Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tipy na zajímavé 407 - kupil bych

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem právě takhle vybavenou s navigací a ještě s tažným, neviděl resp. je jich strašně málo, hodně je hladně SW, těch je mraky. A červenou barvu jsem vždy chtěl.

Je pravda že dovozy z venku by měli být levnější.

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Ty vado:o Už toho nech :D

No asi to umí přehrávat filmy na DVD :myslim

Nó jestli tam nemá nějaké externí DVD tak nevím .....těžko bude mít r.v.2004 RT5 co umí přehrávat DVD....

Takže můj názor, tento inzerát je jakýsi divný.....jaké DVD, jaké vyhřívané sedačky, jaké elektrické sedačky, jaké xenony, jaké vyhřívané přední sklo,jaké 10x airbag....snad tak max.9 a ne 10?????????? dle fotek to vůbec nesouhlasí......:blicismajlik

A ještě mu na jedné fotce svítí problém s motorem na displeji mezi budíky.....no :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

[upravil dne 12-11-09 Přema]

Odesláno

No vždyť píšu asi :D Jinak je jasný, že nikdy není nic tak perfektní, jak na první pohled vypadá :aut

Každopádně mi to může být fuk, páááč já se do 407 nevejdu:(

Odesláno

Když jsou sedadla v elektrice má Peugeot paměť na nastavení polohy sedadla?

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Původně zaslal: MMMMM

Nevíš o tom voze víc, není to dovoz z DE? Zdá se mi docela levný než ostatní.

Levný? Mě připadne spíše dražší než ostatní. Je to dovoz Francie a zde máš jeho stránky http://www.do-car.cz/stranka%20docar.html

ja videl pouze tu 607 ,kdyz jsem shanel kamaradoj auto projel jsem vsechno z okoli a nekoupil bych ji ani s velikanskou slevou slevou ....

ta 407ma se zrovna opravovala,byla cela rozdelana , nevim co ji ale bylo , do tehle veci se nepletu autari musej z neceho zit ale tu jsem byl a nemuzu si pomoct :D:roker

Odesláno
Původně zaslal: MMMMM

Když jsou sedadla v elektrice má Peugeot paměť na nastavení polohy sedadla?

Bývá to ale není to pravidlem.....s 95% jsou elektrická sedadla bez paměti a jen cca s 5% s pamětí.....horko těžko se shání s pamětí.......to bys musel mít echt výbavu....

Odesláno

Ještě mám dvě otázky, proč se v inzerátech píše velká navigace, to existuje nějaká menší a jak se to pozná. A pak ta příprava na telefon co to znamená.

To je to co je na obrázku?

1.jpg

Odesláno

Měl jsem verzi dynamic, nevíte někdo jaký je rozdíl mezi klasickou verzí. Já měl celolátkové sedačky, bílé budíky, kožený voland. O jiných věcech nevím, standartní verze má sedačky v plyši, černé budíky.

Dají se někde zjistit přesně co je ve výbavě verzí

excellence

executive

climatronic

premium

conford

Esplanade

atd.

na stránkách peugeotu jsou jen tři verze

[upravil dne 14.11.09 MMMMM]

Odesláno

Já mám plnou výbavu a mám černé budíky......vůbec se výbava neřídí barvou budiků.......a nikde není nikdy přesně dané co v dané verzi přesně bude, bo si každý zakázník mohl ještě něco dokoupit co v dané výbavě nebylo....takže to nikdy nejde s určitostí říct co tam bude.......

Odesláno

V podstatě se delali a dělají tak 4 až 5 verzí s možností různých příplatkových výbav. Mezi ně platí např. sedadla s pamětí - ale ty jsou jenom u celokůže. Jinak názvy jsou různé podle země kde se prodává. A také podle roku výroby. Např Dynamic se venku jmenoval Sport a dnes už jsou zase jiné názvy např Premium atd.

Odesláno

ještě se zeptám kdy je nejlepší čas pro koupi auta. Ted na konci roku to asi nemá cenu, protože za dva měsíce je auto o rok starší. Lépe je vybírat asi leden, unor, je to tak?

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

V podstatě se delali a dělají tak 4 až 5 verzí s možností různých příplatkových výbav. Mezi ně platí např. sedadla s pamětí - ale ty jsou jenom u celokůže. Jinak názvy jsou různé podle země kde se prodává. A také podle roku výroby. Např Dynamic se venku jmenoval Sport a dnes už jsou zase jiné názvy např Premium atd.

Honzo....mám celokůži ale paměti sedaček nemám.....:nevim:nevim:nevim

Odesláno

Ano, protože to byla nadstandardní výbava a říkalo se jí komfortní pack a zahrnovala: el. výškové i osové nastavení volantu + el. nastavení sedadel vpředu + paměť pro nastavení sedadla řidiče, volantu a zpětných zrcátek + aut. nastavení zpět. zrcátek při zařazaní zpětného chodu + posun volantu pro snazší nastupování do vozu. A toto vše podmíněno koženým čalouněním. Cena z ceníku platného od 10.2004 - 20 000,- Czk.

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

vpravo se vkládám SIM karta a vlevo tlačítko SOS

Takže vždy s telefonu vyndat SIM kartu? To jest problém, vyndat kryt, baterku atd. Nedělají už Bluetooth?

[upravil dne 16.11.09 MMMMM]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...