Pe.Tr Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 v hodonine mas borce co ti do toho nahraje cestinu , tu je pod nickem milhaus65 , cena je tusim dvojka Citovat
HonzaZ Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Ty máš RT3, a myslím, že tam je potřeba na změnu jazyka CD. Ale kolegové tady na fóru už mají i češtinu pro RT3. Nejvíce o tom ví pp205 a také Přema. Snad se ozvou. Citovat
Přema Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Ano nech si tam hodit češtinu .......pp205 z Mělníka i Milhaus 65 z Hodonína to v poho zvládnou... Citovat
libor.vo Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 Taky vam to dela, ze kdyz na snehu zabrzdite tak jdou zadni kola driv do smyku nez predni a auto ma tendeci se pretacet? Treba v zatackach je to velmi neprijemny. Citovat
RICHARD 1 Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 No ta přetačivost je docela hustá ale to ESP je hodně rychlý a dosti to srovná samozřejmě jak se to přepiskne tak to letí a hotovo ale člověk si dokaže jednoduše spočitat kolyk co stojí a pak si dáva větší pozor když jen pžední narazník stoji z lakem 18tis kc coš je hukot měl sem octaviu 1 r.v 99 před fejstlifem a tam tal narazník 5500kc z lakem Citovat
patko79 Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Původně zaslal: libor.vo Taky vam to dela, ze kdyz na snehu zabrzdite tak jdou zadni kola driv do smyku nez predni a auto ma tendeci se pretacet? Treba v zatackach je to velmi neprijemny. ano tiež mi to robí, keď chodím zatáčky na ručnej :D:D:D:D Citovat
lejmon Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 neviete či sa daju natrvalo zobrazit udaje o spotrebe na malom displeji na pristrojovej doske medzi budikmi Citovat
lejmon Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 s nastupom mrazov som mal rano problem so startovanim, natocil az na druhy -treti pokus, bol som s tym v pezote, povedali mi, že je to starterom, ten som vymenil, motor toci o poznanie lepsie, no ten prvy start, nie je to ono, dalsie starty cez den su uz bezproblemove, myslel som ze su na zhavice, to by ale zistili v pezote, neviete v com by mohol byt problem Citovat
Hamin Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 No nevím... také jsem nastartoval až napotřetí, když mi auto dva dny stálo bez jediného hnutí v -15stupních a třetí den ráno mi motor před startem žhavil snad 5 s.. Pak jsem nastartoval až napotřetí.... Myslím, že horší start je dán mrazem. ....V toto období mi špatné starty až na po druhé, či třetí nezávisle na sobě oznámili další známí, co mají motory HDi (Peugeot, Citroen). Vůbec jsem nemyslel, že bych s tím snad měl jet do servisu. Tam by určo něco vyměnili..., ale zbytečně - vydělat přeci musí .... Pak už mi auto startovalo v pohodě. S nižšími mrazy -10st a k nule jde startování jak v létě Myslím, že problém bude v chladném zimním počasí Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Mě to startovalo v -13°C uplně v poho, napoprvé......možná aditivem....dávám VIF celý rok... Citovat
lejmon Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 VIF pridavam, asi este skusim niekde inde dat pre istotu skontrolovat zhavice a co sa tyka toho starteru, ten bol trocha chyteny, ale dik Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Taky sem měnil startér ale ne kvůli zimě či startům.....najednou kiks a nejel........ Citovat
lejmon Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 k tomu startu, v pezote v kosiciach si za novy pýtali 750,-EUR, repas 350,-EUR, chlapik ku ktoremu som potom auto odviezol mi dal novy za 160,-EUR, ale ceny za nahradne diely v origo servisoch sa tu už mnohokrat riesili Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 To byl určo neorigo startér.....ale hlavně jak funguje.....ty ceny origo jsou fakt takové..... Citovat
libor.vo Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 K autu jsem nedostal karticku s kodem. Tak jsem dnes zasel do servisu Peugeot v Hradci Kralove a rekli mi ze neni problem ji objednat ale stoji 950Kc, ale pokud nechci delat novy klic tak ze mi bude na nic. Je pry pouze k imobilizeru. Ja myslel ze ji potrebuju kdyz se chci na diagnostice dostat do BSI. Co vy na to? Ti co maji diagnostiku, v tom maji urcite jasno, kdy to chce kod a kdy ne. Dekuji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.