D.Benny Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Zdravím chtěl bych se zeptat jestly někdo neví co s tím...Přídával sem zadní el.okna do 406.Jak sem to zapojil přestal mi fakat centrál.Když ho zamknu tak on se hnedka odemkne.poradte,díky:myslim Citovat
KingSpade Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 pokud by bylo podobný řešení i u 405ky tak by nebylo na škodu sem napsat řešení...taky mi to totiž občas dělá u dveří ridiče když chci zamknout klíčem...řidičovi dveře se zamknou ale zbytek se odemkne (neplatí u dveří spolujezdce tam se to zamkne v pohodě všechno) Citovat
D.Benny Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Mě to fungovalo normalně na dálku al ejak sem zapojil ty okýnka zadní tak to nefunguje proste.Nekdo mi rika vypalena ridici jednotka nekdo jen upravit v diagnoze na 4 el.okna ze dvou. Citovat
HonzaZ Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Jak jsi to zapojoval. Origo zapojení? Pokud origo, dodržel jsi schema zapojení? Podle tvého podpisu není jasné o jaký model a vybavení se jedná. Pokud je třeba něco konkrétního vyřešit je dobré uvádět VIN. [upravil dne 29/11/09 HonzaZ] Citovat
D.Benny Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Hele prosim tě vymenil sem celou el.v řidičových dveřích.zapojil podle schématu nešlo to...jine barvy kabelů prostě vše...Tak sem tma dal starou elektriku.Jak je u zadních dveří zasuvky(pruchodky) tak ty jsem prohodil za jiné z plné výbavy..Dodal kabely...(myslim že 2)..Tzn okna jdou elektricky otvírat jen vzadu...Ze předu to nefakalo...A do té doby co jsem to zapojil nejde centrál..Jestli se v tom vyznás a mohl by si mi nejak helpnout (HonzaZ ,Peugeot 407 2.0HDI Dynamic, šedá fer - 2004)tak bych byl rád,fakt nevim jestli napíchnout u domanskýho nebo co dělat... [upravil dne 29/11/09 D.Benny] Citovat
HonzaZ Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Takže tam máš původní elektriku a dodělal jsi jen dva kabely do každých zadních dveří? Origo schema zapojení máš? Dej mi ještě VIN, ať vím konkrétně o jaké auto jde. Citovat
Fr3sh Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 To ze se auto zamkne a hned odemkne, muze zpusobovat napriklad ze se nektere dvere nezamykaji. Zkus obejit auto a zamykat ho a koukat jestli zajizdni sparvne zobacky na dverich. Popravde nevim jestli je to ma Citovat
D.Benny Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Na to sem koukal a zabáčky to má u klik a ty všechny zamikají na to už sem koukal..Přesně takle jsem to udělal.VIN VF38BRHYE81129563,ZATÍM DÍKY ZA POMOC Citovat
D.Benny Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Origo schéma zapojení nemam,koukal jsem na nějaký akorád v knížce...kterou jsem kupoval... Citovat
HonzaZ Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Potřebuji DAM a teď zrovna zase nejede service box. Nevíš ho náhodou? A ještě model, motor. [upravil dne 29/11/09 HonzaZ] [upravil dne 29/11/09 HonzaZ] Citovat
D.Benny Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 ty jo tam DAM netušíím co je...napiš mi co teda přesně potřebuješ Citovat
HonzaZ Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Je to číslo, které je umístěno na štítku na sloupku jak je huštění pneu. Je to většinou formou 0XXXX 89. Je to v podstatě kód data výroby auta a místo výroby. Nevím jak na to pospícháš, jestli to tak nehoří, snad zítra večer půjde service box a pak už není problém. Tam si zjistím vše potřebné. Jinak diagnostiku mám, kdyby bylo nejhůř. Citovat
Ferry Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 jestli jsi laboroval se svazkama a dal tam nejakej jinej tak se nedivim, je treba vse zkontrolovat dle cisel dratu (barvy dratu u peugeotu vubec nic neznamenaj, snad krome zlutozelene kostry) a taky zkontrolovat zapojeni tech spojovacich konektoru, setkal jsem se s tim pri dodelavani klimatizace, ac byl rozdil v roku vyroby auta, ze ktereho jsem svazek pouzil jen 2 roky, stejne byly nektere draty ve spojovacich konektorech na jinych pozicich a musel jsem je poprepojovat, aby byly tak jak mely Citovat
D.Benny Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 já nevím jak dlouho tady budeš ale mohu se na to jít juknout bude to trvat tak 5 min pokavad to bez problému najdu..Dal by si mi když tak na tebe kontakt??já jsem taky z Prahy tažke by nebyl z mé strany při nejhorším problém se nejak domluvit a juknout se na to Citovat
HonzaZ Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Ferry máš pravdu, barvy kabelů nic neznamenají, ale každý origo kabel má číslo a to většinou sedí. Citovat
HonzaZ Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Už půjdu pomalu spát, jdu ráno do práce. Necháme to na zítra, až budu doma. To snad už bude vše fungovat. Citovat
D.Benny Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 s kabelama sem laboroval ale vím že jsou správne,protože to byly jen kabely ve dveřích u řidiče to co je v autě za dveřma tam sem už nic nedělal.a od té jine el.sem zapojil do konektoru kterej je tam od výrobce..na 100% je vše jak má být... Citovat
D.Benny Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 oukej.já jdu taky do práce akorád mam odpolední tak mi když tak piš na e-mail: daniel.benes.acer@centrum.cz,nebo mi piš na tel.číslo 775 961 532,díkes..máš to u mě Citovat
HonzaZ Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Uvidíme, ony totiž ty pozice v konektorech se mohou lišit podle data výroby. Proto potřebuji přesné údaje. Tady nejsou schemata zapojení jako byly třeba ve Škodovkách, kde bylo vše stejné. Tady se to liší nejen podle modelu, ale i podle data výroby. OK, musíme to vyřešit, až tak velký problém by to neměl být. Kdyžtak se na to sejdeme. [upravil dne 29/11/09 HonzaZ] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.