Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přídavné topení Webasto, zapojení, info, zkušenosti

Recommended Posts

Odesláno
Můžu použít na topení (připojení k chlazení) hydroulickou hadici? Hadici, kterou jsou před rokem namontoval, budu muset vyměnit, protože se na ní objevily praskliny, jsou vidět nitě uvnitř tý gumy. Mam doma hydraulickou hadici správnýho průměru, je to na hydrouliku do nějakýho průmyslovýho stroje. O tom, že by nevydržela tlak v chlazení nepochybuju, ale co s tim udělá fridex a teplota?

Jo a v jedný prodejně ve Stříbře (neměli správnej průměr) mi poradili, ať si koupim zahradní hadici a dam jí tam. :o

Teplota a fridex v pohode o to strach neměj. A jestli ses ptal dole u branky tak mi ta odpověď je hned jasná :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Ano ano, bacha na to. Třeba Webasta z VW Transporterů, který jsou často vidět v inzerátech je dost problém zprovoznit v jiným autě.

A pro komunikaci s těma CANovýma je potřeba ještě gateway pro přesný nastavení.

Mám modul kterej umí Webasta z Transportérů ovládat , takže zprovoznit je kdekoliv jinde už není problém :)

[upravil dne 21/2/11 17:26 carel]

Odesláno
U Srouba jsem se ptal. Rekl mi to sam osobne starej Sroub. U branky je taky naka prodejna?

Sorry už jsem to tu pak nasledoval,ale jo je tam krám přímo je tam dělaj na míru ty hadice. A měli by být schopný udělat většinu hadic jaký si poručíš :)

• O 1 měsíc později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

Trošku oživenie témy pred prichádzajúcou zimou :) Dá sa Webasto Thermo Top C napojiť na 307čku? Zvažoval som ho už minulý rok ale nejak sa nenašli financie nazvyš, ale teraz ako som tak pozeral sa dá zohnať za slušné prachy (do 300 €).. Neviem síce koľko stojí montáž, sám to robiť určite nebudem.. Tiež ma zaujalo riešenie Benžíka a to zapojenie na neorigo alarm.. Tiež mám alarm Keetec ktorý má nevyužitú funkciu otvárania kufra.. Ak by sa teda napojilo spínanie na to Webasto bolo by to perfektné keďže má dosah nejaký 1km :mrk

Odesláno

v podstate akekolvek webasto je mozne pripojit, ja mam ThermoTOP V a tiez funguje ako samostatna jednotka,

ktora nieje zavisla na riadiacej jednotke auta. Zapojil som si to tak ze si ho zapinam ja podla potreby, weba sa neriadi

podla BSI. Taktiez mam vyrieseny dialkovy start s orig DO od auta. Jediny problem ktory musis vyriesit je ako to do auta uchytit.

V mojom pripade bolo weba origo zo 407my, cize mal som k tomu origo drziaky, konzola, hadice, vodne cerpadlo, podavacie cerpadlo...

tiez sa to da kupit samostatne, cena ti vsak bude narastat, odporucam kupit origo tvarovane hadice.

co sa vsak P307 tyka, niesom si isty ci vobec 307cky mali pridavne kurenie. problem by bol mozno s umiestnenim a

hadice vodneho okruhu by si musel improvizovat. Na toto su moje znalosti slabe, nakolko nepoznam nikoho s P307 s Weba...

Kazdopadne je to super vec.

[upravil dne 12/11/11 09:22 od Marcel00]

Odesláno

No práve som videl max inzerované P307 s Weba.. Kamarát pozná chlapíka čo je montážny partner Weba tak sa skúsim ešte spýtať jeho.. No uvidíme.. Nemám ani problém s tým, že by mi auto nekúrilo.. Stačí 5 minút a auto kúri.. Skôr mi ide o to ochrániť motor pred studenými štartmi a samozrejme to pohodlíčko, nastúpiť do vykúreného auta s odmrazenými oknami :D Našiel som tento inzerát myslíš, že to bude pre môj účel vhodné?

http://jal.szm.com/blsak/webasto/

Odesláno

ako vravim, je uplne jedno ake weba das (podla druhu paliva samozrejme).

Dolezity je sposob uchytenia ako ho primontujes do auta. Idealne by bolo

si pozriet nejaku P307 kde je to umiestnene, lebo aj v SB som pozeral a

nikde som nevidel ze by sa do 307 davalo webasto.

Dovolim si sem dat tip ktory som dal zaradit do sekcie Udelej si sam:

[upravil dne 12/11/11 20:06 od Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...