Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, som novy clen..Uz od mlada som tuzil po velkom aute klasickych tvarov a dnes konecne idem zobrat jednu 605srdt. Uz som ju bol pozriet a je vo velmi zachovalom stave,motor ide ako vino, takze sa na nu tesim. Auticko si kupujem na to aby som s nou jazdil do prace dlhsie trasy s malou spotrebou a aby sme mohli do kufra pobalit aj kocik ked ideme niekam s dcerkou :D

Okrem 605 vlastnim este Golf mk1 automat, Audi coupe qauttro, a Audi 80 quattro sedan.. Ako vidiet auta starsich rocnikov su mojov zalubov, dufam ze rovnakej lasky sa dostane aj 605ke, aj ked ju musim zo zaciatku brat ako pracovne auto.

Nefunguje nanej otackomer a ide slabo ventilator, ale vdaka vasmu clubu som velmi rychlo zistil ako odstranit tieto zavady takze dufam ze aj v priprade dalsich problemov s ktorymi by som si nevedel rady tak pomozete.. Tak isto na oplatku pri zistovani novych poznatkov sa s vami rad rozdelim o svoje skusenosti , prevedene opravy popripade nejake vylepsenia .

Tesim sa na ucast v diskusiach , s pozdravom

Razzo

[upravil dne 11/11/09 razzo]

Odesláno

razzo, vítaj a užívaj si vozidlo:super

Původně zaslal: Podlesny

Vítam ťa aj ja a ak prídeš na to ako ten otáčkomer opraviť, tak si u mňa kráľ.

razzo píše, že už veľmi rýchlo zistil, ako odstrániť tieto závady, takže som nepovažoval za potrebné dávať odkazy.

Podlesný, prepájkovať tú dosku (kondenzátory) si už skúšal?

[upravil dne 12.11.2009 P607Olda]

Odesláno

Dakujem za privitanie. Podlesny myslim ze tu bolo viacero moznosti ako to spravit a co to moze sposobovat - plosak, kable, konektor... cez vikend idem na to a budem referovat ze co a ako. A starsie auta, preferujem auta do r.vyroby 97, po tomto roku sa bohuzial zacali auta vyrabat ako spotrebny material...

A inak, 605ka uz je doma, prve pocity z jazdy - prvy den cca 250km, dnes dalsich cca 300 km najazdenych , prijemne vozenie,auto celkom zachovale, interier ok, zvonku chyba lista pod svetla, zadne dvere sa tazko otvaraju...

Takze myslim ze nic strasne s cim by som sa nepopasoval a nespravil to auto k obrazu svojmu...

[upravil dne 12/11/09 razzo]

Odesláno

Zdravim vas.. Takze ventilator spojazdneny, po premerani konektora som zistil ze tam nejde vobec prud. Poistky boli vsetky v poriadku tak som natiahol novy kabel od poistkovej skrinky a ventilator funguje, dokonca mam podozrenie ze je tam novy kus... origo kabelaz vedie cez paubovku tak sa mi to nechcelo vsetko rozoberat aj ked varianta s nahradnym kablom je len docasna... Bohuzial nedostal som sa k tomu aby som skumal zavadu otackomera, predsa len starostlivost o male dieta a rodinny dom zaberie dost casu, tak ked si najdem chvilku v priebehu tyzdna tak do toho skocim http://www.peugeot-club.cz/kniha/img/opilec.gif ...

Odesláno

P607olda : Dakujem,, ten tvoj prispevok uz mam ulozeny medzi oblubenymi... dufam ze to pomoze , hned jak budem moct tak sa do toho pustim... potom zreferujem vysledok...

Odesláno

no mne sa 605ka zacina cim dalej tym viac pacit... ako vozenie je vynikajice, a co ma tesi tak spotreba sa mi zatial pohybuje okolo 5L na sto... na cca 20L paliva som presiel 400 km... ale zase jazdim drvivu vacsinu medzimesto a do 120 kmh :D a vlastne je to auto tak pohodlne ze ma to ani nelaka ist rychlejsie lebo v nom chcem byt co najdlhsie :D

Odesláno

a este ma napadlo.. Ako je prichyteny zadny znak?myslim leva ... su po nom dierky, alebo je iba prilepeny? urcite by sa mi viac pacil zadok bez neho, posobi to elegantnejsie a sirsie....a mylsim ze nejake 605ky ho tam nemaju...

Odesláno

je přilepený a jsou tam i dírky. Já bych ho chtěl vyměnit za znak ze 406. a Přední taky. Jinak já jezdim tak cca za 7, většinou totiž jezdim město a okrsky... a překvapivě se mi v něm taky nechce jezdit moc rychle :D :D :D tohle auto prostě je návykovy..

Odesláno
Původně zaslal: razzo

ani nelaka ist rychlejsie lebo v nom chcem byt co najdlhsie :D

Súhlas!!!!!:super

Pohodlné kreslo, dobrá hudby z kvalitných reproduktorov, škoda vystupovať.:potlesk

[upravil dne 17.11.2009 P607Olda]

[upravil dne 17.11.2009 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...