Free-style Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Zdravim Vas panove. Tak nejak jsem premyslel ( i to se mi obcas stava ) urcite spousta z vas ma doma par tech prebytecnych veci na ty nase milacky ci i neco jineho co clovek nepotrebuje,ale mohlo by to byt nekomu k uzitku a nevite co s tim. Co udelat nekdy, nekde blesak Peugeot Clubu at se toho vsichni zbavime a nebo neco hezkeho si koupime? Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=56 Citovat
Free-style Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 to vim taky,ze je tu takova sekce. Spis jsem mel na mysli se sejit osobne... Citovat
dolly1010 Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 dobrou noc ...opět sem byl předběhnut No, jde o to, že se nesejde tolik lidí abys třeba něco prodal. Moc lidí ti někam nepojede aby třeba něco koupili. Proto je lepší forma \"e-shopu\", kde si třeba můžeš říct o fotku a pak si pro to třeba zajet, nebo si to nechat poslat poštou [upravil dne 17.11. 09 dolly1010] Citovat
Free-style Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Původně zaslal: oddie dobrý ráno. tady se nekdo ma..vstavat v tolik hodin..hmm Citovat
peugeot09 Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Rozhodně souhlasím. Je to naprosto skvělý nápad. Založte tu někdo bazar! Citovat
Free-style Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Stacilo by si pronajmout nejaky prostor, treba nejakou sokolovnu a pak se tam sejit Citovat
oddie Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Na čem si asi tak myslíš, že se tady ta diskuze před lety rozjela? Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 tak v době jiné by to bylo ok , ale v době internetu,resp. eshopu,ppl apod . Citovat
Free-style Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Původně zaslal: oddie Na čem si asi tak myslíš, že se tady ta diskuze před lety rozjela? a uskutecnilo se nekdy neco? krome normalnich srazu kde se da taky menit a prodavat? Citovat
oddie Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 No, třeba jen u mě se členů stavilo určitě hodně přes stovku, a leckteří opakovaně. I pár vyloženě malých srazů tu bylo. Dtto u ostatních, a že je tu prodejců desítky. Citovat
Free-style Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 jasny..to je jasny,ze se takhle clenove navstevujou i ja jsem to parkrat udelal a urcite v tom budu dal pokracovat, ale proc neudelat neco co i Club zviditelni. Znam spousta lidi kteri maji Peugeota a nejsou tu. Po navsteve takoveho blesaku by i zmenili nazor, neco si koupili, ziskali informace a vsichni by z toho neco meli. Citovat
oddie Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 On je hlavně totálně zcestný předpoklad, že lidi jako já budou nakládat půl garáže do auta, někde to vysypávat, pak to nakládat zpátky a sypat zpátky do garáže. Nesmyslnější činnost si nedovedu představit. Zvlášť když je možnost prodávat selektivně, s přesným popisem, lidem, co mají zájem přesně o to, dát na net fotku, atd. Vozit někam něco, na co nemám odpal, nemá sebemenší smysl. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 a vem si zbytečné náklady , pronájem místa ,palivo a čas .Navíc na blešáku od někoho něco koupiš a vživotě ho neuvidíš. tady minimálně jeho adresu odkud co poslal ,na 75% zdejších inzerentů tady najdeš reference . Citovat
Free-style Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Původně zaslal: oddie On je hlavně totálně zcestný předpoklad, že lidi jako já budou nakládat půl garáže do auta, někde to vysypávat, pak to nakládat zpátky a sypat zpátky do garáže. Nesmyslnější činnost si nedovedu představit. Zvlášť když je možnost prodávat selektivně, s přesným popisem, lidem, co mají zájem přesně o to, dát na net fotku, atd. Vozit někam něco, na co nemám odpal, nemá sebemenší smysl. treba to,ze ti to i pomuze udelat poradek v garazi..to ti nepomuze? Nikdo nerikal aby si nakladal celou nebo pulku garaze..to snad uz zalezi na kazdem jedinci co chce a nechce privezt respektive co si mysli,ze ma smysl prodat. Pak uz bude jen na nem jestli priveze tatrovku a nebo igelitku.. Citovat
Free-style Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Původně zaslal: Pe.Tr a vem si zbytečné náklady , pronájem místa ,palivo a čas .Navíc na blešáku od někoho něco koupiš a vživotě ho neuvidíš. tady minimálně jeho adresu odkud co poslal ,na 75% zdejších inzerentů tady najdeš reference . a vzdyt je to to same..tam bys taky nemusel obchodovat s nikym kdo se ti nezda..neni preci nic jistejsiho nez vlastni usudek Citovat
oddie Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Zorganizuj, a povíme si. Víc nemám, co bych k tomu dodal. Já za těch cca 10let vím poměrně přesně, co to obnáší, a co je reálné. Citovat
Vvitty Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 v dobe inzertnich rubrik, aukra, annonce a jinych serveru mi to prijde jako zbytecne. pokud nekdo vlastni pul garaze veci, nebude mit jediny duvod je nakladat a nekam vozit, protoze to znamena zbytecne den v kopru... a pokud ma nekdo dve veci za stovku, tak je snad radeji venuje bezdomovcum, nez to nekam vozit... blesak je v arealu byvale Kolbenky, tak to zkus tam ;-) Citovat
Free-style Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Původně zaslal: oddie Zorganizuj, a povíme si. Víc nemám, co bych k tomu dodal. Já za těch cca 10let vím poměrně přesně, co to obnáší, a co je reálné. nezakladal jsem toto vlakno proto abych hned neco poradal,ale baych zjistil je by o to bylo zajem...zajem se sejit mimo ofiko sraz a vymenit, prodat, poradit, opravit, pokecat atd.. vim moc dobre co to obnasi usporadat akce proto tady hned nehlasam datum, cas, misto jen mi slo o to aby spousta z vas nebyla tak zavisli na netu..i kdyz ono to dneska asi jinak nejde.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.