pastorek Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Stále platí že pod každým mojim príspevkom je odkaz na stránku so zrazmi. Po zobrazení si klikni na \"senica\". Citovat
Qcko Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Tak som si spomenul, ze som predsa urobil video ... tak som to hodil na tebatrubku, dufam ze ma stvrto neprerazi, ale ten prihovor si to zasluzi, len skoda ze mi chyba prve slovo, ale myslim ze bolo \"vitajte\":D:D:D . . . tak bez okolkov, tu je to Citovat
stvrto.14 Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Původně zaslal: Qcko Tak som si spomenul, ze som predsa urobil video ... tak som to hodil na tebatrubku, dufam ze ma stvrto neprerazi, ale ten prihovor si to zasluzi, len skoda ze mi chyba prve slovo, ale myslim ze bolo \"vitajte\":D:D:D . . . tak bez okolkov, tu je to tak toto sme si nedohodly:bacha:bacha:bacha:bacha pockaj na dalsi zraz ja ti neco vyvedem:D:D:D:D Citovat
Qcko Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 AAAAAAA sakra ... len prosim nic s autom:D:D Citovat
stvrto.14 Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Původně zaslal: Qcko AAAAAAA sakra ... len prosim nic s autom:D:D neboj je vela veci inych :papa:papa Citovat
marko306 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Původně zaslal: Qcko AAAAAAA sakra ... len prosim nic s autom:D:D pomstí sa ti umytím auta:D Citovat
jarson Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Krásny prejav ale mal som pocit že ten potlesk po ňom bol dlhší...:D:D ale asi by som mal byť ticho lebo sa aj mne jedna ujde..:bacha:bacha Slivovička všetko vyriešila:potlesk:potlesk:potlesk [upravil dne 2/12/09 jarson] Citovat
BrankoKK Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Původně zaslal: jarson Krásny prejav ale maj som pocit že ten potlesk po ňom bol dlhší...:D:D ale asi by som mal byť ticho lebo sa aj mne jedna ujde..:bacha:bacha Lebo ti hned kazdy klepne so skrabkou po lebeni!:D:D:D Citovat
foxo Odesláno 5. prosinec 2009 Odesláno 5. prosinec 2009 strvro, ty by si mal ist do parlamentu. Mas moj hlas Inac zraz bol OK, len skoda, ze bola zima lebo vonku bolo na co pozerat... sak aj vnutri.. Citovat
kocurik Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 tak som tu teraz nasiel nieco taketo,skoda,ze som este nemal pažouta,tak snad bude zasa nieco blizko (toto bolo fakt blizko,som zo Senice ). nabuduce bude o dalsiu 307 viac Citovat
Qcko Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Tak to si sakramentsky prepasol velky zraz v Piestanoch minuly vikend:ticho Citovat
kocurik Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 dufam,ze bolo dobre.Nemal som auto,asi 3 tyzdne bolo v servise,minuly piatok som si bol iba prenho,tak som sa cez vikend hral-cistenie klimy,menenie filtrov atd...snad nabuduce Citovat
stvrto.14 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Původně zaslal: kocurik dufam,ze bolo dobre.Nemal som auto,asi 3 tyzdne bolo v servise,minuly piatok som si bol iba prenho,tak som sa cez vikend hral-cistenie klimy,menenie filtrov atd...snad nabuduce ako to ze som ta este nestretol nabuduce ked uvidim bielu 307 tak bliknem:D ale iba s jednym dalkovym lebo si nemam kedy vymenit ziarovku:mad: Citovat
pastorek Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Máš šancu sa ukázať, len si vyber kedy. V mojom popise je link na stránku a tam si klikni na kalendár. Citovat
Džej Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Ja viem, že už sem nikto nepíše a asi ani nikto nekuká, ale chcem ešte napísať, že prísť na zraz iba v sobotu na orientačný závod, to nie je \"ono\". Orienťák je iba jedna časť toho všetkého a kto nepríde na celé tri dni, ten nezažije tú super atmošku, ktorá celú akciu sprevádza. A nebude mať ani také super dojmy a zážitky ako tí, čo sa zúčastnili od začiatku do konca. Proste odporúčam všetkým, ktorí neboli celé tri dni, aby nabudúci rok skúsili prísť na celú akciu (ak budú môcť), lebo to fakt stojí za to:super. Citovat
Qcko Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Džej: pekne pises, mohla si to slahnut do Piestan, ale kazdopadne mas pravdu:super Citovat
Džej Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Hups! No, už som to šupla na správne miesto;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.