koblih69 Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 Celkem bych uvítal, kdyby měl někdo foto kam senzory umístil... Citovat
koblih69 Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 Mohl jsi mít origa nemohl, protože mi nikdo nereagoval na můj dotaz na cenu Navíc ten jablotron stál 405,-čož je dostatečný argument Citovat
koblih69 Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 koblih69 bude stačiť takto . Velmi děkuji !!! Citovat
fifi Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 Na novo namontovaných ťažných zariadeniach má byť guľa snímateľná a má!!!!!!!! sa demontovať, keď neťahá vozík.....zbytočne niekomu kto nedobrzdí narobí škody...pokiaľ ťaháš vozík, je asist bezpredmetný, pokiaľ nie, guľa tam nemá čo robiť....neznášam lenivcov, ktorý ju tam nechávajú Citovat
koblih69 Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 Jo? Neříkej? Ale ve skutečnosti je to tak, že se má snímat ta na bajonet a ta která je na šrouby ne Citovat
fifi Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 Ale tá na šrouby už sa v súčasnosti nesmie montovať...či? Citovat
koblih69 Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 Ježíš kucí, přestaňte psát ptákoviny... Citovat
Judes Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 Ťažné zo skrutkami a bajonetové sa montuje normálne a poľa najnovšej vyhlášky musíš demontovať len bajonetové na ktoré nepotrebuješ náradie. Asi demontovať dve skrutky na skrutkovom ťažnom je veľká námaha keď to vypustili zo zákona. Nesmú sa montovať nerozoberateľné ťažné zariadenia čo boli dávnejšie ale také sa už aj tak nevyrábajú. Citovat
fifi Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 Beriem, neviem, len som počul, že dnes už ťažné by mali byť len demontovateľné, nehľadiac na poisťovne to má logiku...zbytočná guľa aj keď pri Tvojej chybe vie znásobiť škody.... Citovat
Joozino Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 fifi..len co teraz stare tazne vyhodia a kupia si nove demontovane ? a na trhu je este vela taznych so skrutkami..judes ma uplnu pravu je to tak, presne ako napisal Citovat
koblih69 Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 Hlavně jsou nějkaé předpisy a ty to definují jasně - viz Judes. Myslím, že je to zbyteční diskuse. Když si někdo namašlí radlici místo nárazníku, ALU zadní křídlo a podobný ptákoviny tak má smysl polemizovat nad chováním při nehodě, ale tady teda určitě ne. Citovat
Judes Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 fifi..len co teraz stare tazne vyhodia a kupia si nove demontovane ? Jožino nie demontované ale demontovateľné a tie staré nedemontovateľné doslúžia s autom na ktorom sú namontované. Nie je ich možné prehodiť na druhé vozidlo ani opätovne zapísať do TP. Citovat
bart.lbc Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 U vás je nějak přísno u nás to teda možný je sundat tažný a dát na jiný vůz, už jsem to tímto zpúsobem dělal 2x. Citovat
Joozino Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 u nas niektore zakonu su ...s prepacenim kurwa jebnute..pardon Citovat
Judes Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 U vás je nějak přísno u nás to teda možný je sundat tažný a dát na jiný vůz, už jsem to tímto zpúsobem dělal 2x. Ťažné prehodiť z jedného auta na druhé by asi šlo aj u nás Tie čo sú rozoberateľné a tie staré nerozoberateľné (neviem ako boli namontované na starých autách či boli privarené) tie nie je možné prehodiť na druhé auto. Citovat
koblih69 Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 Tak parkovací bazmek je na autě. Ráno dorazil tak jsem ho hned nahodil. Senzory dám ještě časem do laku. Uprostřed jsem zvolil větší odstup aby mi to nebralo tažný. Myslím, že za 480,- s poštou dobrý. Citovat
koblih69 Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 Původně jsem chtěl nechat jen zvukovou signalizaci, ale displej byl nakonec příjemně malej tak jsem ho nalepil nahoru na zrcátko. [upravil dne 31/5/12 17:35 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.