Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

íPhone ako modem? VYRIEŠENÉ

Recommended Posts

Odesláno

Od verzie fw 3.0 by mal byť iPhone schopný fungovať ako modem pre zdieľanie internetu. Podľa návodov, čo som čítal malo by stačiť v nastaveniach zapnúť zdieľanie pripojenia. To som aj urobil, spýtal sa či chcem použiť BT alebo USB kábel, dal som kábel, pichol do PC a nič. Je tam len ako zariadenie iPhone a môžem len pozerať foto. Predpokladám, že by sa malo objaviť nové zariadenie - modem. Alebo robím niekde chybu? OS mám W7 x64 Ultimate.

Funguje to niekomu? Ako?

[upravil dne 21.11.2009 Marky]

Odesláno

Vďaka, to bol ten problém. Pripojil som ho k WinXP, kde mám iTunes a rozpoznalo ho ako nový sieťový adaptér a funguje. Nainštaloval som iTunes aj vo W7 a už to šlape aj tam :super

Zaujímavé, že všade píšu windows si nájde ovládače sám automaticky, len zabudli dodať ak je inštalovaný iTunes.

post-0-14109611030584_thumb.jpg

Odesláno

Len doplnim...

Internet tethering treba zapnut a myslim ze by to malo ist aj bez itunes. :myslim

EDIT: Ako keby som nic nepovedal teda :ticho

[upravil dne 21.11.2009 Y2K]

Odesláno

Tethering je to isté ako v slovenčine zdieľanie internetu. A píše, že to zapol. Je to v Nastavenia/Všeobecné/Sieť/Zdieľanie internetu. V angličtine Settings/General/Network/Internet tethering.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...