Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas panove. Tak nejak jsem premyslel ( i to se mi obcas stava ) urcite spousta z vas ma doma par tech prebytecnych veci na ty nase milacky ci i neco jineho co clovek nepotrebuje,ale mohlo by to byt nekomu k uzitku a nevite co s tim. Co udelat nekdy, nekde blesak Peugeot Clubu at se toho vsichni zbavime a nebo neco hezkeho si koupime?

Odesláno

dobrou noc :D

...opět sem byl předběhnut :nevim:D

No, jde o to, že se nesejde tolik lidí abys třeba něco prodal. Moc lidí ti někam nepojede aby třeba něco koupili. Proto je lepší forma \"e-shopu\", kde si třeba můžeš říct o fotku a pak si pro to třeba zajet, nebo si to nechat poslat poštou ;)

[upravil dne 17.11. 09 dolly1010]

Odesláno

No, třeba jen u mě se členů stavilo určitě hodně přes stovku, a leckteří opakovaně. I pár vyloženě malých srazů tu bylo. Dtto u ostatních, a že je tu prodejců desítky.

Odesláno

jasny..to je jasny,ze se takhle clenove navstevujou i ja jsem to parkrat udelal a urcite v tom budu dal pokracovat, ale proc neudelat neco co i Club zviditelni. Znam spousta lidi kteri maji Peugeota a nejsou tu. Po navsteve takoveho blesaku by i zmenili nazor, neco si koupili, ziskali informace a vsichni by z toho neco meli.

Odesláno

On je hlavně totálně zcestný předpoklad, že lidi jako já budou nakládat půl garáže do auta, někde to vysypávat, pak to nakládat zpátky a sypat zpátky do garáže. Nesmyslnější činnost si nedovedu představit. Zvlášť když je možnost prodávat selektivně, s přesným popisem, lidem, co mají zájem přesně o to, dát na net fotku, atd. Vozit někam něco, na co nemám odpal, nemá sebemenší smysl.

Odesláno

a vem si zbytečné náklady , pronájem místa ,palivo a čas .Navíc na blešáku od někoho něco koupiš a vživotě ho neuvidíš. tady minimálně jeho adresu odkud co poslal ,na 75% zdejších inzerentů tady najdeš reference .

Odesláno
Původně zaslal: oddie

On je hlavně totálně zcestný předpoklad, že lidi jako já budou nakládat půl garáže do auta, někde to vysypávat, pak to nakládat zpátky a sypat zpátky do garáže. Nesmyslnější činnost si nedovedu představit. Zvlášť když je možnost prodávat selektivně, s přesným popisem, lidem, co mají zájem přesně o to, dát na net fotku, atd. Vozit někam něco, na co nemám odpal, nemá sebemenší smysl.

treba to,ze ti to i pomuze udelat poradek v garazi..to ti nepomuze? :) Nikdo nerikal aby si nakladal celou nebo pulku garaze..to snad uz zalezi na kazdem jedinci co chce a nechce privezt respektive co si mysli,ze ma smysl prodat. Pak uz bude jen na nem jestli priveze tatrovku a nebo igelitku..

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

a vem si zbytečné náklady , pronájem místa ,palivo a čas .Navíc na blešáku od někoho něco koupiš a vživotě ho neuvidíš. tady minimálně jeho adresu odkud co poslal ,na 75% zdejších inzerentů tady najdeš reference .

a vzdyt je to to same..tam bys taky nemusel obchodovat s nikym kdo se ti nezda..neni preci nic jistejsiho nez vlastni usudek

Odesláno

v dobe inzertnich rubrik, aukra, annonce a jinych serveru mi to prijde jako zbytecne. pokud nekdo vlastni pul garaze veci, nebude mit jediny duvod je nakladat a nekam vozit, protoze to znamena zbytecne den v kopru... a pokud ma nekdo dve veci za stovku, tak je snad radeji venuje bezdomovcum, nez to nekam vozit... blesak je v arealu byvale Kolbenky, tak to zkus tam ;-)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Zorganizuj, a povíme si. Víc nemám, co bych k tomu dodal. Já za těch cca 10let vím poměrně přesně, co to obnáší, a co je reálné.

nezakladal jsem toto vlakno proto abych hned neco poradal,ale baych zjistil je by o to bylo zajem...zajem se sejit mimo ofiko sraz a vymenit, prodat, poradit, opravit, pokecat atd..

vim moc dobre co to obnasi usporadat akce proto tady hned nehlasam datum, cas, misto jen mi slo o to aby spousta z vas nebyla tak zavisli na netu..i kdyz ono to dneska asi jinak nejde..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...