, já jsem si to logo nakreslil v Corelu, ten štítek taky, a on to udělal...

jen jsem s tím laboroval, zajímalo mě to, co dokáže udělat, protože pro toho borce zajišťuju tvorbu webu a eshopu, tak mě zajímalo jak to s tou úpravou skla má.:roker

Odesláno

to bylo různý, nejvíc myslím stál ten s tím ledováním... ale asi tak 250,- on to všechno dělá ručně, to je právě výhoda toho, že ti vypískuje a vybrousí to co chceš...

[upravil dne 5/12/09 corsair.cz]

Odesláno

já nevím kolik jsem do toho narval, protože jezdím na vodu tak jsem si nechal v létě udělat pro všechny účastníky krýgly s vybroušeným pádlem a vypískovaným nápisem s dekorem dna jako vlny.... to bylo fakt pěkný, ale protože tam bylo víc prvků (brus + písek) tak i dražší.

říkal jsem mu aby vymyslel brus i na toho peugeota ale říkal, že ho nic nenapadá, tak jen písek + ledování

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Na tu hlavu v tom logu má někdo myslím autorský právo;)

tak pokud jsem si to nechal udělat pro sebe tak snad žádný problém, horší by to bylo kdybych to chtěl dealovat....;)

Odesláno

2 Přema: tohle jsem mu poslal a on to udělal, jestli chceš můžu se s ním domluvit aby udělal i pro tebe. Mám to vektorově v Corelu, takže to můžu i celkem jednoduše upravit podle tebe. :roker

post-0-14109611347556_thumb.jpg

Odesláno

jeeeeee, to je krasny, to bych bral, jestli to jde, tak objednavam jeden, maximalka 231 :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...