očko Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Ahojte. Potreboval by som poradiť. Dnes z ničoho nič mi prestal fungovať CD menič. Akoby nemal napájanie. Nerosvietia sa ani tlačítka a rt3 nereaguje na voľbu menič. Hrá iba rádio. Nemá menič náhodou samostatnú poistku napájania. [upravil dne 6.12.2009 očko] Citovat
HonzaZ Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Ty máš měnič v přístrojovce se samostatnými štěrbinami pro jednotlivá CD? Pokud ano, tak by mohlo být zaseklé nějaké CD. Doufám, že není prázdný bez CD? Citovat
HonzaZ Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Samostatná pojistka pro CD changer není, je vše taženo z rádia. Jestliže není žádný problém co jsem uvedl výše, tak prozkoumat kabeláž mezi radiem a CD changerem včetně konektorů. Citovat
očko Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Ano menič mám originál pod rádiom RT3. No v meniči zostali CD, ale nevyzerajú zaseknuté. Skúsim na to pozrieť. Citovat
bittnerj Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 zkus vytáhnout měnič a rozpojit a zase zapojit konektor-na 99% se to chytne Citovat
očko Odesláno 5. prosinec 2009 Autor Odesláno 5. prosinec 2009 Skúsil som odpojiť a pripojiť a nič. Vzal to kamarát k sebe domou, že na to cez víkend pozrie. Uvidíme čo zistil. CD nebolo zaseknuté. Som z toho zúfalý. Citovat
HonzaZ Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 Ještě mě napadlo, jestli je laser schopen přečíst CD. Možná je špinavá čočka a tak se changer chová jako když tam není žádné CD a tím pádem se ani nepřihlásí. Na mé 407mě když není v CD changeru zásobník s CD tak se vůbec nedá na CD changer přepnout a vůbec není v menu rádia. Citovat
SteveeeV Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Táta má stejný problém, z ničeho nic přestal fungovat...cd sem musel vyndat peánem, pak sem to zkoušel znovu a nešlo nic. Začne se to akorát načítat a pak to samo přepne na rádio. TAk pak dej vědět, v čem byla chyba. Citovat
SteveeeV Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Hele kluci, jak se prosim vás vyndá ten měnič, já sem to zkoušel ze předu, ale hahoře mi nechce pustit panel.... Citovat
ZdenekN Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 do tech direk co tam sou strč dratky nebo imbusy a zaber k sobe a jeto Citovat
SteveeeV Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 já sem vyndal ten přední kryt, odpojil, ale jako by to drželo ten měnič něco vzadu...nechce vylézte ven! Citovat
SteveeeV Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 nevíte, jak se vyndá celej ten panel jak jsou v něm tlačítka na výstražný, na zamykání atd. ??? Citovat
očko Odesláno 6. prosinec 2009 Autor Odesláno 6. prosinec 2009 Tak menič už funguje. Ostalo tam CD a mechanika nejak dobre nezapadla do nejakého záseku. Zostala v medzipolohe a preto to vraj nefungovalo. Oprava trvala cca 10 min. Vraj je to častá porucha týchto meničov v peugeotoch. Ďakujem všetkým čo sa mi snažili poradiť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.