Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim pezotaci,

ak by som vymenil origos Clarion radio za ine, je mi jasne, ze nebude fungovat packa pod volantom, ale co to spravi s funkciami multifunkcneho displeja? :myslim

budem potrebovat aj nejaky \"suflik\" na nove radio?

dik za rady...

Odesláno

Myslim, ze s tymi funkciami by sa nemalo stat nic, ja som na to isiel opacne, menil som ine za origo Clarion. Suflik ti netreba, len tak mimochodom, preco ho vlastne chces vymenit_???:myslim

Odesláno

Přijdeš o zobrazování rádia na displeji. Existují redukce, ale jejich cena se rovná i nově namontovanému rádiu. :(

Jinak pro montáž neorigo rádia se tam dává akorát plastovej rámeček (200-300,-). Uvnitř to je na klasický 1DIN rádio.

[upravil dne 23/11/09 Dave_k]

Guest Blackstar407
Odesláno

Mne sa doma pohadzuje jedno origo clarion na cd v bezva stave nedavno som si namontoval pioneer tak som to stare vybral...

Odesláno

nebudes muset davat kod jako u stareho,ale radio,pokavad uz v tom aute nebylo driv, bude neprijemne pipat...a je to opravdu neprijemne...musis na diagnostiku a nechat ho \"sparovat\" s autem

Odesláno
Původně zaslal: keram1979

prestal hrat jeden z reproduktorov, po teste v servise pezotackom zistili ze chyba je v radii...skoda, velmi pekne sa tam farebne hodi...

Mě taky přestal hrát reproduktor ve dveří řídiče. Závada byla v rádiu, kterou mi za cca 10 min. zjistil a opravil člen P-C Peugeot09. Teď už hraje jak má. Prostě originál je originál.:super

Odesláno

OK406: veru original je original...este som sa nedostal k vyrieseniu mojho problemu, ale zavada podla servisu pezotackeho je v radii, tak som zvedavy... a clen peugeot09 chodi aj do nitry? :aut

Odesláno
Původně zaslal: superjoe19

snad tam to radio niekedy uz bolo, lebo v serviceboxu mam pisane, ze mam mat radio na MC, ale to tam uz nebolo, predchodzi majitel ho asi vymenil. tak uvidim, co to bude robit, diky za radu

To je jedno jestli MC nebo CD. Nepíská jen to který bylo spárovaný s Tvým vozem. Takže na 99,5% Tě čeká diagnostika. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Původně zaslal: superjoe19

snad tam to radio niekedy uz bolo, lebo v serviceboxu mam pisane, ze mam mat radio na MC, ale to tam uz nebolo, predchodzi majitel ho asi vymenil. tak uvidim, co to bude robit, diky za radu

To je jedno jestli MC nebo CD. Nepíská jen to který bylo spárovaný s Tvým vozem. Takže na 99,5% Tě čeká diagnostika. :papa

aha, no super :) tak dik, aspon budem vediet co ma caka :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...