Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.

Potreboval by som poradiť. Dnes z ničoho nič mi prestal fungovať CD menič. Akoby nemal napájanie. Nerosvietia sa ani tlačítka a rt3 nereaguje na voľbu menič. Hrá iba rádio. Nemá menič náhodou samostatnú poistku napájania.

[upravil dne 6.12.2009 očko]

Odesláno

Ty máš měnič v přístrojovce se samostatnými štěrbinami pro jednotlivá CD? Pokud ano, tak by mohlo být zaseklé nějaké CD. Doufám, že není prázdný bez CD?

Odesláno

Samostatná pojistka pro CD changer není, je vše taženo z rádia. Jestliže není žádný problém co jsem uvedl výše, tak prozkoumat kabeláž mezi radiem a CD changerem včetně konektorů.

Odesláno

Skúsil som odpojiť a pripojiť a nič. Vzal to kamarát k sebe domou, že na to cez víkend pozrie. Uvidíme čo zistil. CD nebolo zaseknuté. Som z toho zúfalý.

Odesláno

Ještě mě napadlo, jestli je laser schopen přečíst CD. Možná je špinavá čočka a tak se changer chová jako když tam není žádné CD a tím pádem se ani nepřihlásí. Na mé 407mě když není v CD changeru zásobník s CD tak se vůbec nedá na CD changer přepnout a vůbec není v menu rádia.

Odesláno

Táta má stejný problém, z ničeho nic přestal fungovat...cd sem musel vyndat peánem, pak sem to zkoušel znovu a nešlo nic. Začne se to akorát načítat a pak to samo přepne na rádio. TAk pak dej vědět, v čem byla chyba. :super

Odesláno

Tak menič už funguje. Ostalo tam CD a mechanika nejak dobre nezapadla do nejakého záseku. Zostala v medzipolohe a preto to vraj nefungovalo. Oprava trvala cca 10 min. Vraj je to častá porucha týchto meničov v peugeotoch. Ďakujem všetkým čo sa mi snažili poradiť. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...