joska2 Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Dobrý večer,potřeboval bych poradit.Když chci na 307 ostříknout okno tak stěrače stírají ale voda teče vzadu.Dík za radu. Citovat
Martinsk Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Treba tuším prepólovať motorček, alebo prehodiť hadičky na čerpadielku. [upravil dne 23/11/09 Martinsk] Citovat
joska2 Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 To jsem skoušel to potom nejde zadní ostřikovač. Citovat
mipr Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Omlouvám se ,nechci zbytečně zakládat nové vlakno,ale chci se zeptat: nemáte někdo odkaz,kde lze koupit nádržku ostřikovače? Už prohledávám internet aspon hodinu ale nádržka nikde. Pokud ji doplním doplna za chvíli mám pod autem kaluž. Přístup k ní ,předpokládám, po odmontování plastových podběhů. Je to tak? [upravil dne 23.11.2009 mipr] Citovat
HonzaZ Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Ještě by to také mohlo být těsnění č. 6. Jinak nádobku jedině v peugeotu a cena cca 580,- Czk. Citovat
Pa.vlos Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: mipr Omlouvám se ,nechci zbytečně zakládat nové vlakno,ale chci se zeptat: nemáte někdo odkaz,kde lze koupit nádržku ostřikovače? Už prohledávám internet aspon hodinu ale nádržka nikde. Pokud ji doplním doplna za chvíli mám pod autem kaluž. Přístup k ní ,předpokládám, po odmontování plastových podběhů. Je to tak? [upravil dne 23.11.2009 mipr] Ted jsem se po ní ptal pro tátu. Vrakoviště Peugeot Kladno....ještě 1 tam mají..... Citovat
Gibon83 Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: mipr Omlouvám se ,nechci zbytečně zakládat nové vlakno,ale chci se zeptat: nemáte někdo odkaz,kde lze koupit nádržku ostřikovače? Už prohledávám internet aspon hodinu ale nádržka nikde. Pokud ji doplním doplna za chvíli mám pod autem kaluž. Přístup k ní ,předpokládám, po odmontování plastových podběhů. Je to tak? [upravil dne 23.11.2009 mipr] Urcite na vrakoviskach najdes nadobku... nejaka totalka zozadu Citovat
HonzaZ Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Měl jsem kdysi problém na 406ce, když jsem doplnil nádobku doplna, tak byla loužička pod autem. Zjistil jsem, že netěsní spojení nalévací trubice s nádržkou a tam to vytéká. Po utěsnění žádný problém. Proto ta 6. [upravil dne 26/11/09 HonzaZ] Citovat
Pa.vlos Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Tak jsme scháněli nádržku.....v peugeotu 580 Kč a na vrakáči chtěli 1000 Kč..... obojí bez čerpadla - samozřejmě jsme koupili novou. Citovat
yaris1 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Původně zaslal: joska2 Dobrý večer,potřeboval bych poradit.Když chci na 307 ostříknout okno tak stěrače stírají ale voda teče vzadu.Dík za radu. Tohle jsem měl taky, není to motorkem, žádné přepólování. Jde o to že motorek se točí buď jedním směrem, nebo naopak. Podle toho přehodí píst, aby to stříkalo jen jedním směrem. Ten píst máš přidřený a proto ti stříká pořád dozadu. Musíš ho rozebrat a pročistit. Možná lehounce přebrousit jemným smirkem ( včetně gumiček, které jsou na každé straně válečku - pro lepší dosednutí na plochu ). Je to vše na zacvaknutí a jde to rozebrat těžce, ale jde to. Vše zase poskládat a máš hotovo. Já už to dělal 2 x Citovat
yaris1 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Jo a nádržku jsem měl taky děravou.... sakra kde udělali soudruzi chybu no nakonec jsem ji po zralé úvaze zavařil pájkou ( jako přídavný mat. jsem použil ustřihnutý kousek plastu z držáku té nádržky a drží pořád. Takže škoda peněz za novou. Citovat
mipr Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Původně zaslal: mipr Omlouvám se ,nechci zbytečně zakládat nové vlakno,ale chci se zeptat: nemáte někdo odkaz,kde lze koupit nádržku ostřikovače? Už prohledávám internet aspon hodinu ale nádržka nikde. Pokud ji doplním doplna za chvíli mám pod autem kaluž. Přístup k ní ,předpokládám, po odmontování plastových podběhů. Je to tak? [upravil dne 23.11.2009 mipr] Takže jsem vyvolal zbytečnou paniku:). Zjistil jsem jen prodřený ten \"husí krk\" . Jakým způsobem lze tento díl vyměnit? Je to jen nasazeno přes těsnění,nebo nějaký závit...? Citovat
yaris1 Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Je to tam jenom zastrčené do gumové průchodky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.