Dave_k Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Potřebuju poradit jak vyndat pojezdy šíbru z těch kolejnic. Na šíbru praskl levý přední pojezd a díky tomu se nezvedá protiprůvanovej štít. Sehnal jsem si nový přední pojezdy, ale při sundání šíbru jsem nepřišel na to jak vyndat ty hlavní pojezdy na lankách z těch kolejnic, abych tam mohl ty přední nasadit. Nevíte někdo jak na to? Přikládám pár foto. Pohled odspoda [upravil dne 30/11/09 Dave_k] Citovat
Dave_k Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 1 motor [upravil dne 30/11/09 Dave_k] Citovat
Dave_k Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Potřebuju dostat ven část pod číslem 14. Citovat
Dave_k Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Pokud je potřeba vyndat motor a drží ho na obrázku díly pod označením \"A\" a \"B\" jak se vyndavají? Jsou v nich závity pro uchycení plastové konzole u stropu, ale jinak samotné se jen protáčejí. Citovat
Dave_k Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 Nikdo jste se v tom nehrabal? Citovat
Dave_k Odesláno 4. prosinec 2009 Autor Odesláno 4. prosinec 2009 Nikdo nevíte jak se mění ty lanovody? Jak to vyvlíknout? Please help. :( Citovat
Dave_k Odesláno 29. květen 2010 Autor Odesláno 29. květen 2010 Tak stále hledám někoho kdo se už v tom vrtal. Začíná se oteplovat a občas by se hodilo ten šíbr otevřít. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 aby ti nebylo lito že ti sem nikdo nepíše OT : co flexa? Citovat
Dave_k Odesláno 29. květen 2010 Autor Odesláno 29. květen 2010 Nebo zavařit střechu co? Tyhle možnosti beru taky v potaz. Snad na ně nedojde. Citovat
MJSytic Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 Čau, starej šíbr mám ve sklepě. Já jsem ten motorek tenkrát přehazoval. Šlo to normálně Zítra na to mrknu a zkusím poradit. Už je to nějakej pátek, co jsem to měnil:aut Citovat
MJSytic Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 Teď koukám, že to je ze 306. Na 406 je jinačí, proto to možná šlo líp Citovat
Dave_k Odesláno 24. červenec 2010 Autor Odesláno 24. červenec 2010 Kdyby měl někdo alespň rozbitej z bouračky apod., aby se to dalo rozebrat na zkoušku třeba i destruktivní metodou. Musí jít nějak vyháknout ten lanovod, ale jak? Citovat
MJSytic Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 A zkoušel si s tím motorkem točit tak, aby se ty lanovody vypojily z toho ozubenýho kolečka motorku? U 406 šlo s tím motorkem ručně točit a ty lanka jsou vlastně takovej pružnej šnek. Když si točil dost dlouho, tak se vypojily a s tím plastovým pojezdem šlo šoupat ručně. Ten se pak vyšoupnul z těch lyžin (předem, nebo zadem - byla tam jen taková plastová zarážka, která šla vyndat Citovat
MJSytic Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Tak jsem na to dnes koukal a fakt je to úplně jiný, takže ti asi nějak extra nepíchnu Citovat
Dave_k Odesláno 2. říjen 2010 Autor Odesláno 2. říjen 2010 Tak se to konečně povedlo. Je třeba šíbr vyndat z auta, co nejvíce otevřít, vyndat plastovej kryt \"D\" (obrázek výše), kterej je pod deflektorem \"4\" (mě se to povedlo jen destruktivní metodou). Tam je kovová spona \"C\". Ta drží ty šnekový táhla (jak psal MJSytic) u toho ozubenýho kola. V mechanismu je pevně danej doraz, takže se to táhlo musí třeba pomocí šroubováku odtlačit od toho kola a celej pojezd vytáhnout. Výměna poškozeného dílu byla brnkačka (čep + závlačka). Složení z5 je komplikovanější, protože se musí sladit pohyb obou jezdců současně + aby jejich pohyb (hlavně místo při uzavření okna) seděl s pevně danejma dorazama v mechanismu u motorku. Fotodokumentaci bohužel nemám. [upravil dne 2/10/10 od Dave_k] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.