Laďa Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Původně zaslal: MMMMM Nevíš o tom voze víc, není to dovoz z DE? Zdá se mi docela levný než ostatní. Levný? Mě připadne spíše dražší než ostatní. Je to dovoz Francie a zde máš jeho stránky http://www.do-car.cz/stranka%20docar.html Citovat
MJSytic Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Původně zaslal: MMMMM http://peugeot.sbazar.cz/peugeot-407-2-0hdi-16v-136ps-navionboard-6rychl-trebic-o3102849.html Tak ta je opravdu libová. Ještě by mohla mít polokůži a bylo by to komplet:super Citovat
Guest MMMMM Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Já jsem právě takhle vybavenou s navigací a ještě s tažným, neviděl resp. je jich strašně málo, hodně je hladně SW, těch je mraky. A červenou barvu jsem vždy chtěl. Je pravda že dovozy z venku by měli být levnější. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Tenhle je také krasavec http://peugeot-407.autobazar.eu/20-hdi-platinum-navik%C5%AFze-id1225267.html Co znamená DVD přehrávač? Citovat
MJSytic Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Ty vado:o Už toho nech No asi to umí přehrávat filmy na DVD Citovat
Přema Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Původně zaslal: MJSytic Ty vado:o Už toho nech No asi to umí přehrávat filmy na DVD Nó jestli tam nemá nějaké externí DVD tak nevím .....těžko bude mít r.v.2004 RT5 co umí přehrávat DVD.... Takže můj názor, tento inzerát je jakýsi divný.....jaké DVD, jaké vyhřívané sedačky, jaké elektrické sedačky, jaké xenony, jaké vyhřívané přední sklo,jaké 10x airbag....snad tak max.9 a ne 10?????????? dle fotek to vůbec nesouhlasí...... A ještě mu na jedné fotce svítí problém s motorem na displeji mezi budíky.....no :blicismajlik:blicismajlik [upravil dne 12-11-09 Přema] Citovat
MJSytic Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 No vždyť píšu asi Jinak je jasný, že nikdy není nic tak perfektní, jak na první pohled vypadá Každopádně mi to může být fuk, páááč já se do 407 nevejdu:( Citovat
Guest MMMMM Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Když jsou sedadla v elektrice má Peugeot paměť na nastavení polohy sedadla? Citovat
pagot Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: Laďa Původně zaslal: MMMMM Nevíš o tom voze víc, není to dovoz z DE? Zdá se mi docela levný než ostatní. Levný? Mě připadne spíše dražší než ostatní. Je to dovoz Francie a zde máš jeho stránky http://www.do-car.cz/stranka%20docar.html ja videl pouze tu 607 ,kdyz jsem shanel kamaradoj auto projel jsem vsechno z okoli a nekoupil bych ji ani s velikanskou slevou slevou .... ta 407ma se zrovna opravovala,byla cela rozdelana , nevim co ji ale bylo , do tehle veci se nepletu autari musej z neceho zit ale tu jsem byl a nemuzu si pomoct Citovat
Přema Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: MMMMM Když jsou sedadla v elektrice má Peugeot paměť na nastavení polohy sedadla? Bývá to ale není to pravidlem.....s 95% jsou elektrická sedadla bez paměti a jen cca s 5% s pamětí.....horko těžko se shání s pamětí.......to bys musel mít echt výbavu.... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Ještě mám dvě otázky, proč se v inzerátech píše velká navigace, to existuje nějaká menší a jak se to pozná. A pak ta příprava na telefon co to znamená. To je to co je na obrázku? Citovat
kajvet Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 vpravo se vkládám SIM karta a vlevo tlačítko SOS [upravil dne 14/11/09 kajvet] Citovat
wooody Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 to sos je třeba při nehodě abys nemusel vytáčet tak to jenom zmáčkneš Citovat
Guest MMMMM Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Měl jsem verzi dynamic, nevíte někdo jaký je rozdíl mezi klasickou verzí. Já měl celolátkové sedačky, bílé budíky, kožený voland. O jiných věcech nevím, standartní verze má sedačky v plyši, černé budíky. Dají se někde zjistit přesně co je ve výbavě verzí excellence executive climatronic premium conford Esplanade atd. na stránkách peugeotu jsou jen tři verze [upravil dne 14.11.09 MMMMM] Citovat
Přema Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Já mám plnou výbavu a mám černé budíky......vůbec se výbava neřídí barvou budiků.......a nikde není nikdy přesně dané co v dané verzi přesně bude, bo si každý zakázník mohl ještě něco dokoupit co v dané výbavě nebylo....takže to nikdy nejde s určitostí říct co tam bude....... Citovat
HonzaZ Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 V podstatě se delali a dělají tak 4 až 5 verzí s možností různých příplatkových výbav. Mezi ně platí např. sedadla s pamětí - ale ty jsou jenom u celokůže. Jinak názvy jsou různé podle země kde se prodává. A také podle roku výroby. Např Dynamic se venku jmenoval Sport a dnes už jsou zase jiné názvy např Premium atd. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 ještě se zeptám kdy je nejlepší čas pro koupi auta. Ted na konci roku to asi nemá cenu, protože za dva měsíce je auto o rok starší. Lépe je vybírat asi leden, unor, je to tak? Citovat
Přema Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Původně zaslal: HonzaZ V podstatě se delali a dělají tak 4 až 5 verzí s možností různých příplatkových výbav. Mezi ně platí např. sedadla s pamětí - ale ty jsou jenom u celokůže. Jinak názvy jsou různé podle země kde se prodává. A také podle roku výroby. Např Dynamic se venku jmenoval Sport a dnes už jsou zase jiné názvy např Premium atd. Honzo....mám celokůži ale paměti sedaček nemám.....:nevim:nevim Citovat
HonzaZ Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Ano, protože to byla nadstandardní výbava a říkalo se jí komfortní pack a zahrnovala: el. výškové i osové nastavení volantu + el. nastavení sedadel vpředu + paměť pro nastavení sedadla řidiče, volantu a zpětných zrcátek + aut. nastavení zpět. zrcátek při zařazaní zpětného chodu + posun volantu pro snazší nastupování do vozu. A toto vše podmíněno koženým čalouněním. Cena z ceníku platného od 10.2004 - 20 000,- Czk. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Původně zaslal: kajvet vpravo se vkládám SIM karta a vlevo tlačítko SOS Takže vždy s telefonu vyndat SIM kartu? To jest problém, vyndat kryt, baterku atd. Nedělají už Bluetooth? [upravil dne 16.11.09 MMMMM] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.