Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj..prosím chci se jen zeptat kde se da zestelovat spojka protoze mi zabíra pomerne vysoko a kdyz pak zmenim auto treba v praci tak si musim zase zvykat na neco jinyho. ja nevim jestli to maj vsechny 406 ale jel jsem ve trech a vsem zabirala spojka takhle vysoko. jinak spojka nema zadny prokluzy a zadny problem s ni nemam.bohuzel v tematech jsem nic nenasel.diky

Odesláno

jo ja si to myslel ze to musi zabirat u vsech stejne kdyz to delali i ty dve predtim co jsem jezdil..ja jen je to docela nezvyk kdyz pak sednu do sluzebni oktavky nebo roomstra.to si pak musim chvili zvykat aby se mi nepletli nohy :D:roker

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Nikde. A neni tam zadne lanko.

Bral jsem to všeobecně a blbě jsem to hlavně napsal.Starší benzínové motory lanko měli určitě (i v novém modelu). Nevšiml jsem si že má HDi. :ticho

Odesláno

to by me zajimalo kde je ta odpoved..temat na spojku je tu opravdu hodne ale resi se tam spise jiny veci nez misto zaberu spojky:( me spojka zabira porad na stejnem miste a nemam s ni zadnej problem.

[upravil dne 25/11/09 sweetyboy]

Odesláno
Původně zaslal: sweetyboy

to by me zajimalo kde je ta odpoved..temat na spojku je tu opravdu hodne ale resi se tam spise jiny veci nez misto zaberu spojky:(

Oddie má pravdu. Skoro každý 5 nováček se v sekci 406 diví, že mu spojka zabírá až nahoře. :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...