Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych Pezotakov.

Viem ze tu bolo o dorabani tempomatou povedane dost ale na mojho Peugeota som nenasiel nic konkretne tak sa skusim spytat. Vec sa ma tak ze v technicaku ho sice zapisany mam ale akosi nemam packu :bojim. V Peugeote mi povedali ze nemam spinac na spojke takze sa neda dorobit, ale podla mna to je pekna stupidita :myslim. Tak mi skuste poradit pripadne co budem potrebovat a ci by to bolo mozne.

Caute.

Odesláno

v technicaku mas zaznam o tempomate? kde?

neskodilo by napisat rok vyroby lebo v urcitom roku vyroby sa dorobyt tempomat nedal. popripade mozes hodit win-ko.

inac by to malo ist bez problemov ak ti to RJ dovoli.

Odesláno

Nazdar. V technicaku to mam v sekcii doplnkova vybava alebo take nieco. Inak rok vyroby je to 2004. Bol som s nim aj na diagnostike a vraj v riadiacej jednotke by nebol problem to povolit aj ta packa by sa dala objednat len mi tam vraj chyba ten spinac na spojke nejaky :myslim

Odesláno
Původně zaslal: m3t4L_m4n

Hmm. No tak to vidime tak ze navstivim nejaky Peugeot v Bratislave, snad tam budu mudrejsi :) Neviem kedy to bude ale dufam ze to stihnem cim skor a dam vediet co mi povedia :roll

No ako zistil si nieco, lebo tempomat by som si dal aj ja dorobit do mojho Levíčaťa :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Fuu ani nehovor. Nenormalne sa tesim na leto :cool: No nie je to az tak daleko. Vychadza to odo mna nejakych 172 km co nie je az taka strasna dialka. No uvidime. Ja to asi tiez skor ako na jar nestihnem. Teraz mam najblizsie v plane alarm lebo casy su tazke a auto bez alarmu by som vonku nenehal stat ani 5 min :bacha.

Odesláno

Fuu ani nehovor. Nenormalne sa tesim na leto :cool: No nie je to az tak daleko. Vychadza to odo mna nejakych 172 km co nie je az taka strasna dialka. No uvidime. Ja to asi tiez skor ako na jar nestihnem. Teraz mam najblizsie v plane alarm lebo casy su tazke a auto bez alarmu by som vonku nenehal stat ani 5 min :bacha.

hehe, presne aj ja riesim alarm a vypada to tak, ze Ježiško sa o to postara :D

Odesláno
Původně zaslal: Gibon83

Tak to mas stastie. Ja ich tam bohuzial nemam preto to budem mat o nieco zlozitejsie :fnuk

Inak aký máš rok výroby?

vyorbené 11/2006 najazdenych aktualne 40.000km

foto nizsie, hadam bude fungovat :)

http://www.facebook.com/photo.php?pid=3731320&l=f81912ef6f&id=674593454

[upravil dne 4/12/09 Gibon83]

Pekne veru.. Tak snad sa niekedy stretneme na cestach :papa

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...