jarson Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Čo si tým ha ha chcel naznačiť?:mrk Citovat
stvrto.14 Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: jarson Čo si tým ha ha chcel naznačiť?:mrk nic nevim,nic nepovim:D:D Citovat
Y2K Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Ty vole..zas o 10 stran viac... Mozem hladat ci mi tu dakto nepisal Citovat
jarson Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Chlapi musím isť off lebo tu zaspím na skle. Ráno ma čaká štreka do Komárna kopec práce a ešte aj cesta späť.. :papa:papa Už nech je nedeľa:potlesk Citovat
pastorek Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: Y2K Ty vole..zas o 10 stran viac... Mozem hladat ci mi tu dakto nepisal Lubk0 na strane 29. Citovat
pastorek Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: stvrto.14 ...-takze cely havran je naš... ...casnicka ostala na nas kukat ako bager na tvrdu hlinu:D:D:D.... ...parkovisko pojdem v sobotu ohranicit paskou... ...bude silne privitanie:D... Toto nemá chybu, chlape, s tebou je radosť spolupracovať: - objednáš celý motorest. - čašníčku doženieš k päťdňovému stresu - opáskuješ parkovisko - vybavíš privítanie no a potom že nechoďte. To musí byť zážitok hneď po príchode. Už vidím ako z toho urobíme pravidelné akcie. Původně zaslal: jarson O 406-ku možno ale čo 307-ka???:bojim:bojim Hop! zase som strelil capa... [upravil dne 25/11/09 pastorek] Citovat
Džej Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 No dobré ráno. Nie, že by som nemohla spať, ale už som v práci. Čo je to \"silné privítanie\"? Každý dostane slivovicu do decáka? Citovat
marko306 Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 kurnik šopa, ale ste sa tu rozpísali Citovat
obaf Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 stvrto14: mam doma taku zeleno bielu pasku, s neakym napisom po..cia ci ako, donesiem ti? Citovat
pastorek Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: Džej Čo je to \"silné privítanie\"? Každý dostane slivovicu do decáka? Obávam sa že niečo na ten spôsob. Evidentne sú v motoreste taký happy že to pripravujú ako malú svadbu. Len dúfam že nebudú tĺcť taniere a účastníkov posýpať ryžou. Citovat
stvrto.14 Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Džej Čo je to \"silné privítanie\"? Každý dostane slivovicu do decáka? Obávam sa že niečo na ten spôsob. Evidentne sú v motoreste taký happy že to pripravujú ako malú svadbu. Len dúfam že nebudú tĺcť taniere a účastníkov posýpať ryžou. nepovim nepovim:aut prekvapko:papa Citovat
Qcko Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 vedenie motorestu si uz zjednava silvester na kanarskych ostrovoch a premie:aut parkovisko nepaskuj, ked niekto uvidi na kope pekne ulozenych 30 Peugeotov, tak sa hadam nebude vtierat, lebo ta fotka s rozobratym autom bude jeho:D:D A silne privitanie bude prekvapenie, dufam ze nie alkohol, ale vsak budem to z uzadia fotit:roker Citovat
AnotherOne Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: Medvěd Nevím jak to děláte, já momentálně píšu na šestnáctou stranu. Záleží od nastavenia počtu príspevkov na stranu v profile. Pri stovke si na 16. strane rovnako ako ja. Citovat
Medvěd Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 To Qcko - pokud by se záborem parkoviště nebyl problém (a majitel Havrana s tím souhlasil), byl bych pro blokaci. Až tam bude stát 30 piškotů, věřím, že se tam nikdo jiný cpát nebude - co ale před tím, než tam dojedeme? Na srazu v Mělníce bylo parkoviště dokonce osazeno zákazovými značkami a stejně tam ještě půl hodiny před příjezdem kolony stálo několik aut domorodců obutých do slušivých červených botiček. Citovat
Qcko Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 To bola iba sranda, samozrejme ze oznacit si svoje parkovanie je super;)... Citovat
stvrto.14 Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: Medvěd To Qcko - pokud by se záborem parkoviště nebyl problém (a majitel Havrana s tím souhlasil), byl bych pro blokaci. Až tam bude stát 30 piškotů, věřím, že se tam nikdo jiný cpát nebude - co ale před tím, než tam dojedeme? Na srazu v Mělníce bylo parkoviště dokonce osazeno zákazovými značkami a stejně tam ještě půl hodiny před příjezdem kolony stálo několik aut domorodců obutých do slušivých červených botiček. neboj majitel motorestu mi slubil ze ich velice slusne od tat vypakuje:super Citovat
gedu Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 ale sa to tu rozbehlo? že štvrto.14 v nedelu doobeda na parkovisku postaví slavobránu:mrk Citovat
Qcko Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Prekvapenie to bude asi preto, ze tam vsetci prijdeme a nikto nebude o nicom nediet a motorest bude zatvoreny:D Citovat
gedu Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 aj to je možné ale potom by sme spravili prekvapenie štrvtovi:bacha:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.