Petr old Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Auto mi nestartuje, občas motor střelí. P406 benzín 1,8 16V. Nevíte někdo kde bych měl začit diagnostikovat. Potřebuji aspoň dojet na diagnostiku. Předem díky za odpověď. Citovat
Ferry Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 starsi nebo novej model 406 ? co svicky a zapalovaci rampa ? u toho bych asi zacal Citovat
Petr old Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 Blbá otázka, ale nevím jestli mám nový nebo starý typ motoru? Asi mám starý model auta s novým motorem. RJ je po výměně motoru odblokována. Svíčky a zapalovací rampa je OK. Palivo taky. Citovat
Ferry Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 tak pak jeste zmerit cidlo otacek ( umisteno na delici rovine motor-prevodovka, zeshora nad setrvacnikem) Citovat
Petr old Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 Starý motor byl LFY a nový nepoznám, nemám od toho papíry a na motoru jsem to nenašel. Podle kabeláže je asi taky starý. Odkaz jsem si přečetl, ale jedná se o palivo. Palivové čerpadlo po otočení klíčku mi tlačí. Na čidlo otáček se podívám, ale nevím jak zjistím jestli je OK. Citovat
Ferry Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 no typ motoru musi byt vyrazen vepredu na bloku motoru (mimojine se kontroluje na emisich a STK) jinak jestli nebude problem prave ve starem svazku a novem motoru, napr. nektere cidlo muze mit jine zapojeni, to vse by se ale muselo porovnat podle objednacich kodu Citovat
Fusion Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 A dřív auto pracovalo normálně? Je celkem možný, že čerpadlo umřelo, nic překvapujícího. Popř. immobilizér, jestli tam je... Edit: aha, už sem přečetl odkaz. Zřejmě blokuje immo čerpadlo. To by ale mělo jít nasimulovat a zkušebně obejít immo ne? [upravil dne 1/12/2009 Fusion] Citovat
Petr old Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 Díky za rady. Auto pracovalo v pohodě. Imo mi to neblokuje je v RJ vyrušen. Motory jsou stejné. Chtěl jsem se zeptat, v jaké poloze mají být písty v poloze zaaretovaných váček. [upravil dne 2/12/09 Petr old] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.