patko79 Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 meniť sa chystám hneď ako ich zoženiem;) Predpokladám že do dvoch týždňov by sa to mohlo podariť Citovat
MINI Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 neviem ci ti tam vojde fotak,tolko je tam miesta Citovat
denoo Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 ja som zhavicie sviecky este nemenil, bohvie ci vobec boli menene, auto startuje dobre aj v mrazoch, ale pisete tu ze to ma vplyv aj na regeneraciu FAP , co by som nerad posral tym ze by boli zhavice zle, su nejake preppisane kilometre pri ktorych treba menit zhavicie sviecky , alebo sa to vzdy pozna len pri startovani v mrazoch , ? Citovat
MINI Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 ja som mal 2 zhavice zle ked bolo chladno motor mi zle chytal,dnes bolo o stupnov chytil na prvy raz,tak to nedokazem posudit, Citovat
denoo Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 no pri nule este snad chyti normalne aj ked su dva spatne, ale ked uz je -15 cca, tak potom je problem Citovat
patko79 Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Původně zaslal: MINI neviem ci ti tam vojde fotak,tolko je tam miesta mno kua akurát som to bol pozerať, debilnejší prístup si už ani neviem predstaviť . To sa konštruktéri fakt vytiahli. Skôr, ako začnem odpájať všetky hadice, robil to už niekto? Zbežne som pozrel, že musí ísť dole tá trubka na olejové výpary a pravdepodobne aj trubka od egr ventilu, len neviem, či to bude stačiť alebo treba dať dole aj veko z hlavy? Citovat
Mitko25 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Bol som s autom na diagnostike - peugeot 407, 2,2 hdi, 120 kw. Bolo zistene, ze je problem so zhavenim - auto ale startuje normalne. Islo do servisu a povedali mi ze sa musia vymenit styri zhavice (zevraj dokopy je ich sedem????) je to pravda? Ako som cital, oplati sa potom menit len styri zhavice alebo kto ma pravdu a kolko ma tento typ teda zhavicov. Dakujem. Clovek nievie comu(komu) ma verit Diky za radu. A este by som sa chcel spytat - hodil by sa mi do auta tento typ - http://www.ecar.sk/ecar/eshop/15-1-Diesel-zhavice/0/5/592-0250204001 Diky este raz za kazdu radu... [upravil dne 14/12/11 12:16 od Mitko25] Citovat
janou Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Daval som ich vymenit v servise cena komplet 151€. Nemal som na to cas ani chut som nachladnuty uz 3ti tyzden.Davali dole i egr.(aspon mi to povedali)cca 3 h som pozeral filmy . Citovat
MINI Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 pre kazdy valec jeden zhavic ty potrebujes 4 ja som menil na 2.0hdi znacka Bosch 250202048 celkova dlzka zhavica 119mm podmienka Citovat
Guest kawasa636 Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Ahoj ja mam peugeot partner 2.0hdi 2006.Viete mi niekto povedat ake su tam origos zhavice od vyrobcu?A este jedna otazka je mozne aby diagnostika zhav.ukazovala ze su v poriadku a moze byt pritom jeden zly alebo slabsi.Ked pridu mrazi zacne mi pravidelne tocit motor asi tak 4sek.a az potom naskoci z vyfuku je vidiet biely dym.Vsetko som mal v servise uz 2 krat skontrolovane-zhavice,vstrekovace,elektriku,starter baterka palivovu sus.atd...je to ok ale v zime nestartuje tak ako ma. Citovat
adam.bogocz Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 Ahoj, zeptej se přímo v části fóra určené pro Peugeot Partner http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=31 Citovat
Micky Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Chlapi, kdo už ty žhaviče na 407 2.0HDi osobně měnil? Měl jsem to už u dvou mechaniků a každý mne s tím poslal do háje. Ten druhý tedy vyměnil jen vadnou svíčku, se kterou si hrál skoro 3 hodiny. Rozhodnul jsem se, že to udělám sám. Je na to tedy lepši jít shora? Co před tím sundat, jen tu horní trubku a koukat na to přes zrcátko? Jaké nářadí je nejlepší si připravit? Ti francouzi to fakt vymysleli....to hlava nebere. M. Citovat
patko79 Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Tak to bol pekný pako, keď to už mal rozobraté, mal ich vymeniť všetky, daj mail, pošlem ti stručný návod Citovat
cvrlo Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 nuž ak máš spracovaný návod, tak ho skús preposlať aj mne... dík:papa Citovat
janik6163 Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Zdravím.Môžem aj ja poprosiť o ten návod na výmenu žhaviček? Citovat
patko79 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Tak, včera som po dvojročom odďaľovaní konečne vymenil tie žhaviče, bo diagnostika mi hlásila chybu žhavenia. Nebolo to až také brutálne až na tú prvú zľava. Nepodarilo sa mi demontovať ten tepelný štít, tak som ho trocha odsunul a šlo to. Stačil na to 15 cm dlhý predlžovací nadstavec, ale šli von. Čo som si ja somár ale neskontroloval boli nové žhaviče. Jeden bol v krabičke zalepený lepiacou páskou. Nevenoval som tomu pozornosť, až keď som ich mal všetky namontované, zistil som, prečo. Jeden mal strhnutý závit na prichytenie napájania:blicismajlik. Takže som tam dal naspäť jeden starý A teraz otázka. Chybu som vymazal a po výmene žhavičov sa už neobjavila. Mám aj napriek tomu kúpiť ešte jeden nový a vymeniť ho? Dával som tam presne také isté, ako tam boli. Citovat
tomike Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Ten jeden ta uz nezabije, jasne, ze kup novy. Citovat
fenyo Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Tak to bol pekný pako, keď to už mal rozobraté, mal ich vymeniť všetky, daj mail, pošlem ti stručný návod čau nemaš navod na 1.6Hdi Citovat
fenyo Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 nazdar kluci dneska jsem menil zhavici svicky a zlomil žhavici špičku :(a zítra jdu asi 15km za kámošem a skusime to vytahnout magnetem a nemůže se mi tam něco rozbit v motoru dekuji za odpověd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.