mr.SM Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 JJ je to taky o spolecenskom postaveni a taky o zamestnani. Bohuzel kdybych nemel takove zamestnani jake mam asi bych mel cely ruce, zada atp., je to jako droga. A ze bych se mel zamyslet co s tim az zestarnu, kuze se scvrkne? To je jako asi se zamyslet nad tim zda se toho doziju... Sotva ti zaschne inkoust na tve prvni kerce, uz premejslis nad dalsi (jaka, kam umistit, atp.) PS: Souhlasim s Premou, neboli to. Zalezi jakej mas prah bolesti a ataky kde si to nechavas delat. Ja mam chlapka co se tim nezivi a ma to jako konicek, a je jeden z mala v republice co tetuje postaru jednojehlovkou. Takze ta bolest se na tom taky projevi. Ono je rozdil kdyz nekdo tetuje pro poteseni a zalezi na kvalite, nez kdyz to dela nekdo jako praci. Tomu pak zalezi na kvantite a ne na kvalite... Citovat
Přema Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: mr.SM JJ je to taky o spolecenskom postaveni a taky o zamestnani. Bohuzel kdybych nemel takove zamestnani jake mam asi bych mel cely ruce, zada atp., je to jako droga. A ze bych se mel zamyslet co s tim az zestarnu, kuze se scvrkne? To je jako asi se zamyslet nad tim zda se toho doziju... Sotva ti zaschne inkoust na tve prvni kerce, uz premejslis nad dalsi (jaka, kam umistit, atp.) PS: Souhlasim s Premou, neboli to. Zalezi jakej mas prah bolesti a ataky kde si to nechavas delat. Ja mam chlapka co se tim nezivi a ma to jako konicek, a je jeden z mala v republice co tetuje postaru jednojehlovkou. Takze ta bolest se na tom taky projevi. Ono je rozdil kdyz nekdo tetuje pro poteseni a zalezi na kvalite, nez kdyz to dela nekdo jako praci. Tomu pak zalezi na kvantite a ne na kvalite... S tím souhlasím.... je to droga....... Citovat
elton Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: Přema S tím souhlasím.... je to droga....... Teda, vy feťáci:aut:D Citovat
*David* Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Aby se ti kůže nescvrkla tak musíš neustále žrát a žrát aby ses pěkně vypnul Citovat
AKCZ Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Tetovani neni pro me ale zajimala by me spis jina vec.. hodne lidi dnes veci meni ze dne na den.. a neradi \"nosi\" stejne veci ap. .. telo jako platno bych chapal s necim docasnym.. ale dozivotnim? Mozna bych vic chapal pokud se clovek necha tetovat rekneme kvuli necemu zasadnimu v jeho zivote.. nebo jak smyslite Vy co mate tetovani? Da se nad tim takhle vubec premejslet? Citovat
mr.SM Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 Spiše o tom premeslej jako o modnim doplnku, je to stejna zalezitost jako strih vlasu atp. Je to soucasti tebe na cely zivot. Ja jsem ve znameni byka, tak mam na sobe byka, nekdo muze k tetovani urcite pouto, treba vzpominku na dovolenou kde si ho nechal delat, nebo na nekoho, na nejake obdobi, atp. Je hodne vlivu co te v tomdle ovlivni. A je na jedinci aby se rozhodnul, pac je to pak na cely zivot. A to ze lidi meni veci ze dne na den neznamena ze ja, ty nebo ostatni musi taky. Jses na svete sam za sebe, tak si taky sam za sebe rozhoduj... Citovat
Medvěd Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: mr.SM Spiše o tom premeslej jako o modnim doplnku, je to stejna zalezitost ........ No a to je to, co nám \"starším\" hlava moc nebere - móda je věc pomíjivá a tak by mě zajímalo, co tetaři budou dělat, až někdo přijde s nějakým jiným nápadem (třeba bude módní chodit jako modrozelené prasátko ....). Dlouhé vlasy se dají vcelku jednoduše ostříhat, vousy oholit, červené boty mohu zaměnit za zelené taky docela jednoduše - ale tetování je na celý život a kde je napsáno, že Vám ten obrázek bude vyhovovat i až budete mít našlápnuto do důchodu nebo povedete dceru prvně do tanečních? Co když se seznámíte s bezva kočkou, všechno bude klapat a ona projeví přání mít v posteli místo obrazu normálního chlapa? Určitě mi všichni budete tvrdit, že byste s tak netolerantní buchtou nebyli - ale copak neznáme případy, kdy chlap kvůli holce třeba přestal hulit? Každopádně je věcí každého, zda tetování na těle chce mít či ne - já ale určitě mezi chodící obrazy patřit nebudu (možná je můj názor ovlivněn i tím že v době nedávno minulé byl potetovaný zejména výkvět společnosti pohybující se velkou část života za zdmi NVÚ - netvrdím, že dnes je to stejné, ale prostě to tak někde ve mně je). Citovat
Přema Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Já mám naštěstí holku co se ji to tetování na mě líbí....a ona má taky....takže asi tak..... Citovat
OK406 Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 :myslimTaky pěkné tetování, co říkáte: [upravil dne 20/11/09 OK406] rybička.bmp Citovat
AKCZ Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 mr.SM .. \"Spiše o tom premeslej jako o modnim doplnku\" .. to je prave to co mi nejde do hlavy.. dozivotni moda je celkem odvaha na dnesni svet OK406 .. jen aby nemela i zuby [upravil dne 20/11/09 AKCZ] Citovat
OK406 Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: AKCZ mr.SM .. \"Spiše o tom premeslej jako o modnim doplnku\" .. to je prave to co mi nejde do hlavy.. dozivotni moda je celkem odvaha na dnesni svet OK406 .. jen aby nemela i zuby [upravil dne 20/11/09 AKCZ] Tak to opravdu nevím. To by chtělo vyzkoušet. Co říkáš. Jistě znáš pohádku o Smolíkovi , jak jezinky zkoušení se dostat dovniř pouze prstíky ..............:mad: [upravil dne 20/11/09 OK406] Citovat
punkac Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 nejlepší kérky mívaj cikáni.... na jedný ruce Eržika a na druhý Vlasta Nejvíc mě pobavil jeden trmickej, který měl na zádech:\"Myluju smrt aproto už 8 let sedím\" tu osmičku měl škrtlou a přepsanou na 9 Škoda, že jsem tenkrát neměl v busu do Trmic mobil s foťákem, ale ono fotit cikána v cikánským expresu není věc bezpečná Citovat
Šalda Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 OK406 : nechtěl bych aby mě rybička kousla do jazyku:D:D Citovat
OK406 Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: Šalda OK406 : nechtěl bych aby mě rybička kousla do jazyku:D:D Tak ho nikam nestrkej:myslim:super Citovat
mr.SM Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 No dneska uz se muze clovek nechat tetovat kamkoli, jelikoz existuje UV inkoust ktery na bilem svetle nejde vydet. POuze pod UV lampamy na party´s a diskotechach. A s tim NVÚ: jj vetsinou se kerovali muklove, ale divil by jses kolik prislusniku je taky pomalovanych... Citovat
Medvěd Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: mr.SM A s tim NVÚ: jj vetsinou se kerovali muklove, ale divil by jses kolik prislusniku je taky pomalovanych... Taky bych se možná divil, kolik příslušníků se stává \"mukly\" - ale to už je úplně jiná písnička. Citovat
mr.SM Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 Taky bych se možná divil, kolik příslušníků se stává \"mukly\" - ale to už je úplně jiná písnička. To bychom mohli zalozit jine vlakno, to by byla debata na dlouho... Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Je toto vlákno povoleno i pro lidi s negativním názorem na kérky obecně ? .. Jelikož já bych co se týká \"zkrášlování těla\" nikdy nešel dál než k piercingu ... eventuelně samozřejmě nějakému extravagantnímu účesu. Permanentní tetování je podle mého názoru fakt zlo ... Citovat
Lukáš406 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Ale takový 3D tetování by taky nebylo špatné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.