georgus Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Nazdar chlapy, nevíte někdo jak vyměnit žírovičku v ovládání topení? Dneska jsem to rozebral a vyndal ten modul ovládání, ale nechtělo se mi pouštět do odháčkování táhel. Na zadní straně jsou vidět 3 otvory kde jsou podle mého žárovičky, ale vypadá to že to nejde nějak vyměnit zvnějšku. Je nutné to celé vyháčkovat a vytáhnout a rozebrat? Nebo je možné udělat to nějak zvnějšku? Nebo je možné nějak sundat ovládací kolečka a páčku ze předu a sundat ten čelní kryt a tak to vyměnit? Díky. Citovat
Branislav Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Původně zaslal: georgus Nazdar chlapy, nevíte někdo jak vyměnit žírovičku v ovládání topení? Dneska jsem to rozebral a vyndal ten modul ovládání, ale nechtělo se mi pouštět do odháčkování táhel. Na zadní straně jsou vidět 3 otvory kde jsou podle mého žárovičky, ale vypadá to že to nejde nějak vyměnit zvnějšku. Je nutné to celé vyháčkovat a vytáhnout a rozebrat? Nebo je možné udělat to nějak zvnějšku? Nebo je možné nějak sundat ovládací kolečka a páčku ze předu a sundat ten čelní kryt a tak to vyměnit? Díky. Z predu to nejde vymenit.Musis to vyhackovat a cele vybrat.Musis byt opatrny aby ti to neprasklo. Citovat
sweetyboy Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 prosím tady na tom stredu se musi dat zarovecky nejaky barvy nebo tam je nejka folie vevnitr ktera ovlivnuje barvu podsviceni???mne se ta pežotácka moc nelíbí jo a co jsou zde za zarovecky?? teda doufam ze vsechny modely maji stejne [upravil dne 4/12/09 sweetyboy] Citovat
mindwipe Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 ziarovky by tam mali byt klasicke \"biele\", typ presne neviem teraz.. a podsvietene je to stylom, ze tie slimaciky (tlacitka) su zo spodu natrete na oranzovo, alebo tam je nejaka umela hmota alebo take cosi.. Citovat
georgus Odesláno 5. prosinec 2009 Autor Odesláno 5. prosinec 2009 Jo žárovičky jsou tam 3 bílé klasické do palubní desky a panel je pokryt fólií (to dělá tu červenou a modrou a oranžovou barvu) a tlačítka jsou z oranžového plastu. Ale viděl jsem někde postup jak to změnti na led podsvícení modro červené. Ale bylo to dost práce a tlačítka se odbarvit nedají. A hlavně je šílená práce odpojit a připojit táhla ovládání. [upravil dne 5/12/09 georgus] Citovat
mindwipe Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 no nie tahla nie je az take tazke odpojit.. robil som to uz asi 3krat a je to celkom v pohode, par neslusnych slov sice padne, ale to asi ako pri vsetkom.. Citovat
Ladan25 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Není třeba odpojovat táhla,stačí šikovný ruce a slovník sprostých slov... Citovat
Gitarista001 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Sak to jedno. Kazdy to prvy raz odpojil a potom prisiel na to ze nic odpajat nemusel Citovat
mmmb Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 taky jsem o víkendu odpojoval, docela blázinec. Nakonec kleště a dostal jsem to ven i tam, ale fakt je to o prasknutí. Ono kdyby se podařilo vycvaknout tri spodní a dva horní zoubky, tak by to šlo oddělat - přední kryt i bez odháčknutí, ale musíš čudlík od okruhu topení vytáhnout k sobě. je to psycho dělal jse to 3h. Citovat
Bloodeye Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Nevie niekto ako je to s podsvietenim ovladania automatickej klimy? Da sa to zmenit z oranzovej na bielu a ako? Citovat
wojtěch Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 http://chrispm.free.fr/modif-clim.htm já tam dal led pásky a na tlačítka SMD ledku dělal jsem bílý podsvit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.