Radek Hurvajz Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 V každým případě si zazálohuj duležitý data, při dělení disku se muže stát že to prostě klekne a všechno jde do kytek, a to je potřeba myslet. Disků jsem rozdělil hafo a stalo se mi to tedy jen jednou, ale to riziko u toho je. Jinak pod Win 7 funguje až Partitoon manager 8,5 nebo 9, ta 8 bohužel opravdu nejde Jinak Part. Manager 10 pro nekomerční využití zdarma najdeš tady - http://www.paragon-software.com/home/pm-express/ [upravil dne 1/12/09 Radek Hurvajz] Citovat
Blizzard Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 tak ten PM10 by se hodil, jen je škoda že na 64bitový winy se musí koupit... ta free verze je jen na 32 a podle týhle tabulky to na w7 taky není (teda ta free) http://www.paragon-software.com/home/pm-express/comparison.html Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Vždyť tam je jak pro 7 tak 64bit:myslim Citovat
Blizzard Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 AnotherOne: pustil jsem se do toho přes ty win7. odebral jsem z jedný části disku (E) kus a dal to jako volné místo o které bych chtěl rozšířit systémový disk ©. problém je ten že mi nějak nejde u Cčka dát možnost rozšířit ... nevíš jak dál? ... ono to vypadá že se systemovým diskem se nedá dělat nic jinýho než z něj ubírat... Disk E můžu rozšířit zpátky o kolik chci. A s těma písmenama jednotek a velikostí disků se omlouvám, jsem dopoledne kecal kdo si to má pamatovat , no [upravil dne 1.12.2009 Blizzard] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Musíš udělat místo přímo vedle toho disku-partitions kterej chceš rozšířit Použij ten PM 10, jde to, jen to zaregistruješ při instalaci, přijde ti do mailu čislo a jede [upravil dne 1/12/09 Radek Hurvajz] Citovat
Blizzard Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Radek Hurvajz: Teď budu asi za kus hovězího samce, ale dopoledne tam bylo psano že pro 64 bitový verze si musím koupit tu verzi Personal a nebyl u toho download... ale to je fuk, už tu free verzi sosam Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 No tak to asi během dne změnili :D:D:D Jediný mínus u toho Free je asi to že vidí jen ten jeden disk (teda jako celej včetně partitions) na kterým ja nainstalovanej [upravil dne 1/12/09 Radek Hurvajz] Citovat
Blizzard Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 už jsem to udělal přes ty winy. bylo třeba zrušit úplně oddíl pro E a zrušit i to volné místo Díky oběma za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.