Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

šrouby na kolech

Recommended Posts

Odesláno

chci se zeptat, jestli ste se setkali s podobnym \"problemem\". Chtěl sem přezout 607 na zimáky na plecháče. Ale šrouby nesjou utažený až na \"hlavě šroubu\" ale je tam volně ta podložka, kolo drží, ael vypadá to trochu nebezpečně. Koukal jsem do manuálu, kde je obrázek s takto utaženým šroubem a volnou podložkou s textovím doplněním \"OK\". je to i podle Vás v pořádku?

[upravil dne 25/11/09 j.visky]

Odesláno

Ano je to tak. Máš origo šrouby s origo Alu kol a dal jsi je na plecháče, že? Alu mají rovnou dosedací plochu a plechy kužel. Ale být tebou pořídím si šrouby na ty plecháče s dosedací plochou kužel.

Odesláno

jj asi to tak bude.šrouby sem si chtěl koupit nějaký, aby mi tam šli normálně, jne sem chtěl ještě radu skušenejších.DÍKY

Odesláno

takže se nic nestane když tam necham stávajíci originály, ale \"lepší\" bude mít šrouby na míru?!

Odesláno

... což mi připomíná, že mi po prodeji plecháčů doma nějakým nedopatřením zůstaly šrouby z origo plecháčů.... (16 nebo 20ks nebo kolik jich je...)

Odesláno

No, taky mi to asi po 2 měsících došlo :) Koukám k rezervě a říkám si, co to tam je za bordel... :-D Nějak mě nenapadlo, že při prodeji kola se k tomu dávají i šrouby, takže sorry, příště :))

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...