Ferry Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 ja kupoval hadici primo pro styk s fridexem ve firme Gumex - www.gumex.cz , prumer 18mm, ale maji i 16 Citovat
jirkaj Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 Můžu použít na topení (připojení k chlazení) hydroulickou hadici? Hadici, kterou jsou před rokem namontoval, budu muset vyměnit, protože se na ní objevily praskliny, jsou vidět nitě uvnitř tý gumy. Mam doma hydraulickou hadici správnýho průměru, je to na hydrouliku do nějakýho průmyslovýho stroje. O tom, že by nevydržela tlak v chlazení nepochybuju, ale co s tim udělá fridex a teplota? Jo a v jedný prodejně ve Stříbře (neměli správnej průměr) mi poradili, ať si koupim zahradní hadici a dam jí tam. Teplota a fridex v pohode o to strach neměj. A jestli ses ptal dole u branky tak mi ta odpověď je hned jasná Citovat
Benžík Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 U Srouba jsem se ptal. Rekl mi to sam osobne starej Sroub. U branky je taky naka prodejna? Citovat
carel Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Ano ano, bacha na to. Třeba Webasta z VW Transporterů, který jsou často vidět v inzerátech je dost problém zprovoznit v jiným autě. A pro komunikaci s těma CANovýma je potřeba ještě gateway pro přesný nastavení. Mám modul kterej umí Webasta z Transportérů ovládat , takže zprovoznit je kdekoliv jinde už není problém [upravil dne 21/2/11 17:26 carel] Citovat
kodajz Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Ahoj, chci si namontovat do Partnera předehřev. Nechci ráno škrábat okna. Bude mi tohle (viz.odkaz) fungovat? Je složité napojení? Našel jsem i nějaké za 10 000 kč, které by prý fungovalo, ale to už je moc peněz. dík http://auto.bazos.cz/inzerat/9122329/VW-T5Webasto.php Citovat
jirkaj Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 U Srouba jsem se ptal. Rekl mi to sam osobne starej Sroub. U branky je taky naka prodejna? Sorry už jsem to tu pak nasledoval,ale jo je tam krám přímo je tam dělaj na míru ty hadice. A měli by být schopný udělat většinu hadic jaký si poručíš Citovat
Marcel00 Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 Ferry: kde se dají sehnat manuály přímo pro danej typ auta? na ake auto potrebujes a pre aky model webasta? Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Trošku oživenie témy pred prichádzajúcou zimou Dá sa Webasto Thermo Top C napojiť na 307čku? Zvažoval som ho už minulý rok ale nejak sa nenašli financie nazvyš, ale teraz ako som tak pozeral sa dá zohnať za slušné prachy (do 300 €).. Neviem síce koľko stojí montáž, sám to robiť určite nebudem.. Tiež ma zaujalo riešenie Benžíka a to zapojenie na neorigo alarm.. Tiež mám alarm Keetec ktorý má nevyužitú funkciu otvárania kufra.. Ak by sa teda napojilo spínanie na to Webasto bolo by to perfektné keďže má dosah nejaký 1km Citovat
Marcel00 Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 v podstate akekolvek webasto je mozne pripojit, ja mam ThermoTOP V a tiez funguje ako samostatna jednotka, ktora nieje zavisla na riadiacej jednotke auta. Zapojil som si to tak ze si ho zapinam ja podla potreby, weba sa neriadi podla BSI. Taktiez mam vyrieseny dialkovy start s orig DO od auta. Jediny problem ktory musis vyriesit je ako to do auta uchytit. V mojom pripade bolo weba origo zo 407my, cize mal som k tomu origo drziaky, konzola, hadice, vodne cerpadlo, podavacie cerpadlo... tiez sa to da kupit samostatne, cena ti vsak bude narastat, odporucam kupit origo tvarovane hadice. co sa vsak P307 tyka, niesom si isty ci vobec 307cky mali pridavne kurenie. problem by bol mozno s umiestnenim a hadice vodneho okruhu by si musel improvizovat. Na toto su moje znalosti slabe, nakolko nepoznam nikoho s P307 s Weba... Kazdopadne je to super vec. [upravil dne 12/11/11 09:22 od Marcel00] Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 No práve som videl max inzerované P307 s Weba.. Kamarát pozná chlapíka čo je montážny partner Weba tak sa skúsim ešte spýtať jeho.. No uvidíme.. Nemám ani problém s tým, že by mi auto nekúrilo.. Stačí 5 minút a auto kúri.. Skôr mi ide o to ochrániť motor pred studenými štartmi a samozrejme to pohodlíčko, nastúpiť do vykúreného auta s odmrazenými oknami Našiel som tento inzerát myslíš, že to bude pre môj účel vhodné? http://jal.szm.com/blsak/webasto/ Citovat
Marcel00 Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 ako vravim, je uplne jedno ake weba das (podla druhu paliva samozrejme). Dolezity je sposob uchytenia ako ho primontujes do auta. Idealne by bolo si pozriet nejaku P307 kde je to umiestnene, lebo aj v SB som pozeral a nikde som nevidel ze by sa do 307 davalo webasto. Dovolim si sem dat tip ktory som dal zaradit do sekcie Udelej si sam: [upravil dne 12/11/11 20:06 od Marcel00] Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Jj v service boxe nie je o prídavnom kúrení pre 307 ani zmienka takže sa origo nedávala.. No uvidíme teda.. Snáď sa mi ho tam niekam podarí narvať Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.