sweetyboy Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 ahoj..prosím chci se jen zeptat kde se da zestelovat spojka protoze mi zabíra pomerne vysoko a kdyz pak zmenim auto treba v praci tak si musim zase zvykat na neco jinyho. ja nevim jestli to maj vsechny 406 ale jel jsem ve trech a vsem zabirala spojka takhle vysoko. jinak spojka nema zadny prokluzy a zadny problem s ni nemam.bohuzel v tematech jsem nic nenasel.diky Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Spojka u 406 (alespoň nový model) má lanko se samostavem, čili se nedá nic dělat. A asi u všech 406 zabírá spojka až hodně nahoře. Citovat
sweetyboy Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 jo ja si to myslel ze to musi zabirat u vsech stejne kdyz to delali i ty dve predtim co jsem jezdil..ja jen je to docela nezvyk kdyz pak sednu do sluzebni oktavky nebo roomstra.to si pak musim chvili zvykat aby se mi nepletli nohy :roker Citovat
oddie Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Nikde. A neni tam zadne lanko. A temat, kde je tato odpoved, je aspon 50. Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: oddie Nikde. A neni tam zadne lanko. Bral jsem to všeobecně a blbě jsem to hlavně napsal.Starší benzínové motory lanko měli určitě (i v novém modelu). Nevšiml jsem si že má HDi. Citovat
sweetyboy Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 to by me zajimalo kde je ta odpoved..temat na spojku je tu opravdu hodne ale resi se tam spise jiny veci nez misto zaberu spojky:( me spojka zabira porad na stejnem miste a nemam s ni zadnej problem. [upravil dne 25/11/09 sweetyboy] Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: sweetyboy to by me zajimalo kde je ta odpoved..temat na spojku je tu opravdu hodne ale resi se tam spise jiny veci nez misto zaberu spojky:( Oddie má pravdu. Skoro každý 5 nováček se v sekci 406 diví, že mu spojka zabírá až nahoře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.