sampon Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Nazdar všichni. Má otázka je jasná, podařilo se někomu koupit náhradu přerušovače blinkrů na p 307? Opravdu ten hluk starého favorita linoucí se z podpalubky je úděsný. Dík dík Ještě něco, nevíte kdo dělá repliky těsnění kolem dveří na 307 break?? Origo guma stojí pěknej balík. Dík Citovat
shark734 Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 to ti tam necvaka prerusovac, ale ten zvuk ide z reproduktora na COMe. A ak to nieje ono tak to uz mas menene. A to tesnenie dveri by zaujimalo aj mna-v ziadnom e-shope som ziadne nahrady nenasiel Citovat
sampon Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 Co se stane, když ho odpojím, myslím, ten repro Citovat
shark734 Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 tak ti nebude pipat nic, napr ked ti zacne blikat rezerva(nadrz), tak sa zobrazi iba hlaska na displeji PP a nic ti pipat nebude...je mozne ze ked to odpojis bude vyhadzovat inu hlasku-neviem, neskusal som...a ten reproduktor je priamo v COMe a neviem ci sa ti ho podari rozobrat bez poskodenia a novy stoji pekny balik inak mne sa to cvakanie nezda hlasne...skus si zapnut radio a nebudes pocut nic:super Citovat
sampon Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 Jo rádio.....taky řešení. Jak jsem čistil koberce tak jsem si toho všimnul, je to pod volantem. Obalím to do molitanu a bude. Opravdu, ve srovnání třeba s blbou oktávkou je to rachot. Dvě věcí mě na 307 serou. Ten blinkr a krásně tichý centrál. Peklo Citovat
shark734 Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 takychto veci sa najde viac, ale podla mna peugeoty celkovo maju lepsiu vybavu v zaklade...napriklad co mam vo vybave ja tak to ma bratranec na octavke, ibaze ja mam uz 8 rocne auto a on ma funglovku ak to auto mas len chvilu tak ta este zopar funkcii prekvapi a mozno nie...kazdopadne toto forum ti velmi pomoze, aspon mne pomohlo a pomaha Citovat
sampon Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 Mám ho asi dva roky a jsem s ním spokojenej, stejně jak s forem. Občas jsem měl problém s nějakou hláškou na pc, vše se samo vyřešilo, když jsem měl slabou baterku, tak to taky pěkně haprovalo. No každá kára má svoje mouchy Citovat
P607Olda Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Ten zvuk blinkrů je u Tebe divný. Všem to vyhovuje, Ty budeš mít něco jinak - nastavené nebo přemontované. U mne (r.v.2000) je to tak, že normálně je blinkr tichý, a po minutě blikání zesílí asi na trojnásobek. Možná to máš v BSI jenom špatně nastavené (že ti jede na max. hned). Kdybys jel tady kolem Zábřeha, tak se stav, borec by se Ti na to koukl. A co Ti nepasuje na centrálu? Citovat
shark734 Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 ja mam 2001 a este som si nevsimol ze po minute to blikanie zosilnie...asi to bude tym ze blinkre moc nepouzivam [upravil dne 1/12/09 shark734] Citovat
sampon Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 [upravil dne 1/12/09 sampon] Citovat
sampon Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 Původně zaslal: P607Olda Ten zvuk blinkrů je u Tebe divný. Všem to vyhovuje, Ty budeš mít něco jinak - nastavené nebo přemontované. U mne (r.v.2000) je to tak, že normálně je blinkr tichý, a po minutě blikání zesílí asi na trojnásobek. Možná to máš v BSI jenom špatně nastavené (že ti jede na max. hned). Kdybys jel tady kolem Zábřeha, tak se stav, borec by se Ti na to koukl. A co Ti nepasuje na centrálu? Celkem nic, je taky hlučný. Ve srovnání s jinými auty. Při zamknutí se uvnitř auta je to pecka, jak kdiby mi spadlo okno do dveří. To jsem možná přehnal, ale je tošok, když ti to zmáčkne malej Citovat
P607Olda Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Tak na to nevím řešení. Zkusit, jestli je to tak na všech 307-kách. Anebo blbou radu - před zamykáním vystoupit ven:mad:. Citovat
Ticcino Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 No, centrál je trošku hlučnější, ale třeba u Oktávky to není o nic lepší. Stejně tak Freelander. P307 není žádná vyšší třída, tak se ani nedivím. Ohledně blinkrů (zesílení po 3 minutách jsem si nevšiml, nikdy jsem je tak dlouho puštěné neměl), ale mě to klape z palubky z nějakého repráčku. Vcelku příjemný klapavý zvuk. Ale rozhodně mi nejde z podvolantu. Jde zpoza budíků na palubce. Můžeš pro mě udělat takový test? Máš detekci nezapnutých pásů? Tak se rozjeď, až to začne pípat a pak dej blinkr. Neměl bys slyšet žádné klapání blinkru, jen stále pípání nezapnutého pásu. Prostě blinkr bliká, ale neklape. Pokud ti to pípá i klape zároveň, tak \"to máš jinak\". Nevím jak to měli Pažouti před faceliftem, ale předpokládám, že stejně jako po faceliftu. Citovat
sampon Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 V případě nezapnutí pásů, mo to hlásí jen konteolka na palubce. Pípání nemám. Repráček jsem našel, měl jsem ho u spodního krytu ve spodní části přístroj. Desky, Zkusím si s tím o víkendu pohrát. Dik Citovat
Ferin007 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Na nepříjemnost zvuku blinkrů si rozhodně nestěžuju, spíš naopak, mohlo by to být daleko nepříjemnější a hlasitější. Takle to snadno přeslechnu, resp. tomu nevěnuju pozornost. Hlasitý to teda rozhodně není. Ostatně, tenhle problém s tichostí sem tady na fóru řešil tak před necelýma třema rokama. No, asi to bude jako u lidí. Není auto, kerý by se zavděčilo fšem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.