Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar všichni. Má otázka je jasná, podařilo se někomu koupit náhradu přerušovače blinkrů na p 307? Opravdu ten hluk starého favorita linoucí se z podpalubky je úděsný. Dík dík

Ještě něco, nevíte kdo dělá repliky těsnění kolem dveří na 307 break?? Origo guma stojí pěknej balík. Dík

Odesláno

to ti tam necvaka prerusovac, ale ten zvuk ide z reproduktora na COMe. A ak to nieje ono tak to uz mas menene.

A to tesnenie dveri by zaujimalo aj mna-v ziadnom e-shope som ziadne nahrady nenasiel

Odesláno

tak ti nebude pipat nic, napr ked ti zacne blikat rezerva(nadrz), tak sa zobrazi iba hlaska na displeji PP a nic ti pipat nebude...je mozne ze ked to odpojis bude vyhadzovat inu hlasku-neviem, neskusal som...a ten reproduktor je priamo v COMe a neviem ci sa ti ho podari rozobrat bez poskodenia a novy stoji pekny balik

inak mne sa to cvakanie nezda hlasne...skus si zapnut radio a nebudes pocut nic:super

Odesláno

Jo rádio.....taky řešení. Jak jsem čistil koberce tak jsem si toho všimnul, je to pod volantem. Obalím to do molitanu a bude. Opravdu, ve srovnání třeba s blbou oktávkou je to rachot.

Dvě věcí mě na 307 serou. Ten blinkr a krásně tichý centrál. Peklo

Odesláno

takychto veci sa najde viac, ale podla mna peugeoty celkovo maju lepsiu vybavu v zaklade...napriklad co mam vo vybave ja tak to ma bratranec na octavke, ibaze ja mam uz 8 rocne auto a on ma funglovku

ak to auto mas len chvilu tak ta este zopar funkcii prekvapi a mozno nie...kazdopadne toto forum ti velmi pomoze, aspon mne pomohlo a pomaha

Odesláno

Mám ho asi dva roky a jsem s ním spokojenej, stejně jak s forem. Občas jsem měl problém s nějakou hláškou na pc, vše se samo vyřešilo, když jsem měl slabou baterku, tak to taky pěkně haprovalo.

No každá kára má svoje mouchy

Odesláno

Ten zvuk blinkrů je u Tebe divný. Všem to vyhovuje, Ty budeš mít něco jinak - nastavené nebo přemontované. U mne (r.v.2000) je to tak, že normálně je blinkr tichý, a po minutě blikání zesílí asi na trojnásobek. Možná to máš v BSI jenom špatně nastavené (že ti jede na max. hned).

Kdybys jel tady kolem Zábřeha, tak se stav, borec by se Ti na to koukl.

A co Ti nepasuje na centrálu?

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Ten zvuk blinkrů je u Tebe divný. Všem to vyhovuje, Ty budeš mít něco jinak - nastavené nebo přemontované. U mne (r.v.2000) je to tak, že normálně je blinkr tichý, a po minutě blikání zesílí asi na trojnásobek. Možná to máš v BSI jenom špatně nastavené (že ti jede na max. hned).

Kdybys jel tady kolem Zábřeha, tak se stav, borec by se Ti na to koukl.

A co Ti nepasuje na centrálu?

Celkem nic, je taky hlučný. Ve srovnání s jinými auty. Při zamknutí se uvnitř auta je to pecka, jak kdiby mi spadlo okno do dveří. To jsem možná přehnal, ale je tošok, když ti to zmáčkne malej

Odesláno

No, centrál je trošku hlučnější, ale třeba u Oktávky to není o nic lepší. Stejně tak Freelander. P307 není žádná vyšší třída, tak se ani nedivím.

Ohledně blinkrů (zesílení po 3 minutách jsem si nevšiml, nikdy jsem je tak dlouho puštěné neměl), ale mě to klape z palubky z nějakého repráčku. Vcelku příjemný klapavý zvuk. Ale rozhodně mi nejde z podvolantu. Jde zpoza budíků na palubce.

Můžeš pro mě udělat takový test? Máš detekci nezapnutých pásů? Tak se rozjeď, až to začne pípat a pak dej blinkr. Neměl bys slyšet žádné klapání blinkru, jen stále pípání nezapnutého pásu. Prostě blinkr bliká, ale neklape. Pokud ti to pípá i klape zároveň, tak \"to máš jinak\".

Nevím jak to měli Pažouti před faceliftem, ale předpokládám, že stejně jako po faceliftu.

Odesláno

V případě nezapnutí pásů, mo to hlásí jen konteolka na palubce. Pípání nemám. Repráček jsem našel, měl jsem ho u spodního krytu ve spodní části přístroj. Desky, Zkusím si s tím o víkendu pohrát. Dik

Odesláno

Na nepříjemnost zvuku blinkrů si rozhodně nestěžuju, spíš naopak, mohlo by to být daleko nepříjemnější a hlasitější. Takle to snadno přeslechnu, resp. tomu nevěnuju pozornost. Hlasitý to teda rozhodně není. Ostatně, tenhle problém s tichostí sem tady na fóru řešil tak před necelýma třema rokama. ;)

No, asi to bude jako u lidí. Není auto, kerý by se zavděčilo fšem. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...