Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, vie mi niekto poradit? Pri teplotach nieco nad nulou rano aj vecer ked startujem studeny motor mi ide s vyfuku par minut az kym sa nezohreje motor biely dym, espektive ani nie dym ale skor ako keby para. Tesnenie hlavy v motore to nebude nakolko nemusim vobec dolievat vodu do chladica a chladiacej kapaliny je stale rovnako, nechyba ani kvapka. Ide mi skor o to ci to nemoze byt sposobene tym ze by predchadzajuci majitel dal vykuchat FAP filter. Mam na to dost velke podozrenie pretoze aj ked dam ruku k vyfuku tak na nej vydno kuski sadzi a FAP je preveze na to aby ich zachytaval. A za druhe uz 2 mesiace pozorujem ze nadrzku na aditivum mam uplne prazdnu, neni tam ani kvypka ale palubny mi nehlasi Diesel aditivum minimum level... Ako by som zistil bez toho aby som navstivil servis a bez toho aby som rozobral FAP filter ci ho mam vykuchany???

Odesláno

Odpoj z fapu diferenciálne čidlo. Nádržku presvieť baterkou či je fakt prázdna. Inak tá para je normálna mne to tiež robí. Dokonca píšu aj v príručke, že pri regenerácii to je možné aj v lete.

Odesláno

Nadrzku som uz presvecoval lacerom a je fakt prazdna. Ked odpojim to cidlo a FAP mam kompletny tak co by to malo urobit? Vyhodi to nejaku hlasku??? A ak FAP mam vykuchany tak predpokladam ze sa nic neudeje a vsetko pojde ako ma, teda ak sa nemilym...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ahoje!potreboval bysom vediet kde je ta nadržka na aditivum.predtym mi vypisoval palubak blbosti antipollution fault!ma niekto nejake skusenosti?dik za kazdy prispevok

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...