dolly1010 Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Sorry, tohle je trošku , páč je závada na kámošově Lancii Delta. Cituji: Zdravím, dnes jsem zase jako obvykle parkoval auto do garáže a najednou zvuk z předního pravého kola...zvuk jakoby plech na plech Když jsem si zvedl auto na heveru tak to kolo jde docela těžko (ručně s tím neotočím) ...Jsem 100% amatér na veškeré mechanické věci v autě a tak vás prosím než pojedu do servisu, co myslíte že to může být? Ložisko nebo brzdy? Nebo něco jiného?? Do servisu to mam tak 300metrů mám to pokoušet tam dojet nebo raději hodit auto na podvalník?? Předem moc díky a budu rád za každou radu Tak co myslíte? Můžou to bejt brzdy, ložisko...ale že tak najedou. Já bych to typnul na seklou brzdu. Hlavně aby nebylo něco s převodovkou Až se na to příjde, tak sem dopíšu co s tím bylo [upravil dne 25.11. 09 dolly1010] Citovat
HakTac Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Co takhle dát neutrál, nepůjde to kolo otočit? Plech na plech jsou brzdové destičky, hučení je ložišsko, cvakání je kloub a dunení tlumič. Citovat
marko306 Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 tiež by som pozrel brzdy najskôr. Mohla sa zahriznúť a hotovo Citovat
AnotherOne Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Podľa mňa sa mu odlepilo obloženie z doštičky a to sa zašprajcovalo. Citovat
urdemala Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 možná zkusit popojet opačným směrem než naposled - jestli je to ta destička, tak by mohla vyskočit zpět Citovat
Benžík Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Nám se stalo něco podobnýho u vectry b u zadního kola a bylo to ložisko. Ale ty destičky Ti to taky můžou dělat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.