vector Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Napsán autorem Operator Napsán autorem AKCZ Napsán autorem Operator Napsán autorem vector Napsán autorem peugeot 306 Zdravím lidičky. Tak jsem si udělal dle vašeho návodu to led podsvícení je to bomba svítí to jako čert jen bych se chtěl zeptat na možnost uchycení na bočních prazích. Nechci moc do nich vrtat s důvodu možného pozdějšího výskytu koroze.Za všechny odpovědi předem díki. super , jen sem zapoměl, jestli to zvyšuje stabilitu, nebo maximální rychlost. [Editován dne 11/8/04 vector] Vectore, ty si rád rejpneš, what? Ty bys chtěl, aby tu všude jezdily jen seriový auta? Dy? by to byla nuda. To je jako by byly jen 3 typy ženskejch a všechny stejný! Kdyz Vector je jeste \"stara\" generace... on ma radeji dusi nez obal Že by romantik? :D To máš podle toho, jestli chceš s autem jezdit, nebo se nad nim ukájet. Citovat
Operator Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Kdybych měl auto jen na ježdění a bylo by mi jedno jak vypadá a co si lze na něm udělat, tak si koupim nějakýho starýho srá.e a hlavně neměl bych to jako koníček, chcete-li hobby a tudíž bych tu nebyl! Ale jelikož je to přesně naopak, tak jsem tady, společně s ostatníma nadšencema, který mají radost z každé věci, kterou si na svém plechovém miláčkovi udělají a nepotřebují snášet ledovou sprchu negativních poznámek na jejich hlavu na konto různých jejich \"zlepšováků, vychytávek a udělátorů\". Citovat
Gotrek Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Napsán autorem Operator Kdybych měl auto jen na ježdění a bylo by mi jedno jak vypadá a co si lze na něm udělat, tak si koupim nějakýho starýho srá.e a hlavně neměl bych to jako koníček, chcete-li hobby a tudíž bych tu nebyl! Ale jelikož je to přesně naopak, tak jsem tady, společně s ostatníma nadšencema, který mají radost z každé věci, kterou si na svém plechovém miláčkovi udělají a nepotřebují snášet ledovou sprchu negativních poznámek na jejich hlavu na konto různých jejich \"zlepšováků, vychytávek a udělátorů\". AMEN... Citovat
vector Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Napsán autorem Operator Kdybych měl auto jen na ježdění a bylo by mi jedno jak vypadá a co si lze na něm udělat, tak si koupim nějakýho starýho srá.e a hlavně neměl bych to jako koníček, chcete-li hobby a tudíž bych tu nebyl! Ale jelikož je to přesně naopak, tak jsem tady, společně s ostatníma nadšencema, který mají radost z každé věci, kterou si na svém plechovém miláčkovi udělají a nepotřebují snášet ledovou sprchu negativních poznámek na jejich hlavu na konto různých jejich \"zlepšováků, vychytávek a udělátorů\". Já taky nemám auto jen na ježdění. Taky sem rád, když vypadá dobře, ale je dost rozdíl plácat na auto kraviny a skutečně se o něj starat. Hovadiny, typu, olej měním až po 15000 tak mi zbude na diody, nebo namontuju tam brutální křídlo brzdy ještě pár tisíc vydrží.... něco mi nepředu hučí, ale hlavně že sem si natřel bubny na červeno... je mi z toho blbě. Málo kdo z vás má auto v takovym stavu, aby na něm moh řešit kravinky, ale řešíte je všichni a intenzivně. Založte si Tuzing a tam si piště co chcete, ale tady je jen ledová sprcha. Citovat
Operator Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Ještě jedna otázka, proč teda čteš ty tyhle příspěvky, když je ti z toho tak blbě? Tuzing nebo tuning, ono je to jedno, základem toho všeho je odlišit auto od ostatních podle představ majitele. Věřím, že ty máš auto dokonalé, vypiplané, bez jediné chybičky, ale my ostatní si hold hrajeme i s těmahle kravinkama. Hádanka: Proč si člověk kupuje nábytek a jiný bytový doplňky do bytu, když voda teče, hajzl splachuje, elektrika funguje, apod.? ........ no přece aby se cítil dobře!!! Citovat
AKCZ Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Tak mi tak pripada ze se tu zacina diskutovat o extremech.. jak funkcnich tak okrasnejch.. Vector ma pravdu v tom ze davat prednost \"nabytku a bytovym doplnkum\" pred tim ze nam kazdou chvili spadne barak na hlavu nebo se ocitnem u nekolika sousedu pod nami je blbost.. ale zas neverim ze by to bylo tady az zas takhle vyhroceny Mam spise pocit Vectore ze sis vypestoval alergii od ostatnich opravdu s prominutim magoru kteri si auto ovesuji vecmi ktere jsou jen k \"okrase\" a neprispivaji k bezpcnosti auta ba nekdy i naopak jeste zhorsuji a pritom si na silnici dokazuji ze maj zavodni auto.. takovych je asi bohuzel hodne a clovek asi pak opravdu muze byt na toto i alergickej ale kdyz ma clovek penizky i na tyhle blbinky okolo tak v tom nevidim problem Tot vse a preji hezky den Citovat
AKCZ Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Jinymi slovy.. clovek musi mit kvalitni zaklad a pak at si jde smerem jakym chce kdyz to neohrozuje ostatni.. no kua koukam jak se to dalo rict ve zkratce Citovat
Marlin Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 2 Vector a Operator... jezisi, jestli jedete oba dva na Dzban, tak to tam nechci videt, az se vy dva uvidite, melz bzste se do te doby usmirit Citovat
vector Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Napsán autorem Operator Ještě jedna otázka, proč teda čteš ty tyhle příspěvky, když je ti z toho tak blbě? Tuzing nebo tuning, ono je to jedno, základem toho všeho je odlišit auto od ostatních podle představ majitele. Věřím, že ty máš auto dokonalé, vypiplané, bez jediné chybičky, ale my ostatní si hold hrajeme i s těmahle kravinkama. Hádanka: Proč si člověk kupuje nábytek a jiný bytový doplňky do bytu, když voda teče, hajzl splachuje, elektrika funguje, apod.? ........ no přece aby se cítil dobře!!! No právě, že tuning neznamená odlišit auto od ostatních, zatímco tuzing znaméná pouze odlišit auto od ostatních. Nevím jestli mám auto bez jediné chybičky, spíš teď zrovna ne, je pomlávené snad ze všech stran a je v háje levé přední ložisko, takže krásně vržu. Taky nemluvim o tom jaké si kam dám diody, ale o novém ložisku a pořádných brzdách. Citovat
mk405 Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 to Vector: když si dáš neony tak si můžeš při opravě ložiska posvítit:D až si tam dáš ty super brzdy tak aby byli taky vidět, ne? na LED nevidím nic špatného, teda třeba na srazu na place se mi to líbí, ne na silnici, to nemusím, kdýž to potkám nadávám protože se leknu že jede sanitka, a nebo ty co svítí ve směru jízdy. P.S. pytlík LEDek tu na mě na stole taky kouká Citovat
white Odesláno 15. srpen 2004 Odesláno 15. srpen 2004 Předem upozorňuji, že nejsem odpůrcem podsvícení automobilu ba právě naopak, ale tohle jsem našel v tejdnu na autohifi tak mi to nedá to sem nehodit. Citovat
Operator Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Napsán autorem Marlin 2 Vector a Operator... jezisi, jestli jedete oba dva na Dzban, tak to tam nechci videt, az se vy dva uvidite, melz bzste se do te doby usmirit Spíš to bude na dlouhou diskuzi! :D A co ty, přijedeš? Citovat
Operator Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Napsán autorem white Předem upozorňuji, že nejsem odpůrcem podsvícení automobilu ba právě naopak, ale tohle jsem našel v tejdnu na autohifi tak mi to nedá to sem nehodit. Jednou mě stavěli, když jsem měl na Tempře puštěnou modrou zářivku a ptal jsem se jich, jestli jim to nevadí a oni že ne, že je to hezký a že to neni nikde zakázaný, a? si to tam nechám, že se jim to líbí. So, where is the truth? Citovat
Gotrek Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Napsán autorem Operator Jednou mě stavěli, když jsem měl na Tempře puštěnou modrou zářivku a ptal jsem se jich, jestli jim to nevadí a oni že ne, že je to hezký a že to neni nikde zakázaný, a? si to tam nechám, že se jim to líbí. So, where is the truth? TRUTH IS OUT HERE Citovat
peugeot 306 Odesláno 16. srpen 2004 Autor Odesláno 16. srpen 2004 Too Vector: Jsi z toho pěkně zamindrákovanej kámo.Opus? to své okolí kde jezdí samy 120 s kýbly kitu a velkejma křídlama a stav se mezi lidi co mají auto v pohodě jen si chcou auto trochu vyšperkovat :mad: Citovat
Operator Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Napsán autorem Gotrek Napsán autorem Operator Jednou mě stavěli, když jsem měl na Tempře puštěnou modrou zářivku a ptal jsem se jich, jestli jim to nevadí a oni že ne, že je to hezký a že to neni nikde zakázaný, a? si to tam nechám, že se jim to líbí. So, where is the truth? TRUTH IS OUT HERE X-files!!! Je fakt, že si občas tady u nás taky připadám jako ve zlym snu! Citovat
destiny Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 No, chlape, vzhledem k tomu, cos vymyslel se svou ridici jednotkou, tak bys rozhodne brzdy nemel podcenit a namontovat tam opravdu neco 100% funkcniho. BTW: Uz mam auto opravene;) Uz mi tam nic nevybruje! Vse co bylo potreba je vymenene vcetne vsech potrebnych tekutin a filtru Ted uz konecne zacinam setrit na zesilovac a woofer. Ridici jednotka bude nasledovat pozdeji, ale urcite se pak obratim na Tebe. Ve ctvrtek 19teho se uvidime Citovat
Viashino Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Kdyz uz jste tu nakousli ty zakony a policii... Jelikoz jsem majitelem neonoveho podsviceni auta (spise byl, ted mi to nejak vyhorelo:( ) tak v noci ho mivam obvykle zaple... a asi pred pul rokem, se policejni hlidka, ktera asi nemela co delat rozhodla ze se podiva na me auto... tak zastavim, stahuju okno a policistovi automaticky davam doklady... jenze policista rika: \"Ja mam jen takovy dotaz. Co vam to sviti pod autem ?\" Tak mu rikam, ze neonove trubice. A on hned: \"A kde se to da koupit, kolik to stoji, a vydrzi to narazy kaminku ?\" a podobne dotazy... takze az vas nekdy nekdo zastavi a zacne vas buzerovat kvuli nejakym jinym svetylkum, tak bych to rad vedel. Citovat
Fusion Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 a jak je to se světlometama? Já mám modrý žárovečky v obrysovkách (jsou oddělený jako u všech starších pgt) a policajtům se to občas nelíbí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.