Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den. Měl bych dotaz,jestli mi dokážete někdo pomoc.Asi před rokem jsem koupil 407 2.0 HDI,měla najeto 120 000.Teď mám najeto 160 tis. Všechno bylo v pohodě,ale poslední měsíc se mi začalo stávat,že když jedu po dálnici přez 130 a do kopce (pouze do kopce,jindy to nedělá) začnu prudčejc přidávat,ať na 5 nebo na 6,tak se mi auto přepne do nouzovýho režimu.Problém,je,že mi to neukáže žádnou chybu,ani nízkou hladinu té kapaliny,co je za zadním kolem. Tak trošku jsem z toho na prážky. Nevíte někdo,co by to mohlo být.Děkuji za jakýkoliv nápad :myslim

Odesláno

Právě,že vůbec ne.To nedělá nic. Musím jet tak těch 130, pouze do kopce a začit víc přidávat. Pak mi spadne uplně výkon. Zastavim.Vypnu motor. Nechám ho chvilku v klidu,pak nastartuju a je zase všechno v porádku.

Odesláno

myslím se že to bude netěsností nějaké hadičky, nebo ten DRV ventil

pročti si tyto odkazy, podívej se na hadičky, potom elmag ventily, pak vaha vzduchu a pak DRV

[upravil dne 2.12.2009 mmmb]

Odesláno

U tatikoveho Tranista s TDCi se zavada projevovala taky takhle. Nejdriv to obcas vypadlo pri zatezi na dalnici, stacilo na par sekund vyradit, nechal to chvilku na volnobeh a pak to zase krasne jelo. Skoncilo to tak, ze se vymenilo EGR, ktere blblo, ale tim to nebylo :) Minuly tyden se menil DRV a nejaky ventil s pruzinkou na CR liste. A s Transitem je opet radost jezdit. :) Najeto cca 115 tkm...

Odesláno

Tak já zkusím vyčistit váhu vzduchu, projdu hadice a dám vědít,jak jsem pochodil.

Známej mi ještě říkal,že to můžou být lopatky na turbu,že se zasekávaj,ale nevim.

Odesláno

lopatky turba urcite ne, je to nedostatecnej tlak paliva, proto se to prepne do nouzaku a po znovunastartovani to zas zmizi, zkontrolovat ten DRV ventil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...