Džej Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Ja mám mapku k miestu činu dááávno vytlačenú a naštudovanú tak, že by som tam trafila aj s jedným okom zavretým;). Len neviem, či by som potom nešla v protismere. Raz ma viezol jednooký kolega z práce domov a... viacej som s ním radšej nešla Citovat
BrankoKK Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Pastorek: tak teraz mam uz nad slnko jasnejsie, cau zajtra na havranovi... Citovat
pastorek Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: Medvěd Nemyslím si, že by třeba atak feťáka na Y2K žluťáska byla věc NEPODSTATNÁ, je ale fakt, že s organizací srazu tato epizoda (řešící se na několika stranách vlákna) má jen málo společného. Sorry, ospravedlňujem sa za to vyjadrenie ale myslel to tak že čo sa týka organizácie a konkrétne Brankokk. Pre neho je nepodstatmé napríklad či ty prídeš s jedným alebo dvomi a či ChodeC pojde cez Kúty alebo priamo do Senice. Citovat
BrankoKK Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Medvěd Nemyslím si, že by třeba atak feťáka na Y2K žluťáska byla věc NEPODSTATNÁ, je ale fakt, že s organizací srazu tato epizoda (řešící se na několika stranách vlákna) má jen málo společného. Sorry, ospravedlňujem sa za to vyjadrenie ale myslel to tak že čo sa týka organizácie a konkrétne Brankokk. Pre neho je nepodstatmé napríklad či ty prídeš s jedným alebo dvomi a či ChodeC pojde cez Kúty alebo priamo do Senice. Tak uz radsej budem ticho. Citovat
ChodeC Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Dovolím si jeden dotaz - je na blízké Shellce či přímo u Havrana nějaký bankomat? Nemám žádná €čka a ani nevím, zda se dá platit v Havranu kartou Citovat
jofo Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Podla mna sa tam bude dat platit kartou. Ale neber to ako 100 percentnu info. Citovat
praktik Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 ChodeC medvedovy budu niektori platit členske v € vymena možna myslim;) Citovat
pastorek Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: ChodeC Dovolím si jeden dotaz - je na blízké Shellce či přímo u Havrana nějaký bankomat? Nemám žádná €čka a ani nevím, zda se dá platit v Havranu kartou Platbu kartou považujte za nemožnú. Najbližší bankomat je v Senici pri hypermarkete ale určite sa dá i vymeniť na mieste ako písal praktik. Nie všetci budú mať na členské pripravené české koruny. [upravil dne 28/11/09 pastorek] Citovat
77romann Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 HEHEHE TAK ZAJTA O 12:45 NA FUELKE V PIESTANOCH:D:D:D:D:D:D:D:D:D NEHEHEE:D Citovat
Y2K Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Nic som nezmenil, len som pozeral kolko trva cesta z PN a z TT do Jablonice. A ak tam mame byt naraz tak by to malo byt tak ako som to napisal. Samozrejme ze na fuelke v PN na kazdeho pockame a neodideme tak ako pisal pastorek. Takze zajtra tam a nebojte sa, pockame sa a vyrazime az komplet. Cislo na mna mate kludne volajte... Sorry ze to pisem takto neskoro dnes bol zasa blby den a nebol som tu. A aj preto zrejme pridem zajtra sam pripadne vezmem kamosa. Nakolko som dnes cely den lietal s priatelkou po doktoroch ktoru nakoniec hospitalizovali.... PS: aj tak to nebude podla harmonogramu ako vzdy a 10 minut hore dolu...si osobne myslim [upravil dne 28.11.2009 Y2K] Citovat
Petav Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Ahojky, musím říct, že mě nějak nedošlo, že se u vás platí jiným penízem, ale poperu se s tím. Mám jiný problém. Lukňa se mě před chvílí zeptal mám-li adventní věnec. Moje odpověď je - nemám. V tu chvíli mě napadlo, požádat Vás. Měl bych také hezkou památku. Je mi jasné, že jsem si vzpomněl brzo, ale s tím nic nenadělám. Někdy toho mám trochu dost. Nic méně, bude-li, tak bude a potěší. Za panáka? Samozřejmě zaplatím. Nebude-li, tak se budu muset snažit cestou zpět. Řídí Medvěd a já budu vymýšlet. Těším se. Citovat
pastorek Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Kúsok od motorestu je hypermarket kde určite budú mať i adventné vence a platba je možná kartou. Napriek tomu sa po ceste stavím v TT v kvetinárstve kde takéto aranžované veci mávajú veľmi pekné. Nie som si istý či majú v nedeľu otvorené ale mávali. Citovat
Medvěd Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Kdyby to Pastorkovi nevyšlo, tak bych to PetaVovi určitě uměl zařídit (škoda, že jsme spolu tento týden minimálně 3x tydlifounovali, kamarádka téměř cestou si přivydělává výrobou věnců. Dušičkové na hroby dělá krásné, adventní SNAD taky). Mám jiný problém - Vvittymu se rozbila tiskárna a nevyjel mi ceny E-shopu, který jsem dostal přibalen. bude s sebou někdo mít noťas s připojením na net, abychom se mohli podívat na cenu zboží? Nerad bych Vás obral .... [upravil dne 28/11/2009 Medvěd] Citovat
kaper Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Ja môžem doniesť net v tel ale k cene sa dopátrame aj tam. Ak niekto má PC tak to bude ideál. aA ešte dotaz nemá niekto doma na cd film s názvom na ostrie noža. Manželka ho strašne miluje a zajtra ho dávajú v tv a bude ma hnať domou. Samozrejme cd a náklady platím. Ďakujem Už sa neviem dočkať. Citovat
P607Olda Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Který soubor mám vytisknout a kolikrát? Vytisknu to teď a donesu sebou. Citovat
pastorek Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Už je vytlačený a pribalený celý e-shop z webu i stránka je stiahnutá v notebooku. Citovat
Qcko Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 kaper: ten film chces na DVD alebo staci DivX DVDrip? Mozem ti ho priniest, len si povedz format:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.