Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Omlouvám se ,nechci zbytečně zakládat nové vlakno,ale chci se zeptat: nemáte někdo odkaz,kde lze koupit nádržku ostřikovače? Už prohledávám internet aspon hodinu ale nádržka nikde. Pokud ji doplním doplna za chvíli mám pod autem kaluž. Přístup k ní ,předpokládám, po odmontování plastových podběhů. Je to tak?

[upravil dne 23.11.2009 mipr]

Odesláno
Původně zaslal: mipr

Omlouvám se ,nechci zbytečně zakládat nové vlakno,ale chci se zeptat: nemáte někdo odkaz,kde lze koupit nádržku ostřikovače? Už prohledávám internet aspon hodinu ale nádržka nikde. Pokud ji doplním doplna za chvíli mám pod autem kaluž. Přístup k ní ,předpokládám, po odmontování plastových podběhů. Je to tak?

Ted jsem se po ní ptal pro tátu. Vrakoviště Peugeot Kladno....ještě 1 tam mají.....

Odesláno

Urcite na vrakoviskach najdes nadobku... nejaka totalka zozadu :D

Odesláno

Měl jsem kdysi problém na 406ce, když jsem doplnil nádobku doplna, tak byla loužička pod autem. Zjistil jsem, že netěsní spojení nalévací trubice s nádržkou a tam to vytéká. Po utěsnění žádný problém. Proto ta 6.

[upravil dne 26/11/09 HonzaZ]

Odesláno
Původně zaslal: joska2

Dobrý večer,potřeboval bych poradit.Když chci na 307 ostříknout okno tak stěrače stírají ale voda teče vzadu.Dík za radu.

Tohle jsem měl taky, není to motorkem, žádné přepólování. Jde o to že motorek se točí buď jedním směrem, nebo naopak. Podle toho přehodí píst, aby to stříkalo jen jedním směrem. Ten píst máš přidřený a proto ti stříká pořád dozadu. Musíš ho rozebrat a pročistit. Možná lehounce přebrousit jemným smirkem ( včetně gumiček, které jsou na každé straně válečku - pro lepší dosednutí na plochu ). Je to vše na zacvaknutí a jde to rozebrat těžce, ale jde to. Vše zase poskládat a máš hotovo. Já už to dělal 2 x :mrk

Odesláno

Jo a nádržku jsem měl taky děravou.... sakra kde udělali soudruzi chybu :myslim no nakonec jsem ji po zralé úvaze zavařil pájkou ( jako přídavný mat. jsem použil ustřihnutý kousek plastu z držáku té nádržky a drží pořád. Takže škoda peněz za novou.

Odesláno

Takže jsem vyvolal zbytečnou paniku:). Zjistil jsem jen prodřený ten \"husí krk\" .

Jakým způsobem lze tento díl vyměnit? Je to jen nasazeno přes těsnění,nebo nějaký závit...?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...