Přema Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Fap si řekne o výměnu........a kolem těch 8t určo počítej Citovat
Šalda Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 tak díky za rady a rád vyřídím a zase se ozvu až s 307 něco bude, ale snad ne:( Citovat
Šalda Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 Tak mě teď volal kamoš že už mu ta hláška ANTIPOLUTION FAULT zmizela a zároveň i ta kontrolka diagnostiky motoru, takže už je vše ok. Díky moc všem za rady:super Citovat
pet1410928981 Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Kolikrát asi nastartoval, popřípadě najel km? Dnes mi zamrzla nafta a i po výměně pal. filtru kontrolka ne a ne zhasnout. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 po cca 10 startech by měla zhasnout, (ale důvod,proč se kontrolka rozsvítila,by měl být zapsan v paměti řídící jednotky mot.) jestliže svítí stále, problém trvá a jeď na diagnostiku Citovat
pet1410928981 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 10 startů už za sebou mám a nic (tedy, auto má manželka a nebere telefon, takže nevím), tak doufám, že to byl jen pokles tlaku nafty. Aspoň se to tak chovalo, pokles výkonu až do zastavení motoru. Není jiná možnost, jak tu chybu vymazat, např. odpojení baterky na určitou dobu? Pokud ne, jaká je obvyklá cena toho napojení a vymazání chyby? Citovat
ozzy56 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 odpojením baterky vymazat nejde,počkej ještě pár startů,měla by sama zhasnout--problém je ten,že když bude furt svítit,může motor padnout do nouzového režimu a pak na diag. stejnak musíš,jinak diagnostika jak kde--300--1200 kč jestli auto normálně jede,nechal bych tak... Citovat
pet1410928981 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Doufám, že opravdu zhasne, jednou jsem to zažil v létě- motor zachrchlal (asi voda v naftě), okamžitě se rozsvítila kontrolka a zhasla asi po 5-ti km. Co mě ale vystrašilo když jsem tu hledal, je kritika na 1.6 Hdi. Mám 1.4Hdi a ta motory jsou prakticky stejné. Doufám, že těch 50kw to aspoň do 200tis. km utáhne. Mám 85tis. a začínám uvažovat o očistě vany a trubky k turbu. Neví někdo, proč doporučujou vyměnit ol. měrku, když je ze žlutého plastu? Není to proto že praskají? (jako mi, jezdím bez, používám ten zbytek jako špunt a věřím displeji) Citovat
ozzy56 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 mění se proto,že ten plast praská a zůstane ve vodítku měrky a pak nejde měřit...,osobně bych té elektrické měrce nevěřil,i když mi ukazuje přesně,ale ruční změření je prostě reálné-oko vidí... Citovat
pet1410928981 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Zatím spoléhám na to, že to vůbec nežere olej. Naliju předepsaných 3,8l, po 15tis. km doliju zbylé 2 deci a do 20-ti tis. v pohodě jezdím. (zatím) Radši ale do toho špuntu zarvu nažhavený kus nějaké struny nebo planžety a podle ségřiny měrky (než praskne i jí) si označím hladiny. Jsem ale stejně zvědavý, při kolika km to začne olej žrát. Mám ještě starou 309-ku(1,4i) na dojetí a tam musím lít olej furt.(už ho 3 roky neměním, jen dolívám) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.