Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pežotáci !

tak v prvom rade sa vítam v klube hrdých majiteľov levíka ;)

určite sa dokopem sem šuchnúť aj nejakú tu fotečku, ale až keď bude môj miláčik v stave predvádzania sa :roll

potreboval by som pár rád:

nefunguje poriadne počítadlo kilometrov, nesvietia na ňom celé čísla, ale len ich časti, dá sa to nejak opraviť alebo vymeniť?

na zadnom nárazníku mi \"odstáva\" celá tá časť kde je nápis PEUGEOT, takisto na druhej strane celá časť s nápisom 406, asi by bolo najlepšie vymeniť celý nárazník, však?

inak po mojej skúsenosti s 306tkou v UK, musím povedať že

som extrémne príjemne prekvapený ako super sa vozí v 406ke :-)

Odesláno

vytaj no to počitadlo to mozu byt aj studaky na PS budikov a neviem ako si zbehli v elektronike tak podla toho teda tie studaky odstraniť alebo nove budiky:super a narazdnik asi len dopasovať alebo vymeniť neviem v akom stave az to mas:roker

Odesláno

Tak ta vytame vsetci. Tie budiky ako valig pise a ak by si nevedel pomoct daj vediet mrkneme sa na to ja som mal to iste a to mne este nefungoval tacho. inac dobry voz si si vybral gratulujem

Odesláno

mam pocit,ze si majitel stezuje na PP a ne na budiky jak pisi prvni dva korespondenti ne?

tam zkus kdyztak jen dat jiny displej na zkousku,bude to asi spis segmentama v displeji ne?a tam v opravu moc neverim,spis ve vymenu ;)...nebo se mylim?

Odesláno

dik za odpovede chalani, mam este jednu, co je PP? :)

a ano, pocitadlo je ten maly obdlznicek v budikoch, nie ze by mi nejak extra vadilo,

ze nefunguje poriadne ale je to taka vada krasy :aut

Odesláno

PP je palubní počítač

s tím počítadlem km, jak přesně to blbne? Ručička rychloměru ti neposkakuje

Tvoje auto má oproti jiným P4O6 takovou vochmatiku navíc a to je přepočítávač rychlosti, taková krabička, která se ráda posrává

měly to 2,0T benzín a 2,1TD asi do roku 1997

je skovaná buď za pojistkama nebo za kaslíkem spolujezdce a má bílej lem

ps: V zásadě jsou 2 hlavní závady na budíkách

1) studené spoje

2) špatný čidlo nebo jeho náhon na převodovce

a u tebe za 3) ta přepočítávací krabička

moje 2,1TD je z 9/1998 a naštěstí tuhle krabičku už nemá :papa

Odesláno

nie, rucicka neposkakuje, skratka vsetky budiky vratane podsvietenia funguju normalne, akurat to pocitadlo blbne, ako na starych kalkulackach, skratka nezobrazuje cele cisla, ale len ich casti :bacha

Odesláno

A pocita ti km normalne? lebo ak ano, tak bude v tahu displej, to zase nie je az taka katastrofa (myslim, co sa tyka penazi na opravu). ja som to mal horsie, mne odislo cidlo, padala mi rucicka na tachu a km neratalo vobec, ale nestrasim...:bojim:bojim:bojim

Odesláno

jestli jen nesvítí čísla nebo jejich části, je oprava snadná

v prvé řadě zkontroluj, jestli jen není prasklá žárovka podsvitu dyspleje, předpokládám, že ne ;)

1) budíky máš vyndané a rozdělané, třeba podle tohoto návodu

2) vyndáš modul dyspleje a nahradíš ho jiným, třeba tím mým :D

3) zas to hezky složíš :roker

tady pár fotek, jak to uvnitř vypadá

post-0-14109611110124_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...