Haryk Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Karel IV se asi obrací v hrobě, most vydržel víc jak 600L a po dnešní opravě :bojim pěkné video Citovat
dolly1010 Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Je to hnus... Tak se asi nějaká kačka ztratila, co? Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 tomu oboru nerozumím,ale doufám,že pražský magistrát to nezadal kutilům Citovat
JardaMoj Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 nedávno jsem tam byl a fakt jsem se divil když jsem viděl jak je to udělaný Citovat
74dave Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Nechápu,pýcha Prahy.Šetřej kde nemaj.Vůbec bych se nedivil kdyby na tom dělali Ukrajinci. Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Je zajímavé, kolik se vždycky všude najde \"odborníků\", kteří mají tendenci kecat do všeho a při tom se tvářit, jako by právě sežrali Šalamounovo ho*no. Netvrdím, že při opravě Karlova mostu je všechno ideální a v pořádku, ale protože nejsem odborník, nemyslím si, že bych měl právo stavbu kritizovat. Video v příloze základního příspěvku mi přijde silně tendenční a jednostranné, proto mě nechává absolutně klidným. Citovat
74dave Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 jeď se tam podívat,máš to kousek.Je to hnus.Neni to jenom náš názor, ale i památkářú. Citovat
.mycTD Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 priznavam, ze na moste jsem nebyl, takze skutecny stav nemuzu posoudit. ale to promo video je fakt vostry. na jeho zaklade muze nejakou petici podepsat jen uplnej magor. Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Původně zaslal: 74dave jeď se tam podívat,máš to kousek.Je to hnus.Neni to jenom náš názor, ale i památkářú. I Ti památkáři si ale v různých pořadech docela slušně odporují - prostě je to boj o nemalé prachy a skupina, která si nelízla momentálně kope kolem sebe a dští síru na Ty, kteří za akci prachy zkásnou - jak prostinké a jednoduché. [upravil dne 17/11/2009 Medvěd] Citovat
74dave Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Souhlasim, podle videa nejde hodnotit.Kdybych to neviděl na vlastní oči tak bych nevěřil. Citovat
74dave Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Máš pravdu jde asi i o peníze.Jenom řikám ,že se mě to nelíbí a měli by k opravám přistupovat trochu citlivěji,zpátky to vrátit už nepůjde. Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: 74dave jeď se tam podívat,máš to kousek.Je to hnus.Neni to jenom náš názor, ale i památkářú. I Ti památkáři si ale v různých pořadech docela slušně odporují - prostě je to boj o nemalé prachy a skupina, která si nelízla momentálně kope kolem sebe a dští síru na Ty, kteří za akci prachy zkásnou - jak prostinké a jednoduché. [upravil dne 17/11/2009 Medvěd] Citovat
domikra Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 zajímavé téma,most jsem viděl naposled(i poprvé )v roce 1982,když jsem prochazel Prahu cestou na ZVS do Boru u Tachova,takže taky nemůžů sodit podle videa Citovat
wooody Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 petici sem podepsal, ale ne základě videa, ale toho že zrovna včera večer sme se tam byli projít a vypadá to fakt otřesně Citovat
Vvitty Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 video je silne tendencni, napriklad predchozi opravu, spocivajici v zaliti jadra mostu zelezobetonem a odflaknutou izolaci, takze zacalo do mostu zatekat oznacit za citlivy a odborny zasah... odvazne... nebo neinformovane..... Citovat
ozzy56 Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 jak píšu nahoře,nerozumím tomu-ale šel jsem po něm letos v červenci snad stokrát,jediný problém snad byl málo dělníků na stavbě--je tam na ně vidět přes ty mezery... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.