Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

problém s přihlášením na forum

Recommended Posts

Odesláno

Mohl bych se zeptat proč když spustím tyto stránky , tak na úvodní straně přihlášen jsem a v diskuzi už ne _ abych tady něco mohl napsat tak musím spustit tyto stránky přes vyhledávač a najednou přihlášen jsem , ale když to pouštím normálně tak to nejde , pořád mi to říká že heslo nebo jméno není správné , heslo tedy měním - pořád za stejné a zase to nejde se přihlásit a já už mám nervy fakt v kýblu, nechci tady kritizovat funkčnost a složitost tohoto systému , to bych si nedovolil , ale zbývá mi jedna bohušova otázka - tak kdo je tady teda blb ?! asi já že ? Dříve jsem se vůbec přihlašovat nemusel , jen jsem spustil stránky a vše běželo a mohl jsem diskutovat do aleluja , ted znervuji a odcházím . děkuji za pomoc s vyřešením tohoto jistě mnou způsobeným problémem LIBOr

Odesláno

Co já vím tak jsem s tím taky měl problém, mám dojem že nemůžeš být přihlášen na hlavní straně a zároveň na fóru, jestli myslíš tou diskuzí tohle...

Odesláno
Původně zaslal: dobrmik

já nemusím ani klikat na uvodní stránku...prostě jsem přihlášenej pořád....:mrk

Já taky. Jen zadám do adresního řádku \"pe\" a už se mi nabídne odkaz přímo na fórum. Potvrdím a jsem tu :)

Myslím, že by se správně mělo přihlašovat pouze přes hlavní stránku ( http://www.peugeot-club.com ).

Kdyžtak si zkus vymazat cookies a uložený hesla pro Peugeot club a zkus to znovu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...