Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak naformátovat C??? a stáh sem si na zkoušku win 7

Recommended Posts

Odesláno

V každým případě si zazálohuj duležitý data, při dělení disku se muže stát že to prostě klekne a všechno jde do kytek, a to je potřeba myslet. Disků jsem rozdělil hafo a stalo se mi to tedy jen jednou, ale to riziko u toho je. Jinak pod Win 7 funguje až Partitoon manager 8,5 nebo 9, ta 8 bohužel opravdu nejde

Jinak Part. Manager 10 pro nekomerční využití zdarma najdeš tady - http://www.paragon-software.com/home/pm-express/

[upravil dne 1/12/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

AnotherOne: pustil jsem se do toho přes ty win7.

odebral jsem z jedný části disku (E) kus a dal to jako volné místo o které bych chtěl rozšířit systémový disk ©. problém je ten že mi nějak nejde u Cčka dát možnost rozšířit ... nevíš jak dál? ... ono to vypadá že se systemovým diskem se nedá dělat nic jinýho než z něj ubírat... Disk E můžu rozšířit zpátky o kolik chci.

A s těma písmenama jednotek a velikostí disků se omlouvám, jsem dopoledne kecal :) kdo si to má pamatovat , no :)

[upravil dne 1.12.2009 Blizzard]

post-0-14109611234225_thumb.jpg

Odesláno

Musíš udělat místo přímo vedle toho disku-partitions kterej chceš rozšířit

Použij ten PM 10, jde to, jen to zaregistruješ při instalaci, přijde ti do mailu čislo a jede

Odesláno

Radek Hurvajz: Teď budu asi za kus hovězího samce, ale dopoledne tam bylo psano že pro 64 bitový verze si musím koupit tu verzi Personal a nebyl u toho download... ale to je fuk, už tu free verzi sosam

Odesláno

No tak to asi během dne změnili :D:D:D:D

Jediný mínus u toho Free je asi to že vidí jen ten jeden disk (teda jako celej včetně partitions) na kterým ja nainstalovanej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...