Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tiez mam problem z prehravanim mp3 na RT3 radiu vzdy ked nastartujem tak mi pusti skladbu od zaciatku. pocuvam 3 - 5 hodinove sety tak to je problem . neviem ci je to na vsetkych radiach tak alebo je to len moj problem.

Odesláno
Původně zaslal: marekxy

tiez mam problem z prehravanim mp3 na RT3 radiu vzdy ked nastartujem tak mi pusti skladbu od zaciatku. pocuvam 3 - 5 hodinove sety tak to je problem . neviem ci je to na vsetkych radiach tak alebo je to len moj problem.

Mě to hraje normálně.Kde to vypnu,tam to po zapnutí zase popkračuje.

Odesláno

diiiky tu paku sa mi uz podarilo zhodit. bolo to presne ako si povedal. trebalo len silu. a poriadnu. a s tymi mp3jkami to bude asi len problem mojho radia

Odesláno

Já bych prosil radu, jak sundat rámeček s koženkou. Mám ji opotřebovanou a chci si \"pytlík\" nechat ušít z kůže. Je to tam prý jen nacvaknuté, ale nevím kde zabrat. Ulomit to můžu jen jednou:)

Díky

Odesláno

Od loketní opěrky postupně vycvakávej dopředu plast pod ručkou a okolo řadící páky. Když ho budeš mít venku, tak už uvidíš jak vycvaknout rámeček.

[upravil dne 14.11.2009 HonzaZ]

• O 7 měsíců později...
Odesláno

serwus chlapi...

ide rovnako dat dolu hlavicu riadiacej paky pri manuale ako aj pri automate???bo sa mi ta koza cela uz znicila a rozmyslam ze ju dam dole a skusim ju potiahnut sam....a rovnako asi aj skusim ten pytlik co pokryva celu paku vymenit...dakujem

Odesláno

Nie ten ostane napichnutý na tyči. Dá sa to poskládať späť bez poškodenia. Tiěž sa mi odlepovala koža na guli. Guľa sa dá rozobrať, koža podlepiť a naspäť poskládať.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Nie ten ostane napichnutý na tyči. Dá sa to poskládať späť bez poškodenia. Tiěž sa mi odlepovala koža na guli. Guľa sa dá rozobrať, koža podlepiť a naspäť poskládať. [/quotjo uz to mam...islo to fakt lahko...vsetko...ale spominas gula sa da rozobrat???ako to...ved ta gula ostane vcelku ...nevidim kde by sa dala rozobrat

Odesláno

Treba na to dvoch. Jeden kombinačkami stlačí v strede ten plast so zúbkami a tlačí ho do diery smerom von tak aby zúbky prešli cez otvor. Druhý drží samotnú guľu. Plast je pomerne ohybný dá sa stlačiť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...