Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Win 7 do anglictiny ?

Recommended Posts

Odesláno

Mam taku otazku. Vo win 7 este nie som taky zbehli. Mame zakaznika, ktory nevie po slovensky ani ceknut. Kupil si notebook kde je WIN 7 po cesky, a chcel by to dat aspom do ANGLICTINY, alebo do ARABCINY.

Arabcina nie je podmienkou, staci mu anglictina. Neviete ako uz existujucu instalaciu prehodim do Anglictiny ?

Odesláno

Ak to je Ultimate alebo Enterprise verzia tak stiahnutím príslušného jazykového balíka cez aktualizácie. Ak nie potom má smolu jedine preinštalovať na príslušný jazyk.

[upravil dne 19.11.2009 AnotherOne]

Odesláno

Ultimate ... 64 bitova ....

A kde sa tam cez aktualizacie dostanem :D Som lama, pouzivam aktivne ten win 3 dni ...

Odesláno

Spustíš aktualizácie a dáš vyhľadať aktuálne. Malo by ti ponúknuť cca 32 tzv ultimate extras - voliteľné doplnky. To sú okrem iného tie inštalovateľné jazyky. Zaškrtneš a inštaluješ.

S vysokou pravdepodobnosťou tam už ale angličtina je a nainštalované jazyky sa prepínajú v ovládacích paneloch myslím sa to volá Oblasť a jazyk (bývalé Regionálne nastavenia).

Odesláno

UUU je to jednoduche :)

V ovladacich paneloch na HODINY, JAZYKY, OBLASTI a tam je hned moznost INSTALOVAT NEBO ODINSTALOVAT JAZYKY ZOBRAZENI a odtial odkaze na win update :)

Dakujem vsetkym

Odesláno

To je voľba jazyka pre vstup z klávesnice. Bavíme sa tu o jazyku rozhrania samotného Windows (display language). Ten sa dá po nainštalovaní zmeniť len v ovládacích paneloch.

Odesláno

A len another doplnim, ze AJ predinstalovana nebola ...

Nainstaloval som mu aj AJ aj Arabčinu a naucil ho to prepinať ... :D Aj mala nejakych 150 Mb, Arabcina 50 Mb ...

Odesláno

Myslim ze hej :) Ale neviem, lebo som v arabcine nic nepisal, a vsetko to vyzeralo ako velka hatlanina ... :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...