Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak som si spomenul, ze som predsa urobil video :D ... tak som to hodil na tebatrubku, dufam ze ma stvrto neprerazi, ale ten prihovor si to zasluzi, len skoda ze mi chyba prve slovo, ale myslim ze bolo \"vitajte\":D:D:D . . . tak bez okolkov, tu je to

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Tak som si spomenul, ze som predsa urobil video :D ... tak som to hodil na tebatrubku, dufam ze ma stvrto neprerazi, ale ten prihovor si to zasluzi, len skoda ze mi chyba prve slovo, ale myslim ze bolo \"vitajte\":D:D:D . . . tak bez okolkov, tu je to

tak toto sme si nedohodly:bacha:bacha:bacha:bacha pockaj na dalsi zraz ja ti neco vyvedem:D:D:D:D

Odesláno

Krásny prejav ale mal som pocit že ten potlesk po ňom bol dlhší...:D:D:D ale asi by som mal byť ticho lebo sa aj mne jedna ujde..:bacha:bacha:bacha

Slivovička všetko vyriešila:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 2/12/09 jarson]

Odesláno
Původně zaslal: jarson

Krásny prejav ale maj som pocit že ten potlesk po ňom bol dlhší...:D:D:D ale asi by som mal byť ticho lebo sa aj mne jedna ujde..:bacha:bacha:bacha

Lebo ti hned kazdy klepne so skrabkou po lebeni!:D:D:D:D

• O 6 měsíců později...
Odesláno

tak som tu teraz nasiel nieco taketo,skoda,ze som este nemal pažouta,tak snad bude zasa nieco blizko (toto bolo fakt blizko,som zo Senice :D). nabuduce bude o dalsiu 307 viac ;)

Odesláno

dufam,ze bolo dobre.Nemal som auto,asi 3 tyzdne bolo v servise,minuly piatok som si bol iba prenho,tak som sa cez vikend hral-cistenie klimy,menenie filtrov atd...snad nabuduce

Odesláno
Původně zaslal: kocurik

dufam,ze bolo dobre.Nemal som auto,asi 3 tyzdne bolo v servise,minuly piatok som si bol iba prenho,tak som sa cez vikend hral-cistenie klimy,menenie filtrov atd...snad nabuduce

ako to ze som ta este nestretol nabuduce ked uvidim bielu 307 tak bliknem:D ale iba s jednym dalkovym lebo si nemam kedy vymenit ziarovku:mad:

Odesláno

Ja viem, že už sem nikto nepíše a asi ani nikto nekuká, ale chcem ešte napísať, že prísť na zraz iba v sobotu na orientačný závod, to nie je \"ono\". Orienťák je iba jedna časť toho všetkého a kto nepríde na celé tri dni, ten nezažije tú super atmošku, ktorá celú akciu sprevádza. A nebude mať ani také super dojmy a zážitky ako tí, čo sa zúčastnili od začiatku do konca. Proste odporúčam všetkým, ktorí neboli celé tri dni, aby nabudúci rok skúsili prísť na celú akciu (ak budú môcť), lebo to fakt stojí za to:super.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...