Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307>prodána!! a 306 cabrio naprodej !! by wojtěch,

Recommended Posts

Odesláno

Bazi, ono to nejní červená, je taková vínová no... osobně se mi víc líbí tyhle interiery, než strohý černý, neříkám, že je špatný, ale má to každy šmoula i ve favoritu, kdeště taková vínová nebo krémová, tech moc nejní, proto bych volil výměnu ;) červený pásy sice nevyniknou, ale budou pěkně ladit k sedákum :D

Odesláno

Tak pokud je to ta vínová, tak to potom ju. Ta se mi líbila.

Také si myslím, že to šedé ze Znojma je škoda rozebrat. Základ je slušný, motor jede jak pila. Kdyby měl někdo čas auto vypucovat, opravit nedostatky, a vymazlit, tak je z toho krásné Cabrio. Přemýšlel jsem o něm, ale já ten čas nemám.

Ale to do tohoto vlákna nepatří.

Odesláno

kennbel z něho bere předek na svoje..

uvidíme jak to doveze jak to bude vypadat... ještě jsem ten interier neviděl max na fotkách....

kdyby jste měli nějaký postup nebo schéma na předělání elektriky ve dveřích bude se mi nejspíš hodit..

Odesláno

Roman Bazi- Kdyby to auto melo 100% kastli tak do toho swapnu svuj dvoulitr a necham si to ale je to pomlacene... A motor jede jak pila no nevim uvidime zitra rano ale beztak to bude chrastit jako vsecky 1.6tky...

• O 3 měsíce později...
Odesláno

tak aby se neřeklo že na autech se nemaká tak 307 má brzdiče z RHR 302mm, cabrio vínový interier, zavařenou přední kapotu. teď se musí nechat nalakovat.

a OBĚ auta asi na prodej !(zítra to potvrdím)

pokud by měl někdo zájem pište SZ (jsem ale teď na dovolené tak asi odpovědi až k večeru)

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak dneska v 307 vyměněn olej,.. teď ještě vyměnit volnoběžku na alternátoru :(

jinak stále kdo by měl zájem o auta tak pište..

v kabriu už je červený interier foto až ho umyji je zaprášené.. :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

jaká je reálná cena nyní cabria (mého) řádově do 14 dnů budu mít náhradu tak obě auta půjdou z domu, 307 nejspíš až na jaře, v zimě s ní ještě pojezdím. cabrio bych chtěl co nejdřív prodat, ale teď to asi nikdo nekoupí před zimou. 

• O 2 týdny později...
Odesláno

ano koupil jsem 308cc je to 2.0hdi automat 2010rv 94t najeto mmanto červenou kůži vyhrev krku rneg atd atd... Je lehce tukle na predek.. Nebojte zalozim mu nove vlákno.. První ho musím dat do pucu at s nim muzu začít jezdit..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...