Jacobsoon Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 ahoj nevite prosim kde zjistim informace o vozidle z cisla VIN? koukal sem na stranky servicebox ale nak sem to tam nenasel... :myslimdiky Citovat
Jacobsoon Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 Původně zaslal: honza406 jj je to tam napíšeš tam svoje VIN klikneš ok a pak klikneš na charakteristika a je tam co máš v autě za vybavení. Ale pokud myslíš opravy a pod tak to je jen pro lidi kteří tam mají přístup servis kde je kolonka pro vin? kdyz mi stranka nabehne nabidne mi to prihlaseni pro profesionaly a postim odkaz pro prirucky Citovat
vendelinek Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 kolonka pro VIN je tady http://img121.imageshack.us/img121/4954/beznzvuka.png Citovat
AnotherOne Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Ale naprv sa musíš zaregistrovať, potom vnútri uvidíš to čo poslal Vendi. Citovat
vendelinek Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: AnotherOne Ale naprv sa musíš zaregistrovať, potom vnútri uvidíš to čo poslal Vendi. Dík za opravu:mad:,jj,zaregistrovat se je základ Citovat
Jacobsoon Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 rad bych se zaregistroval ale jak rikam kdyz mi nabehne stranka nabidne mi prihlaseni nebo registraci pro profesionaly a pod tim odkaz pro prirucky nikde nic jineho Citovat
zzipCZ Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 je tam položka registrace na to klikni vyber to poslední \"registrace jiné kvalifikované osoby\" a je to ted sem se na to díval je to tam:super [upravil dne 13/11/09 zzipCZ] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.