ondrysek Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Dobrý den. Měl bych dotaz,jestli mi dokážete někdo pomoc.Asi před rokem jsem koupil 407 2.0 HDI,měla najeto 120 000.Teď mám najeto 160 tis. Všechno bylo v pohodě,ale poslední měsíc se mi začalo stávat,že když jedu po dálnici přez 130 a do kopce (pouze do kopce,jindy to nedělá) začnu prudčejc přidávat,ať na 5 nebo na 6,tak se mi auto přepne do nouzovýho režimu.Problém,je,že mi to neukáže žádnou chybu,ani nízkou hladinu té kapaliny,co je za zadním kolem. Tak trošku jsem z toho na prážky. Nevíte někdo,co by to mohlo být.Děkuji za jakýkoliv nápad Citovat
Mara773 Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 A zkoušel jsi s tím jet na diagnostiku ? Citovat
Ferry Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 DRV ventil, zkus vyhledat zde na foru Citovat
ondrysek Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Startuje uplně bez problémů a právě,že diagnostika vůbec nic nenašla. To bych to měl moc jednoduchý. Citovat
lukáš.t Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 po nastartování kolísá volnoběh?? Citovat
ondrysek Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Právě,že vůbec ne.To nedělá nic. Musím jet tak těch 130, pouze do kopce a začit víc přidávat. Pak mi spadne uplně výkon. Zastavim.Vypnu motor. Nechám ho chvilku v klidu,pak nastartuju a je zase všechno v porádku. Citovat
mmmb Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 myslím se že to bude netěsností nějaké hadičky, nebo ten DRV ventil pročti si tyto odkazy, podívej se na hadičky, potom elmag ventily, pak vaha vzduchu a pak DRV [upravil dne 2.12.2009 mmmb] Citovat
Demo Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 U tatikoveho Tranista s TDCi se zavada projevovala taky takhle. Nejdriv to obcas vypadlo pri zatezi na dalnici, stacilo na par sekund vyradit, nechal to chvilku na volnobeh a pak to zase krasne jelo. Skoncilo to tak, ze se vymenilo EGR, ktere blblo, ale tim to nebylo Minuly tyden se menil DRV a nejaky ventil s pruzinkou na CR liste. A s Transitem je opet radost jezdit. Najeto cca 115 tkm... Citovat
ondrysek Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Tak já zkusím vyčistit váhu vzduchu, projdu hadice a dám vědít,jak jsem pochodil. Známej mi ještě říkal,že to můžou být lopatky na turbu,že se zasekávaj,ale nevim. Citovat
Ferry Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 lopatky turba urcite ne, je to nedostatecnej tlak paliva, proto se to prepne do nouzaku a po znovunastartovani to zas zmizi, zkontrolovat ten DRV ventil Citovat
ondrysek Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Tak jsem vyčistil váhu vzduchy a prošel hadice, a bohužel pořád stejný. Takže se pustim do toho DRV ventilu a kouknu i na EGR. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.